kisss bu supermanlar gazla mi calisiyo oyleyse iki koldan gaz verelim.bunlara saniyede yolu bulurlar belkim
Evet canım çok iyidir, insan olarak da iyidir. Onun yanında da staj yapmıştım. Birlikte doğumlara sezeryanlara da girmiştik, çok iyidir. Millet çılgınlar gibi sıra beklerdi sırf ona 2 dk muayene olabilmek için. Devletteyken çok sıra oluyordu çünkü. Keşke yakın olsaymış sana da:26:evet canım ona gittim gerçekten çok iyi bi doktor hiç sormadan ince ince açıkladı, keşke biraz daha yakın olsaydı bize
9 haftalıkken kalp atışını alamadık ve çok zor bir kürtaj geçirdim canım, şimdi buralardayım işte
Sen genetik araştırmaya gittin mi peki?
Onu bilmiyorumo zaman baska sey ararken bulmustum
Ben yeniyim bu işlerde baksana yazısmalarıma simge bile koyamıyorum:)
kisss bu supermanlar gazla mi calisiyo oyleyse iki koldan gaz verelim.bunlara saniyede yolu bulurlar belkim
Evet canım çok iyidir, insan olarak da iyidir. Onun yanında da staj yapmıştım. Birlikte doğumlara sezeryanlara da girmiştik, çok iyidir. Millet çılgınlar gibi sıra beklerdi sırf ona 2 dk muayene olabilmek için. Devletteyken çok sıra oluyordu çünkü. Keşke yakın olsaymış sana da:26:
Ben de pazartesi kan vereceğim, bakalım hayırlısı tabi. Haklısın, biz naparsak yapalım geleceği varsa gelir, yoksa hepsi boş. Ama hiçbişey yapmadan elim kolum bağlı da duramadım. Hamile kalmadan önce hematoloji doktorum beni genetiğe göndermişti aslında, ama ben biraz kaderci olduğum için gitmedim. Şimdi böyle bişey yaşayınca, aynı acıları yaşamamak için belki bi çare bulunur ümidiyle gidip kan vericem. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah hepimizeGittim anacım 1 tanesi temiz çıktı, 3 tane daha var. Geçenlerde 4 tüp daha kan verdim, 1 ay sonra çıkak sonuçlar. Benim gidip almam 2 ay, işlerim çok yoğun, çok fazla seyahate çıkıyorum... Amaaaan yiyecek ekmeği varsa o bebek dünyaya gelecek. Yoksa popomuda yırtsam tırt1 tek ölüme çare yok, sende üzülme, hayırlısını dile. Bebek doğurmak için gelmedik dünyaya!!! Olursa eşimle bonusumuz olur, olmazsada keyfi bilir
O dediyse doğru demiştiraynen özelde de çok hastası var, biz de başka bi doktor arkadaşı aracılığıyla gittik o yüzden aynı güne randevu alabildik. korunmana gerek yok diye o söyledi işte bana
ayy canim ben telden giriyorum rakamla yapiyorum gulucukleri ama.pc de daha kolay yolu var nasil yapildigini arkadaslar biliyordur anlatsinlar kullanici kontrol panelinden mi ne.... Onu ayarladiktan sonra cevap yazarken butun ifadeler altta cikiyor uzerine tiklayip yapiosun
ya ne boğucu bir hava var.... içim karardı yahu
O dediyse doğru demiştirŞuan kanaman fln var mı o yapılan işlemden dolayı?
Evet bence de kadın kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman tekrar çalışmalar başlayabilircanım o verdiği sancı kanama da yapıyo işte dün yoğundu bugün azaldı iyice. genel olarak söyledi bebek meselesni de, sadece bnm durumumla ilgili değil yani. bana diğer doktor 3 ay korunma vermişti dedim. bebek istiyosan adet olmadan da kalabilirsin, zaten rahim hazırlanmadan gebelik oluşmaz, şimdiki ihtimalle bi sene sonraki ihtimal aynı dedi. musmutlu oldm öyle deynce
Geldim ben yine acarim seni niye karardi bakim icin
yok yavru ben gayet iyiyim de bu boğucu hava iyi olanı da sıkıntıya sokar vallahi ya poffff
buarada sen bilirsin bu gülücüklerin falan gözükmesi kontrol panelinden mi ne ayarlanıyormuş. nasıl yapılıyor o???
Bende telefondan giriyorum ki ne desem yalan :))) pcden girersem bakiverem biyok yavru ben gayet iyiyim de bu boğucu hava iyi olanı da sıkıntıya sokar vallahi ya poffff
buarada sen bilirsin bu gülücüklerin falan gözükmesi kontrol panelinden mi ne ayarlanıyormuş. nasıl yapılıyor o???
Gerçekten yaa kaç gündür nasıl sıkıcı bi hava var burda da:26:
Bende telefondan giriyorum ki ne desem yalan :))) pcden girersem bakiverem bi
hahaha aynennn bizde gecen akşam geçmiş yıllardaki resimlerimize bakıyoruz hayatım sen burda çocuk gibisin baksana ne kadar küçüksün diyorum adam cıldırıyr ne demek istiyosun ben şimdi yaşlı mıyım seni bekledik hanfendi yoksa şimdiye çoktan evlenmiştik diyede başıma kocaman bi taş atıyorDD bizim hemencik çocuk yapmamız gerek başlka yolu yokkkk DD
kakulmus olmak iyidir arada
Insss kalmaz canım ins... Igne tedavisi gördün mu
Ins olur canim en kisa zamanda...
BIZ...burdaki cogu ark ilk bebek icin uvradiyo bende dahil 15ay oldu benim hic gebelik olmadı bugun bat gunum gelen giden yok ins bu ay olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?