Ama cnm sıcak yumurtalık lara hic i gelmiomus sıçan duş bile kadinlar için hic i değilmiş ılık suda duş alincakms yumurtalık lar icin en sagliklisi buymus
selammmmmmmmmmmmmmm kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınızzz :)
valla bilmiyorum ki canım belkide denk gelişi öyle oldu ben asla ılık duş alamıyorum o sıcak duş muhabbeti erkekler için zararlı diye biliyorum ben her banyomda kendimi deli gibi haşlarım kıpkırmızı olup çıkarım düşün yani o derece sıcak suyla duş alıyorum hatta duş alma değil banyo yapıyorum çünkü girince en az yaroım saat çıkamıyorum sıcak sudan
selammmmmmmmmmmmmmm kızcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınızzz :)
slmmmmmmmmmmmm
iyi gıbıyım cok sukur canım grıp boğaz ağrısı yakalama aşamasındaydı yakaladı sanırım benide :)
maalesef canım bende ılac ıcemedım adet olmadan suan adetım içsem bısey olmaz sanırım
sacinin basinin ii bi yolunmasi gerekiyo canim
allah razı olsun gerçekten morel buldum inşllah allahın bizim için hazırladığı nimetlerden yararlanırız sabrımızla
:))) bizim çenemiz yeter, o kendi saçını başını yolar zaten :)
inşallahhh cnm inşallahhh, Rabbim bu mübarek günlerde herkese anneliği nasip eder inşallah...
hımm o zaman ılacı unutcam adetten sonrada ıcemem bebek dusunuoruz cunku artık bıtkısel yollarla gecırcez
Kızlarrrr aklıma gelmişken söyleyeyim özellikle hamişlere söylüyorum kızlar mümkün olduğunca topuklu ayakkabı giymeyin, ben topuklu aşığı bi kadınım gündelik hayatımda bile en az 10 cm topuklularla gezerdim ama dikkat ettim de ne zaman az topuklu bile giyip dışarı çıksam o gün kanamam ve lekelenmem oluyo...son 10 yıldır ilk kez düz çizme aldım dün...lütfen dikkat edin kızlar...
canımmmm naıslsınzz senın bı karışımın vardı işe yaradımı :))
çok saol canım taylot yokta nane lımon kaynataım hemen sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?