Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim tek basina kaldıkça biriyle paylasmadikca oturur icine gel bizimle dertles salma kendini

çok dogru söyledin!!! geçen psikoma baktımda hastahaneden bile yazdı bize.. benim kimsem yoktu paylaşacak arayanlara telefon açmadım geçmiş olsun bile dedirtmedim kimseye hastahaneye görümcem geldi odama almadım eşimi kovdum.. kürtaj olalı 1 hafta olmadı evimi terk ettim eşimden ayrılmak istedim.. ya bende çok agır tramva yarattı.. hala hatırlayınca beynim zonkluyo.. keşke psiko gibi burda olsaydım yazsaydım gün gün sizlerle paylaşsaydım.. bende böyle berbat geçirmezdim.. ömrümce unutamayacagım günlerdi..

hayırrr öyle düşünmek yok pozitif düşünecez zor biliyorum ama mecburuz bunaa :26::26:
Belli bir sureden sonra zor oluyo ama elimden geleni yapiyorum canim.Kendi kendime telkinler veriyorum.bazem iyi bazen umutsuz boyle devam ediyorum.Bakalim zaman ne gosterecek...

ass hgg balımm

amannn hadi inşş bizi bi halay cektirirsin inşşşşşşşş gelmesinn kırmızılar sevmiyommm onu benn
hoşbuldum tatlım, nasılsın? keyifler nasıl?

hg cnm nabeerrrrrrrrrrr
hoşbuldum canım, iyiym sen nasılsın hicrancım? walla iş güç pek gelemedim yaa epeydir. sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor?

hoşgeldınnnn canımmm topramm sen nasılsın
hoşbuldum topraaaaammm iyilik walla nolsun, bildiğin gibi, cumartesiden beri çok keyifliyim, Allah bozmasın
sen nasılsın, neler yapıyorsun?

bat ne zaman

valla canım ıyıyım cok sukur maalesef bu ay olmadı canım bat yarındı ama 10unda geldı bnm kırmızılar aminn canım bozmasın tabı rabbım masallahh

canım bende eşiminkiyle karşılaştırdım ama normaal sanırım aynı şeyler yazmıyo seninki çok üzün bizim ki kısa bazı geçen terimler varya başta normal yazan benim eşimdede normal yazıyo hız sayıları falan güzel gibi gözüküyo içini ferah tut canım

çok geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum, ben de benzer şeyleri yaşadım, ama seni seven insanlara yanında olmaları için izin ver, o zaman herşey daha kolay oluyor. gel burda paylaş herşeyi, inanki zaman daha çabuk geçiyor. ve acının hafiflemesi için gerekli tek şey ZAMAN ben burdaki arkadaşlarım sayesinde atlattım, şimdi artık yeni umutlarım var. Halbuki 3 ay önce sanki dünya durdu, hayat bitmişti benim için...
Ne olur salma kendini, sevdiklerine seni iyileştirmeleri için şans ver

Belli bir sureden sonra zor oluyo ama elimden geleni yapiyorum canim.Kendi kendime telkinler veriyorum.bazem iyi bazen umutsuz boyle devam ediyorum.Bakalim zaman ne gosterecek...
zaman herşeyin ilacı tatlım bol bol dua edicez bende aşure yapıp ewimde mevlüt okutmak istiyorum nasipse hepiniz içinde dua edicem okutursam
evet acıdı şimdide agrım var yatıyom ben bagırınca dr sus dedi içerdeki bynlar korkar diyoo benm canım acıyoo bnde bayanımm

bende korkudan anestezili çekilmiştim canım ya keşke sende öyle yapsaydın devlete mi gidiyosun sen özelde doktor öyle deme lüksü yok kıyamam sana ben

canim sonuclara baktim anladigim kadariyla sayi ve morfoloji ii onemli olanlarda bunlar zaten
hicranımm sayı bu __________________________________
Toplam Sperm Sayısı : 52,8 M >=39,0

saol bitanem demk iyi şükürr çok şükür yoksa sabaha kadr uyuyamzdım dr yarn söylücekti mektn catlardım iyiki varsınz ahandaa inşş böyle olursunuzzz

hepimiz öyle olucaz ve bebişlerimize cicişler alıcaz onları paylaşacaz birbirimizle bizi rahatsız ettiklerinde onlara kızıcaz bile inşallah bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…