3 ten geri sayım yapcaz bebeğim loyalsu yazıyordu ya hergun soooon 4 gun soooon3 gun fln dıe öle planladık bakalım tutar inşallah gülüm
hg cnm nasılsın? doğru sölüyosun . cnm dün akşam garip bir rüya gördümya
anım ne takvimi ben takvim neyim yapmadım :44::44::44::44:
3 ten geri sayım yapcaz bebeğim loyalsu yazıyordu ya hergun soooon 4 gun soooon3 gun fln dıe öle planladık bakalım tutar inşallah gülüm
canımm nasılsınnnn
efendimmm canımmm nasılsınnnn
iyiyim cnm sağol hala dün akşamki rüyayı düşnüyorum sen nasılsın neler yapıyosun?
Altta nekadardır evli olduğun yazıyorya evlilik takvimi :82:
bende tav olmaya basladım tipinde hayır yok baska ıslere bakmaya basladım düzgün bır iş bulmadan cıkmam sanırım iş bulursam dırek kayarım
he temam o zaman ben sayım son 20
Altta nekadardır evli olduğun yazıyorya evlilik takvimi :82:
ıyııyıymmm canımm benım saol sen nasılsın :))))
say bebğimmmm her gün bızde son 3 saycazzzz
ahhh canım ahhhh şaka bir tarafada inşAllah bu saymalar fln hep bu ay son bulur kurbanm olayım Allah'ıma daraltırda bunaltmaz Rabbim dileğimizi muradımızı verir tez zamanda amin . . . .
iyimmmmmmmm bendeeee cnm sinirliyim birazzz patrona ama iyiymmm
ııyıyım cnm cok sukur ne olsun kasık ağrısı fln ıste hayır olsun canım benım
hımm benim kızım varmış o kadar tatlı ve güzel ki kızımı alıp babamlara ziyarete gidiyorum orda 4 gün kalıyorum sonra arabaya binip yolcuga çıkıyorum kızımda yanımda sonra kaza yapyorum kızım ölüyor kefen içinde götürüyorlar kızımı ay gerçekten olmuş gibi nasıl üzüldüm ya neye delalet ediyor acaba? neden ağrıyorki cnm kasıkların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?