canım ben ögrendim saraçoglundan seninde bilgin olsun tüm yemiyeceksin kürünü yapacaksın.. yani sen dogru yoldasın devam..ha bu arada benimkine geçen ay bi yedirdim bi yedirdim kusacam desede yedirdim şimdi kürü faydalıymış deyince üzerime atlıcaktı sinirden
canım ben ögrendim saraçoglundan seninde bilgin olsun tüm yemiyeceksin kürünü yapacaksın.. yani sen dogru yoldasın devam..ha bu arada benimkine geçen ay bi yedirdim bi yedirdim kusacam desede yedirdim şimdi kürü faydalıymış deyince üzerime atlıcaktı sinirden
gercektn mı cnm cooook saol cnm mesela o 36 saatı ayarlayıp tam su saatte gel mı dyo
bnde burdayımmmmmm
canım aşılama yaptıranlardan duyduğum kadarı ile iğne ile aşılamanın saatini ayarlayarak yapıyorlar .
inşallah olur canım , yeni bir şey deneyince insan umutlanıyor .
bende bu ay çatlatma iğnesi olmuştum , bugün adet oldum maalesef
Kizlar dayanamadim sayisal degerli testi yaptirdim 45 cikti sonuc... cok cok yeni bir gebelik.... insallah allahim saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder.... aminn :)
Kizlar dayanamadim sayisal degerli testi yaptirdim 45 cikti sonuc... cok cok yeni bir gebelik.... insallah allahim saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder.... aminn :)
canım aşılama yaptıranlardan duyduğum kadarı ile iğne ile aşılamanın saatini ayarlayarak yapıyorlar .
inşallah olur canım , yeni bir şey deneyince insan umutlanıyor .
bende bu ay çatlatma iğnesi olmuştum , bugün adet oldum maalesef
sadece ikimiiz varız sanırım canım :)
ozmn gobusune ılk benı yazıyosun hadı bakyım yaz beklıyorum
bulduuuuuumoglum olursa adını umut koycammm
Cogaldik baya bi süre cvp gelmynce ıhlamur kaynat maya gitmiştim
walla bu tarz isim koycam bende bu gidişle , umut ,ümit, hasret ...felann :))
bizi bu kadar beklettikleri içinn
hastamısın canım yoksa öylesine mi içicen.
benimde canım bişi yapmak istemiyor . regli oldum bugün .
sinirden bi sürü şey yaptım , temizlik yaptım önce , sonra tatlı sonra poğaça felan .
yoruldum oturuyorum şimdide
ama umut guzel dmııı kıııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?