Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

annam dilketinimde geldi hg canim nbr

hoşbulduk Hicranım. ben iyiyim çok şükür. sen nasıl oldun canım? gribi atlatabildin mi?
bebeğim hoş geldin canım nasılsın bakalımm

hoşbuldum canımmm... iyiyim çok şükür. sende ne var ne yok???

canım sperm testinde 3 unsura bakıyorlar özellikle
sperm sayısı
sperm hareketliği
morfoloji

bunlar verilen aralıktaysa sorun yok

elbette ister insan ama benim demek istediğim hayat bundan ibaret değil. yani mutlu olmak buna bağlı değil. o zaman çocuğu olmayanlar yalnız yaşasınlar hep ve mutsuz olsunlar... ben bunu demek istedim balım. ben de ne yapayım eşim bugün ultrason çektirmeye gitmiş ama randevu almadığı için geri gelmiş. perşembeye gidecek inş. o biraz sinirimi bozdu o kadar. onun dışında iyiyim çok şükür

bugün işte çok yoruldum akşam evede misafir gelecek minnoşlarıyla :) ay bi görseniz nasıl tontiş nasıl şeker yüzünde hep bi gülümseme bi bebek hiç mi ağlamaz :)

her işte hayır vardır canım

üzüntü,sıkıntı yok...

bende kılo almak ıstıyorummmm yaaaa
kızlarrrr cıkın ortaya maalesef cnm haberım yok
herkesin derdi başka işte kimi zayıflamak ister, kimi kilo almak ister

tatlım selam nasılsın? ben de seni soruyordum tam

ben bunu hiç yapamazdım küçükken
ben de yapamazdım

iyiyim canım benim. bahsettiğim gibi eşimle uğraşıyorum sen nasılsın? ne var ne yok
naptınız, doktor ne dedi sperm testleri için? ben bayadır giremiyorum buraya
ben de iyiyim, doktora gittim, hamile kalana kadar coraspin+folikasit+b12 kullanıyorum, hamile kalınca da hergün kan sulandırıcı iğne olucam. Artık korunmana gerek yok, kendini hazır hissediyorsan hamile kalabilirsin dedi, ama ben hala tam olarak korkularımı atamadım :18:

nedn acaba kolumda yapıoyrdum ama belimde yapamazdım bizim sınıftakı erkekler yapıodu ben yapamazdımm

Insallah birsey cikmaz canim dualarim sizlerle.
Benim departmandaki hamis arkadasinda kanamasi olmus bu hafta izinli.dusuk olabilirmis.
Allahim hayirlisini versin.boylede dusununce hersey bi hayir vardir diyorum.
Diger arkadasin kizkardeside dogum yapmisti bebek cok agliyomus bobreginde tas cikmis.
Neler yasaniyor hayatta bu halimize sukur diyorum

nedn acaba kolumda yapıoyrdum ama belimde yapamazdım bizim sınıftakı erkekler yapıodu ben yapamazdımm
bilmem ki gerçi üzerine çok eğilmedim, belki uğraşsam yapardım, ama daha o zamanlardan belliymiş sıkıntılı olduğum bişeyi yapamayınca hemen sıkılıp bırakıyorum

cnm bnde de b12 eksklıgı var :2: o folık asıtlerde b12 var zaten bska ılç almna gerek yok

elaaam ben folbiol kullanıyorum içinde yazıyor ki eğer b12 eksikliği varsa yeterli bir dozda b12 ile beraber alınmalıdır diyo. bu durumda folik asitin içinde b12 yok :S

ben çok üşengeçtim ondan mı acabaaa
büyük ihtimalle ondandır

Slm kızlar nasılsınız
slm iyilik sen nasılsın?

elaaam ben folbiol kullanıyorum içinde yazıyor ki eğer b12 eksikliği varsa yeterli bir dozda b12 ile beraber alınmalıdır diyo. bu durumda folik asitin içinde b12 yok :S
aynen öyle ilaydacım, uzun süreli folik asit kullanımı, gerçek b12 eksikliğini maskeleyebilir. ben mayıs ayından beri kullanıyorum folbiolü, o yüzden bu ay benexole de başladım. çünkü benim b12 değerim alt sınıra yakındı. düştüyse bile belli değildir diye takviye yapıyorum.

o senin canını yakan hamiş mi??? eğer öyleyse Allahım büyük diyorum. dediğin gibi herşeyin hayırlısı. bizim tesellimiz de bu canım. iyi dileklerin için de teşekkürler canım

morfoloji düşük çıkmış dedi. ultrason istedi ama 10 gündür benim nazlı kocam gidemedi. bugün gitti elini kolunu sallaya sallaya ama yer mi ne yokmuş. perşembeye randevu aldı ama doktor bir muayene yapmış nasıl yaptıysa artık sinirden soramadım. olumsuz bişey dememiş. istersen çektirmeyebilirsin ultrasonu demiş. ama yine de çekilecek. bakalım hayırlısı. senin de dediğin gibi çıktı olay diyorsun. ben de folikasite başladım. hayırlısıyla hamile kal da iğneni de oluverirsin artık. Rabbim kolaylık ve sağlık versin canımın içini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…