Yok cnmm hasta degilm cnm istedi Olesine yaptm içiyorum. Ay hic sorma bende bugün temzlkti yemekti derken çok yoruldum bide evi degistrym dedim biandanda korkuyorum ya hamileysemm düşerse fln dye😊
Hepinizi hepiniziii :)
batın yakınmı peki . ben adet olunca yapmaya başladım temizliği .
yoksa bata yakın pek elimi sürmem belki bişey vardır diye .
28 kasim ama bu ay fena calismalar var😋 soğan kürü incir kürü keçiboynuzu fln çok umutluyumm bu aydan hayırlısı bakalım
inşallah canım vesile olur bunlar .
kaç aydır deniyorsun peki
batın yakınmı peki . ben adet olunca yapmaya başladım temizliği .
yoksa bata yakın pek elimi sürmem belki bişey vardır diye .
hmmmmm haktan gercekten gzelmş cnm bn cıkyorum kociş bnı yemege goturcek gdyım süslenyım gelınce grusuruz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa14 yaşında kızın mı var maşallah
Kizlar dayanamadim sayisal degerli testi yaptirdim 45 cikti sonuc... cok cok yeni bir gebelik.... insallah allahim saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder.... aminn :)
Canlarim merhaba ay dunde az bisey girip cikmistim bgunde kahwaltiya misafirlerim wardi sonra gezmelere ciktik derken aksami ettik napiyosunuz bakalim
Canlarim merhaba ay dunde az bisey girip cikmistim bgunde kahwaltiya misafirlerim wardi sonra gezmelere ciktik derken aksami ettik napiyosunuz bakalim
Yeni bebis mi kimden canim ayy cok guzel ya bende hic belirti yok bebis olduguna dair ..bizde bugun evde degildik. cok yorulduk. uzandik yatiyoruz teyzesi. yeni bebisimiz var onun icin sevinip, dua ediyoruz..
selam cnm . bende bugün regli olunca kendimi temizliğe ve yemeğe verdim .
çatlatma iğnesinin 15. günü regli oldum
Off yaa :-(benimde igneden aonra 7.gunum ama hamile dgilim sanirim hic belirtim yok :-(
Yeni bebis mi kimden canim ayy cok guzel ya bende hic belirti yok bebis olduguna dair ..
Benim 2.canik bu ama umudum yok hic hemde kendimi umutlandirmak istemiyorum o yuzden alistim artik negatife:'(ilk iğnemdi bu . ilk başta çok umutluydum aslında ama olmadı nasip değilmiş .
senin 7. günümüş canım daha umutsuz olmak için erken.inşallah olur bebeğim waalla çok zor bi durum . Allah yardımcımız olsun
loyalsun cnm bugun test yapti. pozitif cikti.. belirti arama canim. belirti her zaman olmuyor. herkeste degisiyor..
Benim 2.canik bu ama umudum yok hic hemde kendimi umutlandirmak istemiyorum o yuzden alistim artik negatife:'(
Cok sewindim canim ya ne guzel ... Benim umudum yok bosuna kendimi umitlendirmek istemiyorum:'(
biz bi tarafımızı da yırtsak nasipten öte gitmiyor canım .
boşvermeye çalışıyorum zor olsada .
zor günler geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?