Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım hepimize inşAllah . . . bende aynısını yapacam canım yoksa olmaz böyle birde insanlar niçin çalışır ileride kendisinin bi güvencesi olsun diye anlamıyorum ben bunları işleri yapılırken güzel işleri bitince tövbe tövbe Allah'ım ya ağzımı bozacam illa . . . .

Yaptımm yaptım

canım rüyaları hayra yor kötüye yorma hayır olsun de. adet oldum canım ondan ağrıyor maalesf

cnm kısmet ya herşey sen yine adet olmuşsun ya ben 4 kasımda adet olmam gerekirken olmadım malesef cumartesi kan testide yaptım 1,20 çıktı ve hala adet olmadım olsaydım rahim filmi çekecektim ya hayırlısı bekliycez başka çare yok cnm senin kaçıncı ayın oldu?

onlar bizi aksattıtca içimizden calısmakta gelmıyo demi benım gelmıyo yanii bılmıyorum bakalım cnm hayırlısıyla inşallah güzel işler buluruz da temiz düzgün garati bir iş emekli oluruz

Allah allah neden olmadın kı canım ılac fln kullandın mı onlarda adetı gecıktırıo bazen. daha ılk aydı canım bu

Allah allah neden olmadın kı canım ılac fln kullandın mı onlarda adetı gecıktırıo bazen. daha ılk aydı canım bu

çok yenisin cnm benim işallah hayırlı bir şekilde alırsın yavrunu kucağina 1 yıl oldu ben grip olmuştum bu ay ilaç kullandım ama bu kadar geçiktirir mi ki

çok yenisin cnm benim işallah hayırlı bir şekilde alırsın yavrunu kucağina 1 yıl oldu ben grip olmuştum bu ay ilaç kullandım ama bu kadar geçiktirir mi ki

aminn canımm ınsallah. hepimiz yavrularımızı kucağımıza alalım hayırlı zamanda hee yok canım grıp ılacı gecıktırmez sanırım genelde o rahım ılacları alan gecıktırır

onlar bizi aksattıtca içimizden calısmakta gelmıyo demi benım gelmıyo yanii bılmıyorum bakalım cnm hayırlısıyla inşallah güzel işler buluruz da temiz düzgün garati bir iş emekli oluruz

aynen canım ben mesela hiç işe gelesim oluyo bazen gitmesem diyorum asma gitmemekte olmuyo . . . . bakalım hyırlısını versin Allah herşeyin . . . .

aminn canımm ınsallah. hepimiz yavrularımızı kucağımıza alalım hayırlı zamanda hee yok canım grıp ılacı gecıktırmez sanırım genelde o rahım ılacları alan gecıktırır

antibiyotik kullandım iğne serum felan kist mi var yoksa

Merhaba güzeller...

Ayy bu pazartesilerden nefret ediyorum ama ben yaa
çalış çalış :126::126: Nereye kadar
Bazen ew hanımlarına okadar özeniyorumki :26:
Sanki ewde kalınca durabilecekmişim gibi

merhaba bebek hoşgeldin . . .evet aynen bazen diyorum erken emekli olsam ev hanımı olsam ama evde olsamda bir dert boş durmaktan sıkılacam biliyorum . . . . :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…