Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlıyorum canım. demekki zamanını bekliyor bebek. eşler de neden sorun çıkarıyorlarki... zaten sıkıntı çekiyoruz, üzülüyoruz bir de onların nazıyla uğraş dur. inşallah yılbaşına kadar hayırlısıyla olur canım. daha yılbaşına çooook var. neler neler olur Allahın izniyle. ama sen yine de kendini şartlamamaya çalış. öyle olunca daha çok kaçıyor minikler

Canim klomeni doktorun mu onerdi ne ise yariyor

daha çok uzun zaman olmamış canım ama, kendini çok üzme. Bazen sebepsiz yere uzun süre olmayabiliyor, sonra da pat diye oluveriyor işte, demek ki daha zamanı değilmiş diyeceğiz

Ins da bn yumurtlamiyorum sanırım yaa hic belirti yok
belki de çok sessiz sakin bir yumura geliyordur kız ne biliyon

yxliz selam beni hatırladın mı?

amin canım kimseye yaşatmasın. o kadar doğum sancısı çek acılar çek, ama hastaneden elin boş çık.. gerçekten çok kötü bir psikoloji... ama beterinden saklasın Allah. İnşallah iyi bi doktor bulursun sen de

Canim yaaa .bak bole soyleyince bende tuhaf oluyorum
BI sebep yok ama Bolmayinca olmuyo tatlim yaaa
Vakti zamani varyaa.o vakit ne zaman bilsekte ona gore beklesek keske dimi

ah keşke saatini bilsekte beklesek dediğin gibi ama insan yinede hevesleniyo olmadığını bile bile acaba hamilemiyim diye düşünüyo

ahaha yakalandım

eşim ben bir defa hamile kaldığım için onda sorun yok sanıyo aslında bilmiyoki bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir

rulo pasta yapmayi dusunuyordum ama bu karin agrisiyla hic bisey yapacak halim yok
Belki esim biseyler yapar yada rotarli kutlatiz artik

eşin bişeyler yapabilir... aslında dışarı çıksanız yemeğe ben onu demek istemiştim.. sen bu üzüntüyle bir de yemek falan uğraşmasan hiç. alkol alır mısın normalde bilmiyorum ama bir de şarap falan içersen rahatlatır seni biraz. ama az içeceksin sonra sapıtabilirsin benim gibi

Bnm yumurta pek sessiz gelmeZ gumbur gumbur gelir de sposlar salak yolu bulamiyirlar

Kızlaaaar dün yazdım ama görmediniz heralde aso değerinize bakmışmıydı doktor sizin iltihap için ? çok kafam karıştı :26::26:

insallah cnmm gelir bebisin.
az kaldi uzulme sen.

bu arada nerden cikmis bu burclar yahuuuu. ben de balik imda baktim balik filan yazmis kizlar. merak ettim.

Canım burc işi surdan cıktı
Arkadasın biride ben balık burcuyum ikizlerle anlasamıyorum
Bu ay yapsam ikizler mi olur die sormus
Bende sen yap canım bekleme balıkla anlasabilen burcmu war
Ben ikizlerim yukselenim balık kendimle bile anlasamıyom die espri yaptım
Ordan cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…