Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım akıntı ıcın doktor hangı ılacı verdı bende kulandımda akıntı ılacı

Ornisid diye bi ilac canim antibiyotik.mide bulantisi ve bas donmesi yapiyo bende.
Birde fitil verdi adet bitince fitilede baslicam.
Aslinda cok bir akintim yokmus.nolu nolmaz artmasinda ben kullanim ilaclarimi

Off kizlarr iyice mayistim aciktim sol kasigim agriyo... Simdi niyetliyim ya bebisim varsa zarar olmaz dimi:26:

geçti canım geçti.. o zaman buraya üye degildim.. hazirandaydı.. hatırladım biran sadece

valla canım ıyıyım cok sukur maalesef bu ay olmadı canım bat yarındı ama 10unda geldı bnm kırmızılar aminn canım bozmasın tabı rabbım masallahh
olsun canım ya, zaten bu ay umudun yoktu pek senin. ben de bu ay yumurtlamayı kaçırdım sanırım, o yüzden artık önümüzdeki ay çalışmalara son sürat başlayacağız hayırlısıya önümüzdeki ay birlikte bekleriz

hicranımm ee sonuç ne onu dehele bii anlamıyom ben:44: ne gecmesiii agrıyoooo
canımmm çok geçmiş olsun, anestezi yapmadılar mı yaa:26:

hımm ben yeni oldu sanmıştım...

Ornisid diye bi ilac canim antibiyotik.mide bulantisi ve bas donmesi yapiyo bende.
Birde fitil verdi adet bitince fitilede baslicam.
Aslinda cok bir akintim yokmus.nolu nolmaz artmasinda ben kullanim ilaclarimi

hımm anladım canım bana merhem vermıstı

herşey normal bence esinde canim.... Geçti geçyi ağrımıyor
saol bitanemmm çok şükürr
Ağrı kesici vermedi mi

ben devlete gitim gecer birazdan inşş az uzanayım bari ben yine gelirim cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sagolun kıslar yardımınız içinn ALLAH razı olsun hepinzden inşşş

aslında bu aydan umutluydum ama ılk aydı ya o yüzden fazla umutlanmamaya çalışmıştım olmadıda zaten herseyın hayırlısı ıns canım. sımdı kendıme bal tarçın çörek otu karısımıda hazırladım. senın bat ne zamandı canım

Off kizlarr iyice mayistim aciktim sol kasigim agriyo... Simdi niyetliyim ya bebisim varsa zarar olmaz dimi:26:
hadi inş hamiş belirtileri oooo

geçti canım geçti.. o zaman buraya üye degildim.. hazirandaydı.. hatırladım biran sadece
Allah bir daha hatırlatmasın ve de yaşatmasın canım, kimseye... Allah unutturacak mutluluklar versin

yok yok olmaz canım, korkma ben de ramazanda hamileyken 1 hafta tutmuştum oruç. ilk günler bebek senin kanından beslendiği için sakınca olmaz, yeterki susuz bırakma kendini, akşam bol bol iç

hayırlısı canım ya, oluruna bırakmak en güzeli bence benim kürtajdan sonra adetim sapıttı. o yüzden gününü tam olarak kestiremiyorum, ama tahminen 22 kasım gibi olur. doktora da söyledim adetimi, olabilir normal, bikaç ay böyle düzensiz olabilir, ama 35 günü aşarsa tehlikeli bi durum dedi:26:

Bnm kirmizilar geldi 3 gun onceden aglamak istiyorum yaa
Cok duzenliydi adetim.hep kendi kendime diyodum ne kadar duzenli regl oluyorum vay be diyodum
Neyse saglik olsun
Zaten bi is var eger olursa calisicam ve bu durumda bebisi ertelicez (
Offf uleynnnn (

ewt canım düşükten snra adet duzensızlesıor olmaz herhalde canım ya 35 gunu asmaz ıns

canım normalde bat tarıhın kaçtı

ewt canım düşükten snra adet duzensızlesıor olmaz herhalde canım ya 35 gunu asmaz ıns
inşallah canım inşallah. bide ben kilo aldım kürtajdan sonra, verip de hamile kalmak istiyordum ama, pek başarılı değilim bu konuda:26:
ya bu arada gamze, dilketin fln niye hiç yazmıyorlar? nasıllar haberin var mı?

bende kılo almak ıstıyorummmm yaaaa
kızlarrrr cıkın ortaya maalesef cnm haberım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…