ben 3.gunu baslicam canim klomene 5gun kullacam..daha once yine yumurta gelistirici serophene kullandim ayni sekilde ve 4ay kullandim
mrb cnm yazdigini okudim ama ilk kez böyle bisey duydugum için cvp vermemistim:26:
Eski 2014 mart annesiNannnnnn
Hatırlayamadım kuşum yaa malum yaş 37
Bi yol gösteren olsa keşkeBnm yumurta pek sessiz gelmeZ gumbur gumbur gelir de sposlar salak yolu bulamiyirlar
ben varım
eşim balık burcu. gayet de iyi anlaşıyoruz... balıklar nasıl oluyor ki?? benimki gayet uysal, sakin, söz dinleyen birisi
ahhh kiyamaaammm coj geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasin
hiimm anladim canim farkli olabilir kimine gunde bir tane 5gun kullandiriyorlar mesela benim sabah aksamben 3.gunu baslicam canim klomene 5gun kullacam..daha once yine yumurta gelistirici serophene kullandim ayni sekilde ve 4ay kullandim
Bende kullancam bu ay dr bana 5. Gun dedi
Eski 2014 mart annesiSATlarımız da aynıydı seninle... Bak burda da karşılaştık
Bi yol gösteren olsa keşke
amiiinnnn ins canim
hiimm anladim canim farkli olabilir kimine gunde bir tane 5gun kullandiriyorlar mesela benim sabah aksam
Bi topicte okuyup cok gulmustum
Kocişin teki gelirken bulun aslanlarım o yumurtayı die bagırıyomus :)
Adamlara kafayı yedirtiyoz walahi
Erkegi için demedik canım
Erkeği iyi al koca yap tadından yinmez :)
Eski 2014 mart annesiSATlarımız da aynıydı seninle... Bak burda da karşılaştık
canım bu arada tekirdağda çok popüler ve iyi bir doktor vardı, devletteydi ama genesisse geçmiş, Abdullah önen, acaba ona mı gitmiştin sen?geldi geldi, artık tamamen gitmek üzere canım. inşallah bu kez atabilmşimdir.
bana bakılmadı :26:Kızlaaaar dün yazdım ama görmediniz heralde aso değerinize bakmışmıydı doktor sizin iltihap için ? çok kafam karıştı :26::26:
hahahaha o anda nasıl aklına gelmiş böyle bağırmak ilginçBi topicte okuyup cok gulmustum
aahhh canim ben neler kullanmadım haplar igneler 7-8 tane tosun gibi yumosum oluyordu ama bi tane spos yolu bulamaz mi bulamiyo iste yumurtalarin hepsi cop olmayinca olmuyo isie
9 haftalıkken kalp atışını alamadık ve çok zor bir kürtaj geçirdim canım, şimdi buralardayım işteZırt pırt düşük yaptığım için tüm aylara hemen hemen girdim çıktım. Hayırdır sana nooldu
canım bu arada tekirdağda çok popüler ve iyi bir doktor vardı, devletteydi ama genesisse geçmiş, Abdullah önen, acaba ona mı gitmiştin sen?
bana bakılmadı :26:
hahahaha o anda nasıl aklına gelmiş böyle bağırmak ilginç
aahhh canim ben neler kullanmadım haplar igneler 7-8 tane tosun gibi yumosum oluyordu ama bi tane spos yolu bulamaz mi bulamiyo iste yumurtalarin hepsi cop olmayinca olmuyo isie
Bi topicte okuyup cok gulmustum
işe yaramış mı pekii??yaramışsa biz de dedirtelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?