Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

eyy güzel alalhım ben hep şükrederimm ne güzel bir sözmüş

Bebiş denemesinde 2. ayımız. Geçen ay ovu takibi yapmıştım. Belirtileri falan öğrenmiş oldum. Bu ay yapmadım zor geldi. Ama akıntımın olduğu günü değerlendirdik. Bu ay rahatım yani. Olmazsa olmaz. Ben de o arada kilo vermeye çalışıcam. Rabbim verirse verir zaten. Ama elimde olmadan her gün bakıyorum Bata kaç kaldı diye

Çok cok doğru ve güzel hemen bunu yazıp evime asiyorum. Hep yaparim dinle ilgili seyleri kağıda yazip yapistirirm biyerlere

Inşallah çıkmaz cnmm dualarimz seninle:)

sağolun kızlar adetli olmayan yada hamişler bu günlerde hani muarem ayı olduğu için edilen bütün dualar kabul olurmuş birbirimiz için dua edelim allah rıza için lütfen çarşam günü daha makbul canlarım 10 günü olduğu için

eltimin sabrina hayranim canim yeminle o kadina nasıl dayaniyo bilmiyorum.... Buyuk konusmayimda ben yapamam onun yaptiklarini tahammül edemem cir cir bocegi gibi bagirir durur çocuklara bile sesi kulaklarimi tirmaliyo

Hicran sen başa çıkamazsan onla, beni çağır beni onu anında yola getiririm :)))

Çok cok doğru ve güzel hemen bunu yazıp evime asiyorum. Hep yaparim dinle ilgili seyleri kağıda yazip yapistirirm biyerlere

ben de yapıştırmayı düşünüyorum buzdolabına, okudukça içim ferahlıyor sanki...

Hadi tamam o zmn cnmm zten hergun meryem suresi okuyorum bu gece 707 kerede ya varis okuyayim bari

ben de yapıştırmayı düşünüyorum buzdolabına, okudukça içim ferahlıyor sanki...[/QUOTE]

Aynen cnm. Çok doğru bi yazı

Kızlar şunu da es geçmeyeyim belki onunda bi faydası olmuştur ben bu ay yumurtlama dönemimde ve öncesinde hep sıcak su torbası kullandım.... belime kasıklarıma ve bacak arama her yerimi çok sıcak tuttum yani belki onunda faydası olmuş olabilir isterseniz bunuda deneyin

ne zman başladın sıcak su koymaya canımmm

Ama cnm sıcak yumurtalık lara hic i gelmiomus sıçan duş bile kadinlar için hic i değilmiş ılık suda duş alincakms yumurtalık lar icin en sagliklisi buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…