Kizzlarrrr valla ovu testi alin diyorum yapin isi sansa birakmayin :)
Allahim once herkese nasip etsin hepimizi annelikle taclandirsin...
En son 10 ekimde adet olDum bugun BAT gunum ama nob eczaneden test aldim yapayim dedim ikinci cizgi control cizgisi kadar koyu degil ama var ben burdayim diyor... belirti olarak suanda goguslerimde hassasiyet falan yok belim ve sag yumurtaligim agriyor ama cok siddetli degil.. daha bebek var mi yokmu bilmiyoruz 20 dk kaldi testimizin cikmaxina rabbim hayirlisini versin ins
ayy çok heyecanlı cnm rabbim hakkında hayırlısını versin inş bebeşin seninledir darısı bizim başımıza inş bendede kırmızılar gelmedi hala heyecanla yarını bekliyorumm
Bende alcam bidahaki ay bananeee banane😛😛 bende anneeeeee olmak istiorummmmmmmm😟😭
insallah senin kirmizilar gelmez insallah..
Kırmızı geldiği gün alacam bende %100
kırmızılr gelirse bu sefer bende alacam kızlarrr
Aynen inşallah gelmezde gelirse alalım onla hamile kalan çokmuş benimki düzensiz ben hiç bilemiyorum.
inş gelmezz cnm bu bekleyiş çok heyecanlı ama sonu hep hüsranla bitti 1 senedir inş bu sefer mutlu haberle dönerim size dua edin kızlar bana nolurr yarın nolcak bakalımmAynen inşallah gelmezde gelirse alalım onla hamile kalan çokmuş benimki düzensiz ben hiç bilemiyorum.
Allahim once herkese nasip etsin hepimizi annelikle taclandirsin...
En son 10 ekimde adet olDum bugun BAT gunum ama nob eczaneden test aldim yapayim dedim ikinci cizgi control cizgisi kadar koyu degil ama var ben burdayim diyor... belirti olarak suanda goguslerimde hassasiyet falan yok belim ve sag yumurtaligim agriyor ama cok siddetli degil.. daha bebek var mi yokmu bilmiyoruz 20 dk kaldi testimizin cikmaxina rabbim hayirlisini versin ins
Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin
Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin
kızlaaaaaarrrr size bişey sorucam. bende b12 eksikliği varmış. folik asit kullanıyorum ya. onun için de b12 var mı yoksa ekstra b12 için bi hap mı almam lazım. ikisini de barındıran bi ilaç yok mu bilen biri yardım edebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?