seni çok ama çok iyyi anlıyorum canım yalnız değilsin bunu bil.
ben hep boğazımdaki o düğümle geziyorum , etrafımda benimle aynı durumda olan biri yok , arkadaşlarımın kimi hamile kimi doğurdu . bizde dışarı çıkıyoruz unutmak için geziyoruz ama dediğin gibi heryede bebek heryerde hamileler göze çarpıyor tabi.
o özlemimi anlatamasamda sen anlarsın.
gittiğin heryerde sorular sorular .topluluğa girmeye korkar oldum . bugün bir yakınımın düğününe sırf bu yüzden gitmedim ..
ama elden bişey gelmiyor inan i, ağlamak , yırtınmak çözüm değil .
nasibimizde varsa gelecek bir gün bebişimiz. kaderimize razı olacağız başka yolu yok
Cok cabaliyorum kizlar cok aglamak aglamak bitek elimden bu geliyo yaram gecmiyo :'(aaaa..
bir iki yaziyi yeni okudum.
nedir bu umitsizliginiz kizlar. bu kadar eziyet etmeyin ne olur kendinize. Allah inanin nasip edecek hepinize. eger depresif olursaniz mecbur ilac alirsiniz o zamnada gebe kalma calismasi bile yapmazsiniz. tamam kabul. adet oldugunuz ilk gun depresyona girin ama aksamina cikin.
ben de 2 yilda kavustum diyebilirim. hala riskim de devam ediyor. hadi bakayim silin goz yaslarinizi. sizler guclu olun ki guzlu anne olasiniz.
Yeni bebis benden sekerim rabbim izin verirse oncelikle :)
çabuk atlatıcak inş. canım . psipsiko çok güçlü bir kız gördüğüm kadarıyla.
Allah bağışlasın sanada bebişini canım . Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
erkek annesiii hadi bakalımmm:)))
Yeni bebis benden sekerim rabbim izin verirse oncelikle :)
yeni bebis kucuk daha.. insallah sana tutunur canim.. bikac hafta sonra pit pitlari duyarsin insallah ve hayirlisi ile 9 ay biter canim..
Eskiden ben de öyleydim ama artık takmamayı öğrendim.
Çok beklediğim şeyler hep ummadığım anda geldi.
ummadığım anda eşimi tanıdım, ummadığım anda atandım..
Artık bunu da ummayacağım belki o zaman gelir
Sen nasılsın gelen giden yok sanırım ben gibi
Ovu teslim labo... tam hatirlamiyorum canim ismini laboquick miydi acaba ama bu isme benzer ve yaygin ve uygun bi bu marka var
yazilari okumadan direk cevap yazdim. sonra sizinkileri okudum.
umarim saygisizlik etmemisimdir sizlere. uzmemisimdir.
Ovu teslim labo... tam hatirlamiyorum canim ismini laboquick miydi acaba ama bu isme benzer ve yaygin ve uygun bi bu marka var
Ben 16. Gunumde yakaladim canim tavsiye ederim ilk hamileligimde de o testle tutturmustum o yuzden tavsiye ederim :)
Ben 16. Gunumde yakaladim canim tavsiye ederim ilk hamileligimde de o testle tutturmustum o yuzden tavsiye ederim :)
bi değişiklik yok canım . hani bir sorun olsa gidip çözeceğim sanarım hep ama buna bir çözüm bulamadım .eşiminde sonuçları normal benimde . bu ay farklılık olsun diye çatlatma iğnesi oldum . o da olmadı bugün regli oldum .
ummayacağım anda olacaksa benim ummamam , unutmam mümkün gözükmüyor , her daim bi yerlerden hatırlatacıcı bişeyler bana doğru geliyor. Bu da bir sınav , zor bir sınav.geçebilirmiyim bilmiyorum
bi değişiklik yok canım . hani bir sorun olsa gidip çözeceğim sanarım hep ama buna bir çözüm bulamadım .eşiminde sonuçları normal benimde . bu ay farklılık olsun diye çatlatma iğnesi oldum . o da olmadı bugün regli oldum .
ummayacağım anda olacaksa benim ummamam , unutmam mümkün gözükmüyor , her daim bi yerlerden hatırlatacıcı bişeyler bana doğru geliyor. Bu da bir sınav , zor bir sınav.geçebilirmiyim bilmiyorum
umarim umut olur sana. kisaca yazmaya calisayim.
biz kizlarla eylul topigindeydik. her adet olan buraya gecti. ben de gebe kaldim ama eylulu birakmadim. sonra ara ara buraya da yazdim. normalde ates topiginde oldugum icin hamikeyken herseyi takip etmem zor oluyr. bilen kizlar bilir beni. basima geleni yazayim. ben inanmiyrm yok kafama taktim cocugum olmuyr vs diyenlere. Allah isteyince verecekn sadece.
cokkkkk cocuk istiyrdum. ama ne yazikki evlendim 1 ay sonra hasta oldum. 5 ayda bulabildiler. cocuk olmaz dediler. 35 yasina kadar yolu var. ikibkez hastanede yattim. gunde 32 tane ilac kullandim. 1 yil sonunda gittigim psikiyatris ilaclarin cogunu kesti ve kendi de ilac verdi cunku iyilesemeyecegim korkusuyla anksiyeti bozukluguna yakalandim. 5 ay sonra dr bana gebe kal dedi. diger ay gebeydim. ilaclar kesildi. ama 8+4 bebegimin kalbi durdu. kurtaj oldum. 3 ay korun dediler. buarada mecburen isimi de biraktim. diger hastaligimda da hala gelisme yoktu. dr.lar ilac alndedi. almam gebe kalmam lazim dedim. ama sonunda felc olacaktim. derken 3 ay bitti ve yine gebeydim. o da 8+1 de gelisimi durdu. kurtaj oldum. yilmadim. yikilmadim. olacak bu cocuk dedim. tabi diger hastalikya da neredeyse 2 yila yaklastim. cok ii bir dr buldum ve bana 2 yildir koyduklari teshisin ve ilaclarin yanlis oldugunu aslinda artik iyilestigimi soylediler. ya arastirmasaydim; yilsaydim; yikilsaydim ne olacakti. hala felc olacagim gunu bekliyr olacaktim. derken 6 ay korun demislerdi. dinlemedim. 4. ayda basladik sukur 6. ayda gebe kaldim. 6. haftada kanamam oldu. bu da gittindiye gittim hastaneye. ama sumur rabbime kalbini gordum. suan iyiyiz cok sukur. ama her an hersey olabilir. ama ben yine yilmayacagim. Allah isteyene kadar cocuk sahibi olmaya calisacagim cnm.
Çok şey yaşamışın canım , ama Rabbim sana mucizesini göndermiş , inşallah yine onun izniyle sağ salim kucağına da alacaksın.
insanız işte hep iyiler , hep dertsizler olunca çevremizde onları örnek verip en kötü durumda kendimiziz sanıyoruz.
ben bu siteye girmeden önce benimle aynı durumda olanın sadece ben olduğumu sanıyordum .
Gerçekten ne arkadaş ne akraba beni anlayan bi tek eşim var birde burdaki arkadaşlarım. Allah razı olsun herkes destek , herkes umut veriyor birbirine
inşsllsh canım inşallah mutlu haberi bekliyoruz :)
tamam kuzu. sen sabaha cikiyorsun depresyondan. bu ayki maclara da iyi hazirlaniyorsun.
sadece Allah isteyince verecek cnm. gerisi sadece hikaye. ne yazikki sabretmekten baska care yok.
azmine ve sabrına hayran kaldım canım..çok güçlüsün inş bizler de bu sınavı geçeriz gerçekten bazı şeyler insanın elinde değil sabır etmek gerekiyor mükafatını çok çok iyi bir şekilde alırız..umarim umut olur sana. kisaca yazmaya calisayim.
biz kizlarla eylul topigindeydik. her adet olan buraya gecti. ben de gebe kaldim ama eylulu birakmadim. sonra ara ara buraya da yazdim. normalde ates topiginde oldugum icin hamikeyken herseyi takip etmem zor oluyr. bilen kizlar bilir beni. basima geleni yazayim. ben inanmiyrm yok kafama taktim cocugum olmuyr vs diyenlere. Allah isteyince verecekn sadece.
cokkkkk cocuk istiyrdum. ama ne yazikki evlendim 1 ay sonra hasta oldum. 5 ayda bulabildiler. cocuk olmaz dediler. 35 yasina kadar yolu var. ikibkez hastanede yattim. gunde 32 tane ilac kullandim. 1 yil sonunda gittigim psikiyatris ilaclarin cogunu kesti ve kendi de ilac verdi cunku iyilesemeyecegim korkusuyla anksiyeti bozukluguna yakalandim. 5 ay sonra dr bana gebe kal dedi. diger ay gebeydim. ilaclar kesildi. ama 8+4 bebegimin kalbi durdu. kurtaj oldum. 3 ay korun dediler. buarada mecburen isimi de biraktim. diger hastaligimda da hala gelisme yoktu. dr.lar ilac alndedi. almam gebe kalmam lazim dedim. ama sonunda felc olacaktim. derken 3 ay bitti ve yine gebeydim. o da 8+1 de gelisimi durdu. kurtaj oldum. yilmadim. yikilmadim. olacak bu cocuk dedim. tabi diger hastalikya da neredeyse 2 yila yaklastim. cok ii bir dr buldum ve bana 2 yildir koyduklari teshisin ve ilaclarin yanlis oldugunu aslinda artik iyilestigimi soylediler. ya arastirmasaydim; yilsaydim; yikilsaydim ne olacakti. hala felc olacagim gunu bekliyr olacaktim. derken 6 ay korun demislerdi. dinlemedim. 4. ayda basladik sukur 6. ayda gebe kaldim. 6. haftada kanamam oldu. bu da gittindiye gittim hastaneye. ama sumur rabbime kalbini gordum. suan iyiyiz cok sukur. ama her an hersey olabilir. ama ben yine yilmayacagim. Allah isteyene kadar cocuk sahibi olmaya calisacagim cnm.
İstiyorum ya istiyorum melegimi istiyorum cennet kokusunu duymak istiyorum benim we kocamdan olan bi parca canima can katmasini istiyorum olmuyo ama olmuyo olmuyo olmuyoooooooo yiprandim :'(
İstiyorum ya istiyorum melegimi istiyorum cennet kokusunu duymak istiyorum benim we kocamdan olan bi parca canima can katmasini istiyorum olmuyo ama olmuyo olmuyo olmuyoooooooo yiprandim :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?