Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin
Amin canim aminnnn
Insallah canim saol amin
Insallah canim saol amin
benim düzensiz bizde mutlu haber vereceğiz inşallahBnmki düzenli ama olsun yinede alcam??
ayy cnm tebrik ederim hakkında hayırlısı olsun çok sevindim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza hamilenin duası kabul olur bana dua et nolur yarın bende öğrencem)
Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin
hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
kızlar bgun bnm adetımn 9. gunu yarın klomen kullandgm için ultrasonla baklma gunum szce ne zmn asılama olur yarın doktora gdnce ne dycek
Canım günaydın.
Benim batimi düzenler misin 1 aralık olarak
kızlar bugün kırmızılar geldi.. eşimle ben hazırlıklara başlıyoruz.. çörek otu kürünü kaba taslak biliyorum ama.. eşim için keçiboynuzu kürünü nasıl yapıcam ??? onuda netten ögrenirim ama asıl sorum şu.. keçiboynuzu tüm tüm yensemi daha etkili olur, o suya katılıp kaynattıgımız kürümü daha iyi oluyor??
Göğüslerim felaket canım anlamıyorum hala kırmızılar yok testtede çıkmıyor anlam veremiyorum kan testide yaptırmadım hiç
gunaydin canim..14 yasinda bir ergen kizim var canim
selam canım , ölçüleri tam bilmiyorum saraçoğlunun sitede yazıyor .
keçiboynuzunu bütün yemek daha iyiymiş ama o da işkence gibi oluyor yenmiyor , suyu hem daha pratik .eşim burnunu tıkayıp tek dikişte içmeye çalışıyor(( tek tek yemeyi de denedi ama yiyemedi yazık. ben bile kokusuna dayanamıyorum kaynarken
gercektn mı cnm cooook saol cnm mesela o 36 saatı ayarlayıp tam su saatte gel mı dyocanım foliküllerine bakacaktır , uygun büyüğe geldiyse çatlatma iğnesi yapıp 24-36 saat sonrada aşılamaya geçiyorlar diye biliyorum .
bu ay ümitliyim senden canım .
Slm kzlar kimler varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?