Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy çok heyecanlı cnm rabbim hakkında hayırlısını versin inş bebeşin seninledir darısı bizim başımıza inş bendede kırmızılar gelmedi hala heyecanla yarını bekliyorumm

Kizzlarrrr valla ovu testi alin diyorum yapin isi sansa birakmayin :)

Sen ovu almışmıydın alacam cnm kırmızı gelince bnmde bazen sol yumurtamda ağrı oluyor ama çok az şiddetli değil bnm göğüsler felaket aşırı şişlik acı var çok sevindim senin adına darısı bize

Aynen inşallah gelmezde gelirse alalım onla hamile kalan çokmuş benimki düzensiz ben hiç bilemiyorum.

Son düzenleme:
Aynen inşallah gelmezde gelirse alalım onla hamile kalan çokmuş benimki düzensiz ben hiç bilemiyorum.
inş gelmezz cnm bu bekleyiş çok heyecanlı ama sonu hep hüsranla bitti 1 senedir inş bu sefer mutlu haberle dönerim size dua edin kızlar bana nolurr yarın nolcak bakalımm

kızlaaaaaarrrr size bişey sorucam. bende b12 eksikliği varmış. folik asit kullanıyorum ya. onun için de b12 var mı yoksa ekstra b12 için bi hap mı almam lazım. ikisini de barındıran bi ilaç yok mu bilen biri yardım edebilir mi?

ayyy çok heyecanlandım kuzum aldın mı sonucu. hadi güzel haberlerle gel inşallah yaa

Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin

Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin

😊😊😊 hayırlı olsun cnmm allah analı babalı buyutsun. . Cok sevindim

canıııııımmmmm çokkk sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin. sağlıkla kucağına alırsın kuzum benimm.

ayy cnm tebrik ederim hakkında hayırlısı olsun çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza hamilenin duası kabul olur bana dua et nolur yarın bende öğrencem )

hayırlısııı olsunn canımmmm.... bebişin seninle olsunnn ayy çook sevindiimmmm

cnm bnde de b12 eksklıgı var :2: o folık asıtlerde b12 var zaten bska ılç almna gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…