Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

şuan zaten küçük biraz daha büyünce istesen de o şekilde yatırmayacak karnın.. rüyan hayırlara vesile olsun canım.. inşallah sütün çok güzel gelir bebişin doyar ve + besinlere ihtiyacın olmaz. kızımda benim fazla sütüm yoktu sadece 40 gün emdi. sonrası malum işbaşı

ahhh canim ahhh senin yine ii yaa... Ama dun esime dedim annen herseyi kendi istedigi dedigi gibi olsun istiyo baskalarinin fikrini hic bi zaman onemsemiyo her seyi o biliyo ... basit bi isi yuz kere tarif eder eltim 9yillik gelin sunu söyle yap bunu böyle yap der hala bi

heh işte.düşmemesi yüksek seyretmesi gerekiyormuş ateşin.hamile olmak için.

benim belirtiler olmuş ama ben o ay kendimi dinlemicem diyodum sürekli o yüzden fark etmedim bile :) şimdi belirtileri okuyunca ya da duyunca aaaa bende o da varmış falan oluyorum...doğrudur yani...

abartıyo işte...sevmiyorum ben ya öyle insanları...ne demek her şeyi bildiğini zannetmek yaaa, kim her şeyi bilebilir her şeyi kusursuz yapabilir...valla eltin sabırlıymış, ben işime karışılmasına izin vermiyorum...kendi annem de bana yapıyo arada yok şu örtüyü ört yok salonda oturma yok tv üniteni değiştir anneme bile bazen saydırıyorum düşün yani hele k.v ye falan hiç tahammülüm olmaz...geçen k.v bana da diyo ki bu şeyi burdan al istersen burda kullan hayır onun yeri orası değiştirmicem dedim.

Duaların kabul oluyorsa bu senin imanını arttırır. Gecikiyorsa sabrını arttırır.Kabul edilmediğini düşünüyorsan bil ki; Allah'ın(C.C) senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır. Rabbim ihmal değil imtihan eder.
Kolun mu kırıldı? Üzülme...belki de Allahu Teala(C.C) sana Kanat verecektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…