Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin

bebegm canmmmmm gozn aydın inş bebişn smsıkı tutunur sana annesnı hç barakmasn inş ..... amınnnn....... darısı bze olsun

Kizlar cok cok tesekkur ederim rabbim insallah bize bagislar... aminnn... darisi tum isteyenlerin basina tez vakitte... allahim hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah hepimize oncelikle saglikli hayirli evlatlar nasip etsin... aminnnn.....

Yavrum bana dogum gunu hediyesi olarak geldi :) insallah dogumgunumde 24 kasimda da kalp sesini hediye eder :)

Son düzenleme:

inşsllsh canım inşallah mutlu haberi bekliyoruz :)

Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin

hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

kızlar bgun bnm adetımn 9. gunu yarın klomen kullandgm için ultrasonla baklma gunum szce ne zmn asılama olur yarın doktora gdnce ne dycek

canım foliküllerine bakacaktır , uygun büyüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapıp 24-36 saat sonrada aşılamaya geçiyorlar diye biliyorum .
bu ay ümitliyim senden canım .

selam canım , ölçüleri tam bilmiyorum saraçoğlunun sitede yazıyor .
keçiboynuzunu bütün yemek daha iyiymiş ama o da işkence gibi oluyor yenmiyor , suyu hem daha pratik .eşim burnunu tıkayıp tek dikişte içmeye çalışıyor (( tek tek yemeyi de denedi ama yiyemedi yazık. ben bile kokusuna dayanamıyorum kaynarken

canım ben ögrendim saraçoglundan seninde bilgin olsun tüm yemiyeceksin kürünü yapacaksın.. yani sen dogru yoldasın devam.. ha bu arada benimkine geçen ay bi yedirdim bi yedirdim kusacam desede yedirdim şimdi kürü faydalıymış deyince üzerime atlıcaktı sinirden

canım foliküllerine bakacaktır , uygun büyüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapıp 24-36 saat sonrada aşılamaya geçiyorlar diye biliyorum .
bu ay ümitliyim senden canım .
gercektn mı cnm cooook saol cnm mesela o 36 saatı ayarlayıp tam su saatte gel mı dyo
Slm kzlar kimler varrr

bnde burdayımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…