Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok cabaliyorum kizlar cok aglamak aglamak bitek elimden bu geliyo yaram gecmiyo :'(
Yeni bebis benden sekerim rabbim izin verirse oncelikle :)

Canim benim ne kadar guzel cok guzel bi bebisin olcagina eminim cennet kokulu pamuk gibi elleri olan guler yuzlu aglama sesleri bile guzel olacak eminim..

yazilari okumadan direk cevap yazdim. sonra sizinkileri okudum.
umarim saygisizlik etmemisimdir sizlere. uzmemisimdir.

bi değişiklik yok canım . hani bir sorun olsa gidip çözeceğim sanarım hep ama buna bir çözüm bulamadım .eşiminde sonuçları normal benimde . bu ay farklılık olsun diye çatlatma iğnesi oldum . o da olmadı bugün regli oldum .
ummayacağım anda olacaksa benim ummamam , unutmam mümkün gözükmüyor , her daim bi yerlerden hatırlatacıcı bişeyler bana doğru geliyor. Bu da bir sınav , zor bir sınav.geçebilirmiyim bilmiyorum

yazilari okumadan direk cevap yazdim. sonra sizinkileri okudum.
umarim saygisizlik etmemisimdir sizlere. uzmemisimdir.

yok bebeğim neden üzesin . ağlıyordum inan senin yazını okuyunca bi an içim kıpırdadı ve gülümsedim hatta.
ben bugün regli oldum , duygusala bağladım da canım (

umarim umut olur sana. kisaca yazmaya calisayim.

biz kizlarla eylul topigindeydik. her adet olan buraya gecti. ben de gebe kaldim ama eylulu birakmadim. sonra ara ara buraya da yazdim. normalde ates topiginde oldugum icin hamikeyken herseyi takip etmem zor oluyr. bilen kizlar bilir beni. basima geleni yazayim. ben inanmiyrm yok kafama taktim cocugum olmuyr vs diyenlere. Allah isteyince verecekn sadece.

cokkkkk cocuk istiyrdum. ama ne yazikki evlendim 1 ay sonra hasta oldum. 5 ayda bulabildiler. cocuk olmaz dediler. 35 yasina kadar yolu var. ikibkez hastanede yattim. gunde 32 tane ilac kullandim. 1 yil sonunda gittigim psikiyatris ilaclarin cogunu kesti ve kendi de ilac verdi cunku iyilesemeyecegim korkusuyla anksiyeti bozukluguna yakalandim. 5 ay sonra dr bana gebe kal dedi. diger ay gebeydim. ilaclar kesildi. ama 8+4 bebegimin kalbi durdu. kurtaj oldum. 3 ay korun dediler. buarada mecburen isimi de biraktim. diger hastaligimda da hala gelisme yoktu. dr.lar ilac alndedi. almam gebe kalmam lazim dedim. ama sonunda felc olacaktim. derken 3 ay bitti ve yine gebeydim. o da 8+1 de gelisimi durdu. kurtaj oldum. yilmadim. yikilmadim. olacak bu cocuk dedim. tabi diger hastalikya da neredeyse 2 yila yaklastim. cok ii bir dr buldum ve bana 2 yildir koyduklari teshisin ve ilaclarin yanlis oldugunu aslinda artik iyilestigimi soylediler. ya arastirmasaydim; yilsaydim; yikilsaydim ne olacakti. hala felc olacagim gunu bekliyr olacaktim. derken 6 ay korun demislerdi. dinlemedim. 4. ayda basladik sukur 6. ayda gebe kaldim. 6. haftada kanamam oldu. bu da gittindiye gittim hastaneye. ama sumur rabbime kalbini gordum. suan iyiyiz cok sukur. ama her an hersey olabilir. ama ben yine yilmayacagim. Allah isteyene kadar cocuk sahibi olmaya calisacagim cnm.

Bence senin sorunun sadece kafandan atıp rahatlamak baksana hiç sorun yok diyorsun
Uğraşacak birşeyler bul canım.. Ben de takmamaya çalışıyorum ama mesela dün her ikisi de 1.5 yaşında olan iki arkadaşımın çocukları vardı bizde.. Onlarla oynarken, uğraşırken içim cızz ediyor ne yalan söyleyim ama diyorum Allahın izniyle benim de olacak
Sen de öyle düşün kötü düşünme olacak de inan.. Çok dua et.. Emin ol bu sınavdan geçeceğiz hayırlısıyla canım..

Çok şey yaşamışın canım , ama Rabbim sana mucizesini göndermiş , inşallah yine onun izniyle sağ salim kucağına da alacaksın.
insanız işte hep iyiler , hep dertsizler olunca çevremizde onları örnek verip en kötü durumda kendimiziz sanıyoruz.
ben bu siteye girmeden önce benimle aynı durumda olanın sadece ben olduğumu sanıyordum .
Gerçekten ne arkadaş ne akraba beni anlayan bi tek eşim var birde burdaki arkadaşlarım. Allah razı olsun herkes destek , herkes umut veriyor birbirine

tamam kuzu. sen sabaha cikiyorsun depresyondan. bu ayki maclara da iyi hazirlaniyorsun.
sadece Allah isteyince verecek cnm. gerisi sadece hikaye. ne yazikki sabretmekten baska care yok.

İstiyorum ya istiyorum melegimi istiyorum cennet kokusunu duymak istiyorum benim we kocamdan olan bi parca canima can katmasini istiyorum olmuyo ama olmuyo olmuyo olmuyoooooooo yiprandim :'(

tamam kuzu. sen sabaha cikiyorsun depresyondan. bu ayki maclara da iyi hazirlaniyorsun.
sadece Allah isteyince verecek cnm. gerisi sadece hikaye. ne yazikki sabretmekten baska care yok.

sabaha kalmaz canım merak etme :)) ben azcık dengesizim bi bunalım bi normal.
ben bu ay biraz ara vereceğim eşimle de konuştum . 14 aydır kafayı bozdum bebek de bebek diye kafamı toparlayım biraz

azmine ve sabrına hayran kaldım canım..çok güçlüsün inş bizler de bu sınavı geçeriz gerçekten bazı şeyler insanın elinde değil sabır etmek gerekiyor mükafatını çok çok iyi bir şekilde alırız..

İstiyorum ya istiyorum melegimi istiyorum cennet kokusunu duymak istiyorum benim we kocamdan olan bi parca canima can katmasini istiyorum olmuyo ama olmuyo olmuyo olmuyoooooooo yiprandim :'(

yok oyle yiprandm demek...
hemen yarin seni ne mutlu ediyorsa onu yapip kendini toparliyorsun cnm.
sizler hem bedenen hem ruhen iyi olmadan saglikli bebisleriniz olmayacak.
tamam sana da receteyi verdim cnm ) sen de en gec yarin aksama cikiyorsun depresyondan kiiii bebis calismalari hizlansin; hersey yolunda gitsin.

daha batına var canım . dur bi hele . sen stres yapma bu ara sadece bekle .
ben bugün regli oldum ve bunalıma girmeyi hakettim :)) sabaha da çıkmış olucam cuteme söz verdim .
sen şimdi hemen bu düşünceleri kafandan atıyosun tamam mıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…