Duaların kabul oluyorsa bu senin imanını arttırır. Gecikiyorsa sabrını arttırır.Kabul edilmediğini düşünüyorsan bil ki; Allah'ın(C.C) senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır. Rabbim ihmal değil imtihan eder.
Kolun mu kırıldı? Üzülme...belki de Allahu Teala(C.C) sana Kanat verecektir....
eltimin sabrina hayranim canim yeminle o kadina nasıl dayaniyo bilmiyorum.... Buyuk konusmayimda ben yapamam onun yaptiklarini tahammül edemem cir cir bocegi gibi bagirir durur çocuklara bile sesi kulaklarimi tirmaliyo
Duaların kabul oluyorsa bu senin imanını arttırır. Gecikiyorsa sabrını arttırır.Kabul edilmediğini düşünüyorsan bil ki; Allah'ın(C.C) senin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır. Rabbim ihmal değil imtihan eder.
Kolun mu kırıldı? Üzülme...belki de Allahu Teala(C.C) sana Kanat verecektir....
eyy güzel alalhım ben hep şükrederimm ne güzel bir sözmüş
aman lilimmm bana belirti sorma
Inşallah çıkmaz cnmm dualarimz seninle:)
eltimin sabrina hayranim canim yeminle o kadina nasıl dayaniyo bilmiyorum.... Buyuk konusmayimda ben yapamam onun yaptiklarini tahammül edemem cir cir bocegi gibi bagirir durur çocuklara bile sesi kulaklarimi tirmaliyo
Çok cok doğru ve güzel hemen bunu yazıp evime asiyorum. Hep yaparim dinle ilgili seyleri kağıda yazip yapistirirm biyerlere
ayy çok doğru canım bizim şerr dediğimizde bile bi hayır vardır
sağolun kızlar adetli olmayan yada hamişler bu günlerde hani muarem ayı olduğu için edilen bütün dualar kabul olurmuş birbirimiz için dua edelim allah rıza için lütfen çarşam günü daha makbul canlarım 10 günü olduğu için
sacinin basinin ii bi yolunmasi gerekiyo canim
çok da motive edici bi paragraf olmuş...okudum hoşuma gitti sizle de paylaşim dedim...
aman lilimmm bana belirti sorma
ins bebis geliyoduuuurrr
Kızlar şunu da es geçmeyeyim belki onunda bi faydası olmuştur ben bu ay yumurtlama dönemimde ve öncesinde hep sıcak su torbası kullandım.... belime kasıklarıma ve bacak arama her yerimi çok sıcak tuttum yani belki onunda faydası olmuş olabilir isterseniz bunuda deneyin
Kızlar şunu da es geçmeyeyim belki onunda bi faydası olmuştur ben bu ay yumurtlama dönemimde ve öncesinde hep sıcak su torbası kullandım.... belime kasıklarıma ve bacak arama her yerimi çok sıcak tuttum yani belki onunda faydası olmuş olabilir isterseniz bunuda deneyin
ins bebis geliyoduuuurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?