- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
gunaydin canim..14 yasinda bir ergen kizim var canim
Allah bağışlasın cnm, en çok takip etmen gereken yaşta...bu yaşlar zor yaşlar...Annem bize çaktırmazdı ama attığımız adımı bilirdi...
sen bence doktora gorun canim
Abla sen deneyimlisin sende çıkmışmıydı testte benim halamda testte çıkmamıştı bi umut diyorum göğüslerde nasıl belirti olmuştu günüm geçtikten sonra hassaslaştı benim
aynn canim attigi adimi degil aldigi nefesi biliyorum.. cok zor bu yaslar anlatamam. biz 5 kiziz. Anneme neler cektirdik ki biz bir tanesiyle ugrasamiyoruz. zamane cocuklari cok fena ama iste bizim gibi o zamanlari gecirenlere pek yalan sokmuyor :)
aynen aynen biz o zamanları geçirdiğimiz için bizi kandırmak zor ama şimdiki devirde daha daha zor çocuk yetiştirmek...benim de kız kardeşimle aramda 2 yaş var annem neler çekerdi bizden, sürekli gezmek isterdik ama öyle yanlış bişi de yapmadık hiç aileme laf getirecek...şimdi insanlara güvenmek zor o yüzden kızını da oğlunu da gözünden bile sakınacaksın...ayy ben paranoyak oldum şimdiden iyi mi :)
İnşallah gelmez kırmızılar.Kizlar benim totem bitti bugun bat
Kizlar selamm totem bitti demistim ya test yaptim sonuc pozitif... simdi kana gidiyorum bakalim hayirlisi...
Kizlar selamm totem bitti demistim ya test yaptim sonuc pozitif... simdi kana gidiyorum bakalim hayirlisi...
cok sevindim canim insallah sana tutunur bebisin... Allah tamamina erdirsin insallah..
En son ne zaman adet olmuştun belirtileri nasıldı her ayrıntısıyla anlat lütfeeen
Allahim once herkese nasip etsin hepimizi annelikle taclandirsin...
En son 10 ekimde adet olDum bugun BAT gunum ama nob eczaneden test aldim yapayim dedim ikinci cizgi control cizgisi kadar koyu degil ama var ben burdayim diyor... belirti olarak suanda goguslerimde hassasiyet falan yok belim ve sag yumurtaligim agriyor ama cok siddetli degil.. daha bebek var mi yokmu bilmiyoruz 20 dk kaldi testimizin cikmaxina rabbim hayirlisini versin ins
Allahim once herkese nasip etsin hepimizi annelikle taclandirsin...
En son 10 ekimde adet olDum bugun BAT gunum ama nob eczaneden test aldim yapayim dedim ikinci cizgi control cizgisi kadar koyu degil ama var ben burdayim diyor... belirti olarak suanda goguslerimde hassasiyet falan yok belim ve sag yumurtaligim agriyor ama cok siddetli degil.. daha bebek var mi yokmu bilmiyoruz 20 dk kaldi testimizin cikmaxina rabbim hayirlisini versin ins
İnşallah gelmez kırmızılar.
Ayhhhh cnmm cok sevindim inşallah vardır ve bebegin sana sımsıkı tutunur. Bizede hber ver. Ve herhangi bişe uyguluormuydunn onuda anlat ay çok heycanlandim
Kizzlarrrr valla ovu testi alin diyorum yapin isi sansa birakmayin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?