ağlasam mı gülsem mi bilemedim... bilenler geçmiş olsuna gelmeye kalkıyor... telefonlara eşim bakıp insanlara harslıyor iyiyiz biz geziyoruz falan kabul etmiyor insanları beni cumartesi sabahı kaldırdı kahvaltı yaptık kuaförüm onun akrabası aramış adamı getiriyorum diye nereye gidiyoruz dedim söylemiyor da. neyse gittik saçlarımı boyattım kestirdim sonra akşam yemek yedik sonra kuzenlerini örgütlemiş eğlenmeye gittik bir yere geç döndük bugün başka bir arkadaşlara kahvaltı ayarlamışlar gittik herkes yapmacık davranıyor farkediyorum... araba da giderken dinlenen müzikler hareketli ama ağlak ben işte...helal olsun eşine çok iyi yapıyo valla tabi ki gitceksin ordan oraya unutmaya çalışacaksın...hızlı bi şekilde de normale dönüp tıpkı eskisi gibi geyiklerimize katılacaksın, bebiş için kolları sıvayacaksın...
ben senden çok şey öğreneceğim... hamile kaldığımda sana soracağım hepsini biliyorsun dimi.. başının etini yicem oldumu test yapayım mı diye... seni çok seviyorum minikbebişimmmmmmmmmmmmm canım arkadaşım...kendi adıma konuşmam gerekirse sevmediğim biri olsaydın dil döküyor olacağımı pek sanmıyorum...kuşum ben senin çok iyi olmanı istiyorum inşallahhh çabucak toparlanırsın, zor bişeydi ama sen çok güçlü bi kızsın bunu da atlatacaksın, hatta birlikte atlatacağız anlaştık mı :) gribe çok iyi bi iksir buldum yaaa bundan sonra onu yapacam iyileşme sürecimi çok hızlandırdı bi ara ondan da bahsediriz di mi :)))
ağlasam mı gülsem mi bilemedim... bilenler geçmiş olsuna gelmeye kalkıyor... telefonlara eşim bakıp insanlara harslıyor iyiyiz biz geziyoruz falan kabul etmiyor insanları beni cumartesi sabahı kaldırdı kahvaltı yaptık kuaförüm onun akrabası aramış adamı getiriyorum diye nereye gidiyoruz dedim söylemiyor da. neyse gittik saçlarımı boyattım kestirdim sonra akşam yemek yedik sonra kuzenlerini örgütlemiş eğlenmeye gittik bir yere geç döndük bugün başka bir arkadaşlara kahvaltı ayarlamışlar gittik herkes yapmacık davranıyor farkediyorum... araba da giderken dinlenen müzikler hareketli ama ağlak ben işte...
kızmayın bana nolur ama ben hazır değilim... göğüslerim hala acıyor... kendimi hala hamile gibi hissediyorum... çok çok çok duygusalım...sanrıım hormonlar normale dönene kadar beklemek en doğrusu cuma günü doktor kontrolüm var. bakalım doktorum ne dicek... ama hepiniz için çok seviniyorum.. Allah nasip etti inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
ben senden çok şey öğreneceğim... hamile kaldığımda sana soracağım hepsini biliyorsun dimi.. başının etini yicem oldumu test yapayım mı diye... seni çok seviyorum minikbebişimmmmmmmmmmmmm canım arkadaşım...
burda çok iyiyim kızlar beni gaza da getiriyor hemen çalışmalara başla diye ama hormonlarımın farkındayım hala düzelmediler... kanamam var sanırım adet oluyor bu inşallah en kısa zamanda herşey normale döner de bende çalışmalara başlarım... eşimden bin kere razı olsun... en büyük destekçim o ve sizsiniz... mikmiki bile özledim valla..gözüme girdi valla enişte :) ayyy ne kadar şanslısın cnm yaaa maşallahhh ne kadar düşünceli bi eşin var bence önce kendin sonra eşin için toparlanmaya bak, ilk zamanlar zor geçecek ama alışacaksın...çok odaklanmamaya çalış, gezmeye eğlenmeye çalış, insanların da davranışlarını irdelemekten vazgeç bence, boşverrr hatta önemli olan sadece sensin, bir an önce toparlan ki hem sen hem eşin bir an önce musmutlu olun...
hele başkasına sor ben dururken, yolarım senin saçını başını :) cnm benim ben de seni çok seviyorum iyi ki varsın yeter ki sen mutlu ol ben sana hem bildiğim bişi olursa öğretirim hem şebeklik yaparım :)))
canım sen ne zaman bebeğini kaybettin ne kadar bekledin herşey normale ne zaman döndü biraz bahsetsene...Cok haklisin canim allah gonlune gore versin insallah o zaman
şebeklik bende de var biliyorsun... annemler burdaydı az önce kardeşimin oğlunu sevdim sevdim kokladım onlar gidince biraz buruldum ama şimdi yine iyiyim...
hormonlardandır canım... insan ekstra hassas oluyor her şey batıyor insana... enişte de biraz sabırlı olsun.. bizimkide herşeyi buraya soruyorum diye gıcıklık yapıyor geçen gün bişey oldu yaz hayatım hemen kızlara dedi.. birde ayılırken size yazdım ya.. anasını aramadı iyiyim diye kızlara yazmaya çalışıyor diye dalga geçiyor benimle...iyi olacaksın tabi cnm, benim arkadaşım güçlü kızdır...ben de bugünden beri eşimle tartışıyorum her dediği sinirimi bozuyo nedense, acaba hormonal bişey mi? neyse ki akşam affettirdi kendini, gerçi uyuzluğu yapan bendim ama neyse :))) diyo ki yok mu kızlar ya baksana ordalar mı, onlar olmayınca bana sarıyosun :)
Canim arkadasim cok saol ben en buyuk umut olayim sana bak bende bebegimi kaybetmistim rabbim yine nasip etti canimda can tasimayi darisi en kisa zamanda basina insallah oylede olacak eminim ben
canım sen ne zaman bebeğini kaybettin ne kadar bekledin herşey normale ne zaman döndü biraz bahsetsene...
Ahh kizlar ya ben aylardir bebek hasretiyle yanıp kavrulurken benden 2 ay sonra evlenen kuzenimin hamilelik haberini aldim bugun. 3 aylik hamileymis hem de ikizlere... cok sevindim tabi onun sevincini de paylaştım ama telefonu kapattigimdan beridir bogazimda bisi var ne bisi yiyebiliyorum ne de bisi diyebiliyorum kimseye... hayatimda hickimseyi bu kadar kiskanmamistim
bu demek oluyor ki ; hemen toteme başlıyoruz,işe yarıyormuş,tecrübeyle sabit :) canım çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin,hadi ayağını sürürsün inşallah da peşinden geliriz.
kıyamammmm sana... nolur iyi düşün tatlım yaa... hamile kalmak değil mühim olan sağ salim kucağına almak sağlıkla... üzme kendini ağlayacaksan ağla gözlerinden aksın gitsin boğazında düğümlenmesi çok çok canını yakıyor insanın...Ahh kizlar ya ben aylardir bebek hasretiyle yanıp kavrulurken benden 2 ay sonra evlenen kuzenimin hamilelik haberini aldim bugun. 3 aylik hamileymis hem de ikizlere... cok sevindim tabi onun sevincini de paylaştım ama telefonu kapattigimdan beridir bogazimda bisi var ne bisi yiyebiliyorum ne de bisi diyebiliyorum kimseye... hayatimda hickimseyi bu kadar kiskanmamistim
Canim benim sakin boyle dusunme diycem ama aynk seyleri bende yasiyordum gecen hafta arkadaslarl bulustuk inan icim agladi kimseye caktirmamak icin mahvettim kendimi.. hepsinin kucahinda bebeleri tam bir aile gibi sanki kocamla ben flort eden bir cift gibiydik.... bol bol dua et rabbim hayirli zamanda hayirlisini versin de ve ovu testi kullz :)Ahh kizlar ya ben aylardir bebek hasretiyle yanıp kavrulurken benden 2 ay sonra evlenen kuzenimin hamilelik haberini aldim bugun. 3 aylik hamileymis hem de ikizlere... cok sevindim tabi onun sevincini de paylaştım ama telefonu kapattigimdan beridir bogazimda bisi var ne bisi yiyebiliyorum ne de bisi diyebiliyorum kimseye... hayatimda hickimseyi bu kadar kiskanmamistim
hormonlardandır canım... insan ekstra hassas oluyor her şey batıyor insana... enişte de biraz sabırlı olsun.. bizimkide herşeyi buraya soruyorum diye gıcıklık yapıyor geçen gün bişey oldu yaz hayatım hemen kızlara dedi.. birde ayılırken size yazdım ya.. anasını aramadı iyiyim diye kızlara yazmaya çalışıyor diye dalga geçiyor benimle...
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim küçük olduğu için belkide korunma vermeyecek bile göğüslerim hala dolgun ve acıyor ama süt gelme falan yok... bir defa adet göreyim bende korunmacağım çünkü zaten hemen hamile kalmıyorum.. bu da 3-4 ayda olmuştu... benimde poliplerim vardı rahim ağzında ve rahmin üst tarafında ama kürtaj hepsinin temizlenmesine vesile olmuştur heralde doktorum hepsini temizlemeye çalıştım dedi.. cuma günü konrolüm var bakalım nasıl... ne dicekBen bebegimi 2 haziranda kaybettim... ama bebek buyuktu 13+1 de kaybettim.... rahim agzinda polip vardi ve ilk gunden beri devam eden bi kanama yani o 13 hafta 13 sene gibi gecti hayatimda... surekli hormon aldim bebek tutunsun diye ama 13. Haftaya kadar tutuna bildi yavruminanilmaz bir kanamayla cok kan kaybederek resmen dogum yapar gibi sanci cekerek dusurdum yavrum... acil kurtaja aldilar yaklasik 10 gun kanamam oldu ve 40. Gunumde adet oldum... 40 gu hic iliskiye giremedim bebek bana cok uzak geliyordu bebegimin yasi i tutuyordu biri a dese agliyordum hormonlarim tavan yapmis duzeydeydi dusun goguslerden sut bile geliyordu... doktor 3 ay korunmaya calis bebek istiyorsanda gel dedi.... ben de 3 ay korundum... korunmayi biraktigim ilk ay ovu testi yapmadim ve hamilelik olmadi...2. Ay artik tam anlamiyla hazir hissettim kendimi ve ovu tedtlerine basladim 16. Gun cift cizgiyi gordumiliskiye girdik ve allahin izniyle simdilik hamile gozukuyorum... rabbim insallah tamamina erdirir tum hamisleri.... amin....
ahhhh bu hormonlar başımızı yediler kız.... neden sinirlisin hormonlar.. neden üzgünsün hormonlar... neden kızgınsın hormonlar... bebek olmaz hormonlar bebek olur kanaman olur hormonlar... ne biçim bişey bu hormonlar...kıskanç bunlar cnm :))) adam sabırlı aslında hem de çok, ama ben çok fenayım, kendime bile tahammülüm olmuyo bazen...dediğin gibi hormonlardan demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?