Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Altta nekadardır evli olduğun yazıyorya evlilik takvimi :82:

heeee tamam ufak bir yanlış anlaşılma oldu affola:26::26:nerden yapıypruz soğ üst köşede kullanım kontrol paneli var oraya tıkla profil düzenle de sol alttan sonra oradan bilgileri doldur gün ay yıl bölümüne gelince genelde burada takılıyo insan oraya gelince gününü yaz - oy ayını yaz - koy yılını yaz - koymaböyle benimkisi 26-05-2013 ortalara nkta yada virgül koyma tire koy kaydet çık . . . .oluveriyo hayde bi dene gel . .. .

bende tav olmaya basladım tipinde hayır yok baska ıslere bakmaya basladım düzgün bır iş bulmadan cıkmam sanırım iş bulursam dırek kayarım

bende bakıyorum bi tarafta işlere ama düzgün bir iş yok canım . . . . bu sıkıntı işte . . . .

Altta nekadardır evli olduğun yazıyorya evlilik takvimi :82:

heeee tamam ufak bir yanlış anlaşılma oldu affolanerden yapıypruz soğ üst köşede kullanım kontrol paneli var oraya tıkla profil düzenle de sol alttan sonra oradan bilgileri doldur gün ay yıl bölümüne gelince genelde burada takılıyo insan oraya gelince gününü yaz - oy ayını yaz - koy yılını yaz - koymaböyle benimkisi 26-05-2013 ortalara nkta yada virgül koyma tire koy kaydet çık . . . .oluveriyo hayde bi dene gel . .. .

ahhh canım ahhhh şaka bir tarafada inşAllah bu saymalar fln hep bu ay son bulur kurbanm olayım Allah'ıma daraltırda bunaltmaz Rabbim dileğimizi muradımızı verir tez zamanda amin . . . .

aminnnnnnnnnnn canımmm güzel duların güzel dilekleri katlanarak sana gelsin inşallah güzel iş yok evet ama olursa ilk işim çıkcam insanı enayi yerıne koymak nasılmış görsün pılımı prtımı toplucam cıkcam

ııyıyım cnm cok sukur ne olsun kasık ağrısı fln ıste hayır olsun canım benım

hımm benim kızım varmış o kadar tatlı ve güzel ki kızımı alıp babamlara ziyarete gidiyorum orda 4 gün kalıyorum sonra arabaya binip yolcuga çıkıyorum kızımda yanımda sonra kaza yapyorum kızım ölüyor kefen içinde götürüyorlar kızımı ay gerçekten olmuş gibi nasıl üzüldüm ya neye delalet ediyor acaba? neden ağrıyorki cnm kasıkların?

canım rüyaları hayra yor kötüye yorma hayır olsun de. adet oldum canım ondan ağrıyor maalesf

Merhaba güzeller...

Ayy bu pazartesilerden nefret ediyorum ama ben yaa
çalış çalış :126::126: Nereye kadar
Bazen ew hanımlarına okadar özeniyorumki :26:
Sanki ewde kalınca durabilecekmişim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…