Evlenmeden kullanırdım grip ilacını hatırlamıyorum ama anlardım benevlendikten sonra hiç grip hapı kullanmadım korunmadığımız için .
sağol hicranım allah tez vakıtte ınsallha sizede verir dualarım sizinle
ıns canım sabah 9 aksam 5 cumartesı pazar tatıl :)):
ne yapcam ki ben bu gün gögüslerim ağrımaya başladı ne oluyoki bana:26::26::26::26:
Bebek düşünüyosunda cnm niye grip hapı atıyon
Sabah 8 canım, 9 değil
Sabah 8 canım, 9 değil
havvacım noluyokuzum ben biraz fıransız kaldım konuya:44::44:
aaaaaaaa canım çok mutlu oldum bu habere çok sevindim Allah analı babalı büyütsün dilerim sağlıkla kucağına alırsın ayyyy çok güzel bir haber bu
Kıyamam korkma inş bebiş vardır limonu kabuğuyla ince ince doğra kabuğuyla ye çayınada bolca sık bişeyin kalmaz bol meyve yoksa zorr inş kırmızılar gelmez korkmaölecektim nrdeyse:2: 2 defa acillik oldum çok kötüydüm:2: eşim zorla içirdi pişmanımmmmmmm
halen adet olmadım hamişte deyilim niye adet olmuyorum
canım nerde çalışıyosun söyle bana bende gelim
inş bebegm yaaa dua et yarın yanı bugun hastane gunum 5 klomen kulndm pazartesı gel demstı bakalım inş gzel snuclar alırım bu ay asılama olcm
merhaba bebek hoşgeldin . . .evet aynen bazen diyorum erken emekli olsam ev hanımı olsam ama evde olsamda bir dert boş durmaktan sıkılacam biliyorum . . . . :44::44:
Memurum ben canım, okulda çalışıyorum
kuzummm sitrestendir sitres yapma bu kadar canım benim içtiğin ilacın etkisi olmuştur . . . .
valla ben de istifa edeli bir yıl olacak ayın 16sında, ben de hayatta evde duramam, depresyona girerim diyordum ama hiç öyle değilmiş.
her sabah eşimle kalkıp kahvaltımızı ediyoruz, sonra ben geri yatmıyorum. ev işi, alışveriş,yemek vs derken gün bitiyor.
gerci benim eşim 9 gibi evden cıkar 5e doğru eve döner, ben çalışırken 8e doğru çıkıp akşam da 7den önce gelmediğim için sorun olur diye evlenince tazminatımı alıp ayrıldım.
çocuk olana kadar da çalışmayı düşünmüyorum, hamilelik ve bebeğin ilk 2-3 senesi önemli çünkü. annem de olmadıgı için bakacak kimse de yok, onu bekliyorum..
Kıyamam korkma inş bebiş vardır limonu kabuğuyla ince ince doğra kabuğuyla ye çayınada bolca sık bişeyin kalmaz bol meyve yoksa zorr inş kırmızılar gelmez korkma
tşk canım dualarım sizinle arkamızdan gelin sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?