Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy kııııığıııııız gecen ayda bn yedrdm kecı boynuzu bööööööğ dyo

yazık kızz. bende üzülüyorum o içerken. kokusuna katlanamıyorum ben .
işe yaradığını söylüyor benmki. hem doktora gittiğinde söylemiş içtiğini , doktor da devam et içmeye demiş .
nasip tabi , bizde tık yok ama içmeye devam ediyor eşim

gercektn mı cnm cooook saol cnm mesela o 36 saatı ayarlayıp tam su saatte gel mı dyo

bnde burdayımmmmmm

canım aşılama yaptıranlardan duyduğum kadarı ile iğne ile aşılamanın saatini ayarlayarak yapıyorlar .
inşallah olur canım , yeni bir şey deneyince insan umutlanıyor .
bende bu ay çatlatma iğnesi olmuştum , bugün adet oldum maalesef

Kizlar dayanamadim sayisal degerli testi yaptirdim 45 cikti sonuc... cok cok yeni bir gebelik.... insallah allahim saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder.... aminn :)

anladm bebekım napalm herkes bı umut pesınde umudumuzda olmasa kafayı yerz galıba

Kizlar dayanamadim sayisal degerli testi yaptirdim 45 cikti sonuc... cok cok yeni bir gebelik.... insallah allahim saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder.... aminn :)

ozmn gobusune ılk benı yazıyosun hadı bakyım yaz beklıyorum

bulduuuuuum oglum olursa adını umut koycammm

BI MİNNOŞ DAHA GELIYO tey tey teyyyyyyyyy:81::81::81::81::81::81::124::124::124::124::124::92::92::92::92:

Cogaldik baya bi süre cvp gelmynce ıhlamur kaynat maya gitmiştim

hastamısın canım yoksa öylesine mi içicen.
benimde canım bişi yapmak istemiyor . regli oldum bugün .
sinirden bi sürü şey yaptım , temizlik yaptım önce , sonra tatlı sonra poğaça felan .
yoruldum oturuyorum şimdide

Yok cnmm hasta degilm cnm istedi Olesine yaptm içiyorum. Ay hic sorma bende bugün temzlkti yemekti derken çok yoruldum bide evi degistrym dedim biandanda korkuyorum ya hamileysemm düşerse fln dye😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…