kızlar selam aranıza yeni geldim
Seni o kadar iyi anliyorum ki hickira hickira aglamistim ilk denememde kirmizilar gelsiginde coo kotuydum bunu sadece biz anlaya biliriz we benim gene umudum yok anne olcagimi hissederim hissedilir ya o duygu ama ben hissetmiyorum biliyorum olmuyo ben ne yaparsam yapayim olmuyo :'(
kızlar selam aranıza yeni geldim
bende öyle düşünüyorum canım. içimde hic öyle bir his olmadı şimdiye kadar .
daha önce psikolojik belirtiler yaşadım acemilik dönemlerimde . artık onlarda yok. kırmızılar saatli geliyor tıkır tıkır.
bende düşünüyorum acaba hiç olmayacak mı diye . onu bilsem o bile beni rahatlatacak düşün .
artık yoruldum gerçekten ne desem boş . ben bu ay ara vereceğim zaten öyle karar almıştım . artık oluruna bırakmaya çalışacağım.
ben üstüne gittikçe ters tepiyor çünkü.
geçen senin eklediğin şiir gibi bişey vardı eşime okuttum onu . çok beğendi :))nasıl bişey o yaa bizden dökülen duygular resmen.
teş. ederim paylaştığın için
selam canım hoş geldin.
neler yapıyorsun bakim. ne kadar süredir deniyorsunuz bebişi kaç yaşındasın
selam canım , msa girmiyor bu aralar . liste zaten güncellenmedi çok eski , böyle devam ediyoruz.
Bizi anlatiyo tami tamina ya icim aciyo icim parcalaniyo kimse gormuyo anlamiyo bunu anlamaya calissalarda olmuyo bu o kadar kotu ki ben bebegim olsun istiyorum cok istiyorum hemde hayirlisi dedim diyorum hayla.. Ama yok gelmiyo olmuyo o kadar cok cabaliyorum ki o kadar dua ediyorum ki gelmiyo benim melegim bana kokusunu ixime cekemiyorum sarilamiyorum bu benim bebegim diyemiyorum yok cunku yok olmuyo ewlat hasretiyle yaniyo yuregim dinmiyo acisi gittikce artiyo desiliyo yaram kanadikca kaniyo durmuyo gun gecrikce eridim bittim artik cabalarim bosa diyorum artik ben ne yaparsam yapayim anne olamicagim sanirim :'( :'(
merhabalar hanimlarm umarim hepiniz iyisinizdir. son zamanlarda pek takip edemedim.
psipsiko dan haberiniz var mi? bana haber vermedi de. bebegini gorebildi mi carsamba gunu?
Hadi yaa, ben de diyorum ben mi söylemedim acaba diye. Nerelerde ki acaba :26:
canım benim . içimdekileri sen söylüyorsun şu an .hem okuyorum hem ağlıyorum .
ben ne diyim ...
aynı durumdayım . elimden bir şey gelmiyor.ruhum daralıor .
çok istiyorum bende , hiçbişeyi bu kadar istememiştim şu hayatta . ama o da olmuyor maalesef .
canlarım benim21 aydır deniyorum 22 yasndaym 3 gün önce regl oldum ağla ağla gözlerim şişti suan iyiyim hamd olsn
hoş geldin canım . iyi olmaya çalışıyoruz .
sen ve bebişinde iyidir umarım .
psipsiko kürtaj oldu maalesef
o da bi süre ara verecek sanırım , inzivaya çekildi((
Yeni bebis benden sekerim rabbim izin verirse oncelikle :)Yeni bebis mi kimden canim ayy cok guzel ya bende hic belirti yok bebis olduguna dair ..bizde bugun evde degildik. cok yorulduk. uzandik yatiyoruz teyzesi. yeni bebisimiz var onun icin sevinip, dua ediyoruz..
Bende agliyorum agladikca acilirim diyorum olmuyo bogazimda bi dugum war gitmiyo bende bu kadar hic biseyi istememistim hic biseyi bu kadar dilememistim kocamla bile gecinemez oldum ewden cikmak istemiyorum ciksamda ewe gelesim geliyo her yerde bi bebek bi hamile canim yaniyo canim cok aciyo benim cok aciyo bagra bagra haykirarak aglamak istiyorum tek basima gitmek istiyorum uzaklasmak istiyorum bittim tukendim artik :'( :'(
saol cnm. tahmin etmistim. bana sordugunda diyememistim umudu kirilmasin diye ama benim de basimdan gectiginicin biliyordum. Allah bir daha yasatmasin.
biz iyiuiz cnm cok sukur. hala yatiyorum. igne ilac devam. erkek olacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?