Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sabaha kalmaz canım merak etme :)) ben azcık dengesizim bi bunalım bi normal.
ben bu ay biraz ara vereceğim eşimle de konuştum . 14 aydır kafayı bozdum bebek de bebek diye kafamı toparlayım biraz

ohhh misss. tabi akilli hatunsun. bu ay tazelenip yeni sezona hizli giris yapacaksin )

amin cnm. elbet olacak sizlerinde. hep derim kizlara. eksik dua etmeyin. ben hep gebe kalmak degil yasatabilmek onemli derim. cunku iste o bizim.elimizde degil. bir de hep "Allahim sen dualarimizi hakkimizda hayirli olacak sekilde nasip et. bizlere hayirli evlatlar nasip et. bizleri de onlara hayirli ana-baba et"....

kesinlikle katılıyorum canım sana ben iki gebelik yaşadım ama düşük oldu(çok zor bir süreçten geçtim ama inançlı insanlarız elhamdülillah aklımdan çıkmadı ama acım biraz hafifledi o annelik duygusunu yaşamak istiyorum ki anlatamam bazen durduk yere karnımı seviyorum bebişim burada yaşayacak diye o bile beni mutlu ediyor..

çoook haklısın canım. bunların farkındayız çok şükür ki .
ama arada kaçamak bunalımlarda oluyor tabi :))
Allah razı olsun ben sabaha kalmadan çıktım bunalımdan munalımdan :)

çoook haklısın canım. bunların farkındayız çok şükür ki .
ama arada kaçamak bunalımlarda oluyor tabi :))
Allah razı olsun ben sabaha kalmadan çıktım bunalımdan munalımdan :)

Allah hepimizden razi olsun.
bu gobege isim yazmayi ben cikarmistim )bak kizlar hala devam ettiriyor...
o zaman bunalimdan cikmanin serefine

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm bence doktora bi sor, b12 eksikliği için iğne de verebiliyor, B vitamini de...

Sonucu ogrendim telefonda pozitifmis ama sayisal degerli bir test degil bu dediler o yuzden bebisin kac haftalik oldugunu bilmiyorum olmadi carsamba falan dr giderim ilk kontrolumuz icin

çok sevindim cnm, Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...

cnm ne güzel yazmışsın...bebişin erkekmiş...12.haftada öğrendin sanırım...erkekler kendini çok daha çabuk gösteriyomuş ben de gitcem 12.haftamda...bebişimin abisi olacak demek :)

yok bebeğim neden üzesin . ağlıyordum inan senin yazını okuyunca bi an içim kıpırdadı ve gülümsedim hatta.
ben bugün regli oldum , duygusala bağladım da canım (

şttt ben demedim mi depresyona gireni dövecem, yok umutsuzluk, depresyon gibi kötü kelimeler burda...Allah hepimize tattıracak o duyguyu inşallahhh, sabırla gününü beklicez anlaştık mı cnm?

selam kızlar nasılsınız... var mı loyasundan başka yeni mutlu haberi olan...

psipsikommmmmm nasılsın cnm? haberleşemedik

canım iyi sayılırım kendimi biraz boş hissediyorum regl kanaması gibi kanamam başladı dün sanırım regl olmuş oluyorum bu durumda...sen nasılsın daha iyi oldun mu tatlım

canım iyi sayılırım kendimi biraz boş hissediyorum regl kanaması gibi kanamam başladı dün sanırım regl olmuş oluyorum bu durumda...sen nasılsın daha iyi oldun mu tatlım

ben iyiyim cnm, grip sarstı biraz...bitkilerle meyvelerle toparlandım Allaha şükür daha iyiyim...hadi sen de bir an önce çok çok iyi ol...aklım sendeydi dün de yoktun burda sanırım...

ben iyiyim cnm, grip sarstı biraz...bitkilerle meyvelerle toparlandım Allaha şükür daha iyiyim...hadi sen de bir an önce çok çok iyi ol...aklım sendeydi dün de yoktun burda sanırım...
ya doktor hemen normal hayatına dön dedi.. kocamda ordan oraya sürüklüyor beni... iyiyim çok şükür ama aklına gelmiyor değil bu durum...

canımmmm ne görüyorum... testin pozitif mi takvimi koymuşsun.... ayyyyy çok mutlu oldum.... hayırlısı ile kucağına al inşallah bu ayın ilk mutlu haberi senden galiba...

Canim arkadasim cok saol ben en buyuk umut olayim sana bak bende bebegimi kaybetmistim rabbim yine nasip etti canimda can tasimayi darisi en kisa zamanda basina insallah oylede olacak eminim ben

ya doktor hemen normal hayatına dön dedi.. kocamda ordan oraya sürüklüyor beni... iyiyim çok şükür ama aklına gelmiyor değil bu durum...

helal olsun eşine çok iyi yapıyo valla tabi ki gitceksin ordan oraya unutmaya çalışacaksın...hızlı bi şekilde de normale dönüp tıpkı eskisi gibi geyiklerimize katılacaksın, bebiş için kolları sıvayacaksın...

Canim arkadasim cok saol ben en buyuk umut olayim sana bak bende bebegimi kaybetmistim rabbim yine nasip etti canimda can tasimayi darisi en kisa zamanda basina insallah oylede olacak eminim ben
kızmayın bana nolur ama ben hazır değilim... göğüslerim hala acıyor... kendimi hala hamile gibi hissediyorum... çok çok çok duygusalım...sanrıım hormonlar normale dönene kadar beklemek en doğrusu cuma günü doktor kontrolüm var. bakalım doktorum ne dicek... ama hepiniz için çok seviniyorum.. Allah nasip etti inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...

kendi adıma konuşmam gerekirse sevmediğim biri olsaydın dil döküyor olacağımı pek sanmıyorum...kuşum ben senin çok iyi olmanı istiyorum inşallahhh çabucak toparlanırsın, zor bişeydi ama sen çok güçlü bi kızsın bunu da atlatacaksın, hatta birlikte atlatacağız anlaştık mı :) gribe çok iyi bi iksir buldum yaaa bundan sonra onu yapacam iyileşme sürecimi çok hızlandırdı bi ara ondan da bahsediriz di mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…