Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ama cnm sıcak yumurtalık lara hic i gelmiomus sıçan duş bile kadinlar için hic i değilmiş ılık suda duş alincakms yumurtalık lar icin en sagliklisi buymus

valla bilmiyorum ki canım belkide denk gelişi öyle oldu ben asla ılık duş alamıyorum o sıcak duş muhabbeti erkekler için zararlı diye biliyorum ben her banyomda kendimi deli gibi haşlarım kıpkırmızı olup çıkarım düşün yani o derece sıcak suyla duş alıyorum hatta duş alma değil banyo yapıyorum çünkü girince en az yaroım saat çıkamıyorum sıcak sudan

Anladim aldigim bi eğitim setinde okumuştum bende cnmm orda kadın vücudunu erkek vücudunda etkiledgi gibi etkilioms yumurtaları yavaslatiomus diye okudum bende

sacinin basinin ii bi yolunmasi gerekiyo canim

:))) bizim çenemiz yeter, o kendi saçını başını yolar zaten :)

allah razı olsun gerçekten morel buldum inşllah allahın bizim için hazırladığı nimetlerden yararlanırız sabrımızla

inşallahhh cnm inşallahhh, Rabbim bu mübarek günlerde herkese anneliği nasip eder inşallah...

Kızlarrrr aklıma gelmişken söyleyeyim özellikle hamişlere söylüyorum kızlar mümkün olduğunca topuklu ayakkabı giymeyin, ben topuklu aşığı bi kadınım gündelik hayatımda bile en az 10 cm topuklularla gezerdim ama dikkat ettim de ne zaman az topuklu bile giyip dışarı çıksam o gün kanamam ve lekelenmem oluyo...son 10 yıldır ilk kez düz çizme aldım dün...lütfen dikkat edin kızlar...

ahhh hamiş olalımdaaa terlıklerlee gezmeye bıle razıyım yalınayakta gezebılırım ama ayaklarımı usuturum o zaman :)

canımmmm naıslsınzz senın bı karışımın vardı işe yaradımı :))

ayy bebeğim yaramaz mı beni 2 günde ayağa kaldırdı...yazayım da gripliler yapsın bunu...1 tane dörde bölünmüş kabuklu elma (içindeki çekirdekleriyle) , yarım limon, 2 çay kaşığı nane, 1 su bardağı su...iyice kaynatıp 5 dak bekledikten sonra süzün için bunu kızlar...ha içine de 1 kaşık bal koyabilirsiniz...tadı çok da kötü değil ama çok iyi geliyor, günde 2 bardak içtim, 2.günün sonunda iyileşmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…