hamile kalan arkadaşlar.
ateşiniz yüksek miydi hamile kaldığınızda?
cicisler aciyo canim her adetten once acir
bütün gece karnımın üstüne yatıyorum inşallah bebeğe zarar vermiyorumdur... öbür türlü hiç uyuyamıyorum...
birde bi rüya gördüm allahım hayırlara vesile etsin inşallah bebeği doğurmuşum onu emziriyorum ama sütüm nasıl bi görseniz daha o çekmeden memeden akıyor :) ay dedim rüyada bu kadar mutlu oluyorsam gerçekte ne yaparım
cnm ben ateş ölçmedim hiç, ama vücut ısım yüksekti onu hatırlıyorum.
ahhh canim ahhh senin yine ii yaa... Ama dun esime dedim annen herseyi kendi istedigi dedigi gibi olsun istiyo baskalarinin fikrini hic bi zaman onemsemiyo her seyi o biliyo ... basit bi isi yuz kere tarif eder eltim 9yillik gelin sunu söyle yap bunu böyle yap der hala bi
heh işte.düşmemesi yüksek seyretmesi gerekiyormuş ateşin.hamile olmak için.
Slmmmmmmm günaydın bata soooooonnnnnn 3 :124::124::124: BATA SOOOOOONNNN 3:124::124:
evet canim nasip bakalım bekleyicemcicisler aciyo canim her adetten once acir
Ewt ama hamissendee acir:)
hayirlisi csnim üzülme hsg ni cektircen iste....
Bende bugun niyetliyimmmkizlar yemek konusmayin hee [/QUOTE/
oruç tutamadımya unun için üzüldüm hgs yi çekcem çok heycanlıyım işallah hiç bir sorun çıkmaz
insssss canimmm insss benim 15i bat :124:
Ben biraz erken evlilik yaptım 19 yaşındm cnmm :)
Aynen cnm olsun bidahaki aya artık inşallah olur bidahaki ay
ins canim ins dua et bol bol ozelde mi cektircen
ahhh canim ahhh senin yine ii yaa... Ama dun esime dedim annen herseyi kendi istedigi dedigi gibi olsun istiyo baskalarinin fikrini hic bi zaman onemsemiyo her seyi o biliyo ... basit bi isi yuz kere tarif eder eltim 9yillik gelin sunu söyle yap bunu böyle yap der hala bi
insssss canimmm insss benim 15i bat :124:
işallah cnm hayırlısıyla hgsyi çekersem rahatlıycam artık hiçbir sorun çıkmaz işallah
ins canim ins dua et bol bol ozelde mi cektircen
bende 22 cnm aşağı yukarı aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?