canim tek basina kaldıkça biriyle paylasmadikca oturur icine gel bizimle dertles salma kendini
bizde seni seviyoruz canım.... Çok canın yandı mi
uzuntu stres umudunu kaybetmek yokkkk zamanı geldıgınde olucak Allahın ıznıyleee alnımıza ne yazıldıysa onu yasıyoruz demekkı daha zamanı varmış rabbım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsın tum evlat ısteyenlere bızlere. bızım yapmamız gereken doktor kontrolleerı, kürler ve dua hayırlısını rabbımızden ıstemek
Belli bir sureden sonra zor oluyo ama elimden geleni yapiyorum canim.Kendi kendime telkinler veriyorum.bazem iyi bazen umutsuz boyle devam ediyorum.Bakalim zaman ne gosterecek...hayırrr öyle düşünmek yok pozitif düşünecez zor biliyorum ama mecburuz bunaa :26::26:
canim sonuclara baktim anladigim kadariyla sayi ve morfoloji ii onemli olanlarda bunlar zaten
hoşbuldum tatlım, nasılsın? keyifler nasıl?ass hgg balımm
amannn hadi inşş bizi bi halay cektirirsin inşşşşşşşşgelmesinn kırmızılar sevmiyommm onu benn
hoşbuldum canım, iyiym sen nasılsın hicrancım? walla iş güç pek gelemedim yaa epeydir. sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?hg cnm nabeerrrrrrrrrrr
hoşbuldum topraaaaammmhoşgeldınnnn canımmm topramm sen nasılsın
kıyamam yaa geçti gitti canım
hoşbuldum tatlım, nasılsın? keyifler nasıl?
hoşbuldum canım, iyiym sen nasılsın hicrancım? walla iş güç pek gelemedim yaa epeydir. sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?
hoşbuldum topraaaaammmiyilik walla nolsun, bildiğin gibi, cumartesiden beri çok keyifliyim, Allah bozmasın
sen nasılsın, neler yapıyorsun?
bat ne zaman
çok dogru söyledin!!! geçen psikoma baktımda hastahaneden bile yazdı bize.. benim kimsem yoktu paylaşacak arayanlara telefon açmadım geçmiş olsun bile dedirtmedim kimseye hastahaneye görümcem geldi odama almadım eşimi kovdum.. kürtaj olalı 1 hafta olmadı evimi terk ettim eşimden ayrılmak istedim.. ya bende çok agır tramva yarattı.. hala hatırlayınca beynim zonkluyo.. keşke psiko gibi burda olsaydım yazsaydım gün gün sizlerle paylaşsaydım.. bende böyle berbat geçirmezdim..ömrümce unutamayacagım günlerdi
canımm gecmiş olsun gercekten kötü bi acı yasamışsın inş bida yasamzsın bu son olur bitanem sen hamile deilmiydin bide altta takvim var kafm karıştı bide agrım var k.bakma sordugum için
burda biseyler paylaştıkça kardeş gibi olduk canım.... İnsan bu konuda kimseyle konuşmuyorum çünkü beni hiç bi zaman anlamadılar
evet acıdı şimdide agrım var yatıyom ben bagırınca dr sus dediiçerdeki bynlar korkar diyoo benm canım acıyoo bnde bayanımm
========================================================================================
Numune Kabul ve İlk Muayene
=========================================================================================
Cinsel Perhiz Süresi : 3
_________________________________________________________________________________________
Örnek Tipi : Fresh
_________________________________________________________________________________________
Likifikasyon : Normal
Görünüm : Normal
=========================================================================================
SQA-V Otomatik Testi Test Sonuçları Ref.Değer WHO 5th
Hacim : 3,0 ml >=1,5
Viskozite : Normal
pH : 7,0 >=7,2
Lökosit Kons. : > 1 M/ml <1
Sperm Konsantrasyonu : 17,6 M/ml >=15
Toplam Har. (PR+NP) : 56,0 % >=40
İleri Har. (PR) : 34,0 % >=32
Yerinde Har.(NP) : 22,0 %
Hareketsiz (IM) : 44,0 %
Morf.Normal | Kruger : 7,0 % >=4
Formlar |
Hareketli Sperm Kons. : 9,8 M/ml
İleri Har.Sperm Kons. : 5,9 M/ml
Fonk. Sperm Kons. : 1,0 M/ml
Sperm Hareket Indexi : 31,0
Toplam Sperm Sayısı : 52,8 M >=39,0
Hareketli Sperm : 29,4 M
Toplam İleri Har.Sperm: 17,7 M
Fonksiyonel Sperm : 3,0 M
Morf.Normal Sperm : 3,7 M
Numune Alım tarihi : 12.11.2013 9:49
TEST SONUÇ REFERANS DEĞERLER
ESKİ SONUÇLAR
AÇIKLAMA BİRİM
Kruger
Kruger Değerlendirme :
----------------------
Test Sonucu Ref.Değer WHO 5th
Morf.Normal Formlar : 7,0 % >=4
.
Uzm.Dr.Hande İLKAY
Uzm.Dr.M.Serhan AKKUŞ
bu kadar ben baktım hiç bişi anlamadımm inş güzel haberler verirsinz sizleri çokk seviyommm
canim sonuclara baktim anladigim kadariyla sayi ve morfoloji ii onemli olanlarda bunlar zaten
kıyamam yaa geçti gitti canım
vala ne olsun canım aynı bildiğin gibi vakit geçiriyoruz
çok geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum, ben de benzer şeyleri yaşadım, ama seni seven insanlara yanında olmaları için izin ver, o zaman herşey daha kolay oluyor. gel burda paylaş herşeyi, inanki zaman daha çabuk geçiyor. ve acının hafiflemesi için gerekli tek şey ZAMANçok dogru söyledin!!! geçen psikoma baktımda hastahaneden bile yazdı bize.. benim kimsem yoktu paylaşacak arayanlara telefon açmadım geçmiş olsun bile dedirtmedim kimseye hastahaneye görümcem geldi odama almadım eşimi kovdum.. kürtaj olalı 1 hafta olmadı evimi terk ettim eşimden ayrılmak istedim.. ya bende çok agır tramva yarattı.. hala hatırlayınca beynim zonkluyo.. keşke psiko gibi burda olsaydım yazsaydım gün gün sizlerle paylaşsaydım.. bende böyle berbat geçirmezdim..ömrümce unutamayacagım günlerdi..
herşey normal bence esinde canim.... Geçti geçyi ağrımıyor
zaman herşeyin ilacı tatlım bol bol dua edicez bende aşure yapıp ewimde mevlüt okutmak istiyorum nasipse hepiniz içinde dua edicem okutursamBelli bir sureden sonra zor oluyo ama elimden geleni yapiyorum canim.Kendi kendime telkinler veriyorum.bazem iyi bazen umutsuz boyle devam ediyorum.Bakalim zaman ne gosterecek...
evet acıdı şimdide agrım var yatıyom ben bagırınca dr sus dediiçerdeki bynlar korkar diyoo benm canım acıyoo bnde bayanımm
hicranımm sayı bu __________________________________canim sonuclara baktim anladigim kadariyla sayi ve morfoloji ii onemli olanlarda bunlar zaten
tşk etim bacımmoyyy canım bnmm ya cokk gecmıs olsun
canım bende eşiminkiyle karşılaştırdım ama normaal sanırım aynı şeyler yazmıyo seninki çok üzün bizim ki kısa bazı geçen terimler varya başta normal yazan benim eşimdede normal yazıyo hız sayıları falan güzel gibi gözüküyo içini ferah tut canım
çok dogru söyledin!!! geçen psikoma baktımda hastahaneden bile yazdı bize.. benim kimsem yoktu paylaşacak arayanlara telefon açmadım geçmiş olsun bile dedirtmedim kimseye hastahaneye görümcem geldi odama almadım eşimi kovdum.. kürtaj olalı 1 hafta olmadı evimi terk ettim eşimden ayrılmak istedim.. ya bende çok agır tramva yarattı.. hala hatırlayınca beynim zonkluyo.. keşke psiko gibi burda olsaydım yazsaydım gün gün sizlerle paylaşsaydım.. bende böyle berbat geçirmezdim..ömrümce unutamayacagım günlerdi
canımm gecmiş olsun gercekten kötü bi acı yasamışsın inş bida yasamzsın bu son olur bitanem sen hamile deilmiydin bide altta takvim var kafm karıştı bide agrım var k.bakma sordugum için
canım takvimlerimi ugur getirsin diye yapıyorum hamile degildim.. bahsettigim kürtaj haziranda oldu.. bu arada geçmiş olsun canım..dilerim bu acıya degerde hemen gelir bebişin :)
burda biseyler paylaştıkça kardeş gibi olduk canım.... İnsan bu konuda kimseyle konuşmuyorum çünkü beni hiç bi zaman anlamadılar
aynen öyle.. eşimin kız kardeşi bile kendine gel o bebek degildi daha kalbi bile atmıyodu dedi.. inanabiliyormusun.. o an onu öldürebilirdim.. o gece evimi terk ettim zaten.. amaaann neyse Rabbim büyük agızdan çıkan her söz döner dolaşır sahibi bulur... benimde ona diyecegim günler gelir..
hicranımm sayı bu __________________________________
Toplam Sperm Sayısı : 52,8 M >=39,0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?