rulo pasta yapmayi dusunuyordum ama bu karin agrisiyla hic bisey yapacak halim yok
olur kuşum bekleriz benim için no problem her ay bekliyorum zaten şubattan beri
pazartesi son kez gittim doktora artık sende problem kalmadı tamamen iyileştin bundan sonra yılbaşına kadar dene olmazsa eşin gitsin doktora dedi. eşim hayatta gitmez Allah vere de bu süre içinde bebek gelse zaten ikna edemem inandıramam eşimi
ne bilim kuşum yaa son 3 aydır olmaması için hiçbir sebep yokken olmadı son kez gittim artık doktora gidiyorum adam bişey bulamıyo kahve içiyoruz karşılıklı sohbet ediyoruz falan. ne iltihap ne yaradan eser ne başka bi problem kalmadı ama yok olmayınca olmuyo benimde umudum kalmadı artık ama üzülmüyorum nedense hiç kafaya taktığım yok sanki hiç kötü şeyler yaşamamış gibiyim
alistim canim ama yinede uzuldum biraz hayirlisi bakalim...daha bunu atlatamadan ilac almaya gidicem iki gun sonra klomene baslicaam yeni umutlarla
hahahelal olsun sa-na helal olsun!!!!!!
üzüldüm canımne diyeceğimi bilemiyorum valla... akşama eşin inşallah güzel bir süpriz yapar da sana bu moral olur sana biraz canım benim. ya da sen bişeyler yap. babaşa romantik bir gece yaşayın... birbirinize olan sevginizle yenersiniz canım herşeyi......
Allah yardimcin olsun:))) zor tadilat işi
daha çok uzun zaman olmamış canım ama, kendini çok üzme. Bazen sebepsiz yere uzun süre olmayabiliyor, sonra da pat diye oluveriyor işte, demek ki daha zamanı değilmiş diyeceğizolur kuşum bekleriz benim için no problem her ay bekliyorum zaten şubattan beri
pazartesi son kez gittim doktora artık sende problem kalmadı tamamen iyileştin bundan sonra yılbaşına kadar dene olmazsa eşin gitsin doktora dedi. eşim hayatta gitmez Allah vere de bu süre içinde bebek gelse zaten ikna edemem inandıramam eşimi
belki de çok sessiz sakin bir yumura geliyordur kız ne biliyonIns da bn yumurtlamiyorum sanırım yaa hic belirti yok
yxliz selamCimcim sobeeeee
amin canım kimseye yaşatmasın. o kadar doğum sancısı çek acılar çek, ama hastaneden elin boş çık.. gerçekten çok kötü bir psikoloji... ama beterinden saklasın Allah. İnşallah iyi bi doktor bulursun sen deAllah bi daha yaşatmasın canım, çok zor ya özellkle doğum yapmadan bunları yaşamak, doğumhane falan :/ devlete hiç gitmedim canım,bilemem. cerkezköyden başka bi doktor bulmam lazım ama, eskisine gtmek istemiyorum
esim ennnn buyuk destekcim zaten canim....uzuldum gecti gitti
Canim yaaa .bak bole soyleyince bende tuhaf oluyorum
BI sebep yok ama Bolmayinca olmuyo tatlim yaaa
Vakti zamani varyaa.o vakit ne zaman bilsekte ona gore beklesek keske dimi
Cimcim sobeeeee
anlıyorum canım. demekki zamanını bekliyor bebek. eşler de neden sorun çıkarıyorlarki... zaten sıkıntı çekiyoruz, üzülüyoruz bir de onların nazıyla uğraş dur. inşallah yılbaşına kadar hayırlısıyla olur canım. daha yılbaşına çooook var. neler neler olur Allahın izniyle. ama sen yine de kendini şartlamamaya çalış. öyle olunca daha çok kaçıyor minikler
canim sen ne yaptin geldi mi agrilar:26:
rulo pasta yapmayi dusunuyordum ama bu karin agrisiyla hic bisey yapacak halim yok
Belki esim biseyler yapar yada rotarli kutlatiz artik
canim sen ne yaptin geldi mi agrilar:26:
esim ennnn buyuk destekcim zaten canim....uzuldum gecti gitti
Klomen yumurta gelistirici canim dr kontrolunde kullanmak gerek ama
Nannnnnnahaha yakalandım
Hatırlayamadım kuşum yaa malum yaş 37yxliz selambeni hatırladın mı?
aaa esim gec geliyo canim isten bugun 11de
daha çok uzun zaman olmamış canım ama, kendini çok üzme. Bazen sebepsiz yere uzun süre olmayabiliyor, sonra da pat diye oluveriyor işte, demek ki daha zamanı değilmiş diyeceğiz
belki de çok sessiz sakin bir yumura geliyordur kız ne biliyon
yxliz selambeni hatırladın mı?
amin canım kimseye yaşatmasın. o kadar doğum sancısı çek acılar çek, ama hastaneden elin boş çık.. gerçekten çok kötü bir psikoloji... ama beterinden saklasın Allah. İnşallah iyi bi doktor bulursun sen de
ahhh kiyamaaammm coj geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin
ben 3.gunu baslicam canim klomene 5gun kullacam..daha once yine yumurta gelistirici serophene kullandim ayni sekilde ve 4ay kullandim
insallah cnmm gelir bebisin.
az kaldi uzulme sen.
bu arada nerden cikmis bu burclar yahuuuu. ben de balik imda baktim balik filan yazmis kizlar. merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?