Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

olsun tatlım belki tutmuştur diğer günkilerrr kiliseler nasıldı dualarrr

valla kaç yerde dua ettim, dilek tuttum..

hatta eşime de dedim, eger benim dualarım kabul olursa bu ay nüfus patlaması yaşanacak dedim:)

bu ay da olmazsa doktora gidiyoruz..

ne guzell bedduaa bı yaaaaaaa hıcranım hadı bedduayıda aldın

valla kaç yerde dua ettim, dilek tuttum..

hatta eşime de dedim, eger benim dualarım kabul olursa bu ay nüfus patlaması yaşanacak dedim:)

bu ay da olmazsa doktora gidiyoruz..

anladım cnm inşallah tutarda patlarız yaaa patlatırız nüfusu inşallahhh

tabi doktora gidin canım yaa baktırın ne var ne yok onemlı buda

Senin kaç gün kaldı

benim daha var yaaa yum yum günlerindeyim canım . . . .ayın 30'da adet tarihim 4 gün önceden oldu bu ay hemde çok az oldu 2-3 gün dürmedi bile 4. gün dım dım 5. gün bittiyani normalde 6-7 gün sürerdi dı dılarla birlikte 8. gün biterdi ama bu sefer yamuk yaptı bana şaŞIRRRRDıııımmmmmmmm . . . .

bende iyim datlum saol patron maaşımı vermedi henüz onu beklyom ama bugünde vermeyecek sanırsam herhalde galiba kesin . . . :1

patrona bende sinir oldum 2 aydır sigoramı yatırmamıs bende bakmasam demekki enayı yerıne koycak sordum dedım böle böle bir tane daire satılsın yatırcam ya dıo benım ıcın onemlı yanı sıgorta

Ayy kizlar sarjim bitti tel kapandi... Neyse ben biraz cikim yine gelirim beni ozleyin anacimm baaayy

patrona bende sinir oldum 2 aydır sigoramı yatırmamıs bende bakmasam demekki enayı yerıne koycak sordum dedım böle böle bir tane daire satılsın yatırcam ya dıo benım ıcın onemlı yanı sıgorta

boşuna mı bağırıyorlar patronlar kalleş diye kalleş işte al kanıtı . . . . benimkide sözde bu ay başlayacak başlamazsa valla pılımı pırtımı toplar kafasına sıkmam belki ama yüzüne kapıyı çarpar çıkarım napıyosa yapsın hıhhh . . . .

Hadi bakalım bu arada o takvimi nerden yaptın

aaaaaaaaaaa hamilemi çok şükür bir tane daha aldık hamiş habernasıl totem yapıyosunuz anlatsana . . . .

3 ten geri sayım yapcaz bebeğim loyalsu yazıyordu ya hergun soooon 4 gun soooon3 gun fln dıe öle planladık bakalım tutar inşallah gülüm

bende tav olmaya basladım tipinde hayır yok baska ıslere bakmaya basladım düzgün bır iş bulmadan cıkmam sanırım iş bulursam dırek kayarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…