sabaha kalmaz canım merak etme :)) ben azcık dengesizim bi bunalım bi normal.
ben bu ay biraz ara vereceğim eşimle de konuştum . 14 aydır kafayı bozdum bebek de bebek diye kafamı toparlayım biraz
azmine ve sabrına hayran kaldım canım..çok güçlüsün inş bizler de bu sınavı geçeriz gerçekten bazı şeyler insanın elinde değil sabır etmek gerekiyor mükafatını çok çok iyi bir şekilde alırız..
ohhh misss. tabi akilli hatunsun. bu ay tazelenip yeni sezona hizli giris yapacaksin)
amin cnm. elbet olacak sizlerinde. hep derim kizlara. eksik dua etmeyin. ben hep gebe kalmak degil yasatabilmek onemli derim. cunku iste o bizim.elimizde degil. bir de hep "Allahim sen dualarimizi hakkimizda hayirli olacak sekilde nasip et. bizlere hayirli evlatlar nasip et. bizleri de onlara hayirli ana-baba et"....
ozmn gobusune ılk benı yazıyosun hadı bakyım yaz beklıyorum
ohhh misss. tabi akilli hatunsun. bu ay tazelenip yeni sezona hizli giris yapacaksin)
amin cnm. elbet olacak sizlerinde. hep derim kizlara. eksik dua etmeyin. ben hep gebe kalmak degil yasatabilmek onemli derim. cunku iste o bizim.elimizde degil. bir de hep "Allahim sen dualarimizi hakkimizda hayirli olacak sekilde nasip et. bizlere hayirli evlatlar nasip et. bizleri de onlara hayirli ana-baba et"....
çoook haklısın canım. bunların farkındayız çok şükür ki .
ama arada kaçamak bunalımlarda oluyor tabi :))
Allah razı olsun ben sabaha kalmadan çıktım bunalımdan munalımdan :)
ayy şimdiden heyecanlandım ben yumurtlama günlerimi bilmediğim için çok sıkıntı oluyordu bu aydan umutluyum bakalım
inşalla canım bebeğin seninledir :)
Allah hepimizden razi olsun.
bu gobege isim yazmayi ben cikarmistim)bak kizlar hala devam ettiriyor...
o zaman bunalimdan cikmanin serefine
inş canım daha adetliyim bitsin bir an önce gaza geldim yahuu
şekerim demekki içime doğdu benim :) ovulasyon testini mutlaka dene
canımmmm ne görüyorum... testin pozitif mi takvimi koymuşsun.... ayyyyy çok mutlu oldum.... hayırlısı ile kucağına al inşallah bu ayın ilk mutlu haberi senden galiba...şekerim demekki içime doğdu benim :) ovulasyon testini mutlaka dene
kızlaaaaaarrrr size bişey sorucam. bende b12 eksikliği varmış. folik asit kullanıyorum ya. onun için de b12 var mı yoksa ekstra b12 için bi hap mı almam lazım. ikisini de barındıran bi ilaç yok mu bilen biri yardım edebilir mi?
Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin
aaaa..
bir iki yaziyi yeni okudum.
nedir bu umitsizliginiz kizlar. bu kadar eziyet etmeyin ne olur kendinize. Allah inanin nasip edecek hepinize. eger depresif olursaniz mecbur ilac alirsiniz o zamnada gebe kalma calismasi bile yapmazsiniz. tamam kabul. adet oldugunuz ilk gun depresyona girin ama aksamina cikin.
ben de 2 yilda kavustum diyebilirim. hala riskim de devam ediyor. hadi bakayim silin goz yaslarinizi. sizler guclu olun ki guzlu anne olasiniz.
yok bebeğim neden üzesin . ağlıyordum inan senin yazını okuyunca bi an içim kıpırdadı ve gülümsedim hatta.
ben bugün regli oldum , duygusala bağladım da canım(
selam kızlar nasılsınız... var mı loyasundan başka yeni mutlu haberi olan...
canım iyi sayılırım kendimi biraz boş hissediyorum regl kanaması gibi kanamam başladı dün sanırım regl olmuş oluyorum bu durumda...sen nasılsın daha iyi oldun mu tatlımcnm bence doktora bi sor, b12 eksikliği için iğne de verebiliyor, B vitamini de...
çok sevindim cnm, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...
cnm ne güzel yazmışsın...bebişin erkekmiş...12.haftada öğrendin sanırım...erkekler kendini çok daha çabuk gösteriyomuş ben de gitcem 12.haftamda...bebişimin abisi olacak demek :)
şttt ben demedim mi depresyona gireni dövecem, yok umutsuzluk, depresyon gibi kötü kelimeler burda...Allah hepimize tattıracak o duyguyu inşallahhh, sabırla gününü beklicez anlaştık mı cnm?
psipsikommmmmm nasılsın cnm? haberleşemedik
canım iyi sayılırım kendimi biraz boş hissediyorum regl kanaması gibi kanamam başladı dün sanırım regl olmuş oluyorum bu durumda...sen nasılsın daha iyi oldun mu tatlım
ya doktor hemen normal hayatına dön dedi.. kocamda ordan oraya sürüklüyor beni... iyiyim çok şükür ama aklına gelmiyor değil bu durum...ben iyiyim cnm, grip sarstı biraz...bitkilerle meyvelerle toparlandım Allaha şükür daha iyiyim...hadi sen de bir an önce çok çok iyi ol...aklım sendeydi dün de yoktun burda sanırım...
canımmmm ne görüyorum... testin pozitif mi takvimi koymuşsun.... ayyyyy çok mutlu oldum.... hayırlısı ile kucağına al inşallah bu ayın ilk mutlu haberi senden galiba...
ya doktor hemen normal hayatına dön dedi.. kocamda ordan oraya sürüklüyor beni... iyiyim çok şükür ama aklına gelmiyor değil bu durum...
kızmayın bana nolur ama ben hazır değilim... göğüslerim hala acıyor... kendimi hala hamile gibi hissediyorum... çok çok çok duygusalım...sanrıım hormonlar normale dönene kadar beklemek en doğrusu cuma günü doktor kontrolüm var. bakalım doktorum ne dicek... ama hepiniz için çok seviniyorum.. Allah nasip etti inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...Canim arkadasim cok saol ben en buyuk umut olayim sana bak bende bebegimi kaybetmistim rabbim yine nasip etti canimda can tasimayi darisi en kisa zamanda basina insallah oylede olacak eminim ben
kızmayın bana nolur ama ben hazır değilim... göğüslerim hala acıyor... kendimi hala hamile gibi hissediyorum... çok çok çok duygusalım...sanrıım hormonlar normale dönene kadar beklemek en doğrusu cuma günü doktor kontrolüm var. bakalım doktorum ne dicek... ama hepiniz için çok seviniyorum.. Allah nasip etti inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?