canım takvimlerimi ugur getirsin diye yapıyorum hamile degildim.. bahsettigim kürtaj haziranda oldu.. bu arada geçmiş olsun canım..dilerim bu acıya degerde hemen gelir bebişin :)
aynen öyle.. eşimin kız kardeşi bile kendine gel o bebek degildi daha kalbi bile atmıyodu dedi.. inanabiliyormusun.. o an onu öldürebilirdim.. o gece evimi terk ettim zaten.. amaaann neyse Rabbim büyük agızdan çıkan her söz döner dolaşır sahibi bulur... benimde ona diyecegim günler gelir..
o ne bicim laf öyle ya terbiyesiz insanmış şuanda çok kızdım ona kötü görümceeeegörümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı diye boşuna dememişler bndede 3 tane war tek oğlan benim ki
canım akıntı ıcın doktor hangı ılacı verdı bende kulandımda akıntı ılacı
canım takvimlerimi ugur getirsin diye yapıyorum hamile degildim.. bahsettigim kürtaj haziranda oldu.. bu arada geçmiş olsun canım..dilerim bu acıya degerde hemen gelir bebişin :)
aynen öyle.. eşimin kız kardeşi bile kendine gel o bebek degildi daha kalbi bile atmıyodu dedi.. inanabiliyormusun.. o an onu öldürebilirdim.. o gece evimi terk ettim zaten.. amaaann neyse Rabbim büyük agızdan çıkan her söz döner dolaşır sahibi bulur... benimde ona diyecegim günler gelir..
oyle canım o acıyı yasamayan halımızden anlamıyorlar bende yasadım o acıyı maalesef
çok geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum, ben de benzer şeyleri yaşadım, ama seni seven insanlara yanında olmaları için izin ver, o zaman herşey daha kolay oluyor. gel burda paylaş herşeyi, inanki zaman daha çabuk geçiyor. ve acının hafiflemesi için gerekli tek şey ZAMANben burdaki arkadaşlarım sayesinde atlattım, şimdi artık yeni umutlarım var. Halbuki 3 ay önce sanki dünya durdu, hayat bitmişti benim için...
Ne olur salma kendini, sevdiklerine seni iyileştirmeleri için şans ver
olsun canım ya, zaten bu ay umudun yoktu pek senin. ben de bu ay yumurtlamayı kaçırdım sanırım, o yüzden artık önümüzdeki ay çalışmalara son sürat başlayacağız hayırlısıyavalla canım ıyıyım cok sukur maalesef bu ay olmadı canım bat yarındı ama 10unda geldı bnm kırmızılar aminn canım bozmasın tabı rabbım masallahh
canımmm çok geçmiş olsun, anestezi yapmadılar mı yaa:26:hicranımm ee sonuç ne onu dehele bii anlamıyom ben:44: ne gecmesiii agrıyoooo
hımm ben yeni oldu sanmıştım...[canım takvimlerimi ugur getirsin diye yapıyorum hamile degildim.. bahsettigim kürtaj haziranda oldu.. bu arada geçmiş olsun canım..dilerim bu acıya degerde hemen gelir bebişin :)
Ornisid diye bi ilac canim antibiyotik.mide bulantisi ve bas donmesi yapiyo bende.
Birde fitil verdi adet bitince fitilede baslicam.
Aslinda cok bir akintim yokmus.nolu nolmaz artmasinda ben kullanim ilaclarimi
herşey normal bence esinde canim.... Geçti geçyi ağrımıyor
saol bitanemmm çok şükürr
Ağrı kesici vermedi mi
zaman herşeyin ilacı tatlım bol bol dua edicez bende aşure yapıp ewimde mevlüt okutmak istiyorum nasipse hepiniz içinde dua edicem okutursam
aminnn ALLAH kabul etsin balımm
bende korkudan anestezili çekilmiştim canım ya keşke sende öyle yapsaydın devlete mi gidiyosun sen özelde doktor öyle deme lüksü yok kıyamam sana ben
bende kullanmıştım canım bu ilacı fitilde kullandım ama adı neydi unuttum
olsun canım ya, zaten bu ay umudun yoktu pek senin. ben de bu ay yumurtlamayı kaçırdım sanırım, o yüzden artık önümüzdeki ay çalışmalara son sürat başlayacağız hayırlısıyaönümüzdeki ay birlikte bekleriz
canımmm çok geçmiş olsun, anestezi yapmadılar mı yaa:26:
hımm ben yeni oldu sanmıştım...
hadi inş hamiş belirtileri ooooOff kizlarr iyice mayistim aciktim sol kasigim agriyo... Simdi niyetliyim ya bebisim varsa zarar olmaz dimi:26:
olsun canım ya, zaten bu ay umudun yoktu pek senin. ben de bu ay yumurtlamayı kaçırdım sanırım, o yüzden artık önümüzdeki ay çalışmalara son sürat başlayacağız hayırlısıyaönümüzdeki ay birlikte bekleriz
canımmm çok geçmiş olsun, anestezi yapmadılar mı yaa:26:
saol bitanem yok norml oldu uyşma yok direkk
hımm ben yeni oldu sanmıştım...
Allah bir daha hatırlatmasın ve de yaşatmasın canım, kimseye... Allah unutturacak mutluluklar versingeçti canım geçti.. o zaman buraya üye degildim.. hazirandaydı.. hatırladım biran sadece
yok yok olmaz canım, korkmaOff kizlarr iyice mayistim aciktim sol kasigim agriyo... Simdi niyetliyim ya bebisim varsa zarar olmaz dimi:26:
tmm canim icicem suyu
o ne bicim laf öyle ya terbiyesiz insanmış şuanda çok kızdım ona kötü görümceeeegörümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı diye boşuna dememişler bndede 3 tane war tek oğlan benim ki
Allah yardımcın olsun :) benimki anasının tek kızı idolü ailecek agzının içine bakıyolar kızın.. bana o lafı ederkende kanı burnunda hamileydi.. oyyyhhhhhh benim bu konuda psikolojik yardım almam lazım gerçekten.. unuttum diyorum egleniyoz geziyoz ama bak hatırlayınca yine aklıma geliyo. ya benim öküz kocam bidaha kayıp yaşarsam ve beni yine yalnız bırakırsa..ayy çok sinirlerim bozuldu yine ...
aslında bu aydan umutluydum ama ılk aydı ya o yüzden fazla umutlanmamaya çalışmıştım olmadıda zaten herseyın hayırlısı ıns canım. sımdı kendıme bal tarçın çörek otu karısımıda hazırladım. senın bat ne zamandı canım
hayırlısı canım ya, oluruna bırakmak en güzeli bencebenim kürtajdan sonra adetim sapıttı. o yüzden gününü tam olarak kestiremiyorum, ama tahminen 22 kasım gibi olur. doktora da söyledim adetimi, olabilir normal, bikaç ay böyle düzensiz olabilir, ama 35 günü aşarsa tehlikeli bi durum dedi:26:
Bnm kirmizilar geldi 3 gun oncedenaglamak istiyorum yaa
Cok duzenliydi adetim.hep kendi kendime diyodum ne kadar duzenli regl oluyorum vay be diyodum
Neyse saglik olsun
Zaten bi is var eger olursa calisicam ve bu durumda bebisi ertelicez(
Offf uleynnnn(
inşallah canım inşallah. bide ben kilo aldım kürtajdan sonra, verip de hamile kalmak istiyordum ama, pek başarılı değilim bu konuda:26:ewt canım düşükten snra adet duzensızlesıor olmaz herhalde canım ya 35 gunu asmaz ıns
inşallah canım inşallah. bide ben kilo aldım kürtajdan sonra, verip de hamile kalmak istiyordum ama, pek başarılı değilim bu konuda:26:
ya bu arada gamze, dilketin fln niye hiç yazmıyorlar? nasıllar haberin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?