annam dilketinimde geldi hg canim nbr
bebeğim hoş geldin canım nasılsın bakalımm
biraz önce rahim filimnden geldim canım acıdıı agrım varr tüpler acık gözüküyo yarın dr yine gidecem bide sperm testi verdik sonuçlar cıkmış anlayn varmı aranızdaa:44: yaww cok zormuşş bu işler RABBİM inş cabalarımızı görürde daha fazla bekletmzz bizleriii inşşşş
Haklisin canim amma ve lakin evliligin ilerleyen donemlerinde ucuncu bir kisi gercekten araniyormus.
Ben bunu daha yeni anladim, evimize bir nese, soyle eve girince bebek kokusu olan , besiginde elini ayagini cirpan ve bize bakan askimizin meyvesi olan...ne bilim bunlari yasamak istiyorum artik.
Allaha sukurler olsun sagligimiz yerinde , nasipten oteyede gitmiyor napayim.
Ilacima basladim zaten akinti icin verilene.dis icinde randevu aldim.bu ayi da boyle gecircez bakalim.
Sen naptin bebegimm iyimisin
Bnm kirmizilar geldi 3 gun oncedenaglamak istiyorum yaa
Cok duzenliydi adetim.hep kendi kendime diyodum ne kadar duzenli regl oluyorum vay be diyodum
Neyse saglik olsun
Zaten bi is var eger olursa calisicam ve bu durumda bebisi ertelicez(
Offf uleynnnn(
canım normalde bat tarıhın kaçtı
15 veya 16 canim
herkesin derdi başka iştebende kılo almak ıstıyorummmm yaaaa
kızlarrrr cıkın ortaya maalesef cnm haberım yok
tatlım selam nasılsın? ben de seni soruyordum tamhoşbulduk Hicranım. ben iyiyim çok şükür. sen nasıl oldun canım? gribi atlatabildin mi?
hoşbuldum canımmm... iyiyim çok şükür. sende ne var ne yok???
canım sperm testinde 3 unsura bakıyorlar özellikle
sperm sayısı
sperm hareketliği
morfoloji
bunlar verilen aralıktaysa sorun yok
elbette ister insan ama benim demek istediğim hayat bundan ibaret değil. yani mutlu olmak buna bağlı değil. o zaman çocuğu olmayanlar yalnız yaşasınlar hep ve mutsuz olsunlar... ben bunu demek istedim balım. ben de ne yapayım eşim bugün ultrason çektirmeye gitmiş ama randevu almadığı için geri gelmiş. perşembeye gidecek inş. o biraz sinirimi bozdu o kadar. onun dışında iyiyim çok şükür
herkesin derdi başka iştekimi zayıflamak ister, kimi kilo almak ister
tatlım selam nasılsın? ben de seni soruyordum tam
ben de yapamazdımben bunu hiç yapamazdım küçükken
naptınız, doktor ne dedi sperm testleri için? ben bayadır giremiyorum burayaiyiyim canım benim. bahsettiğim gibi eşimle uğraşıyorumsen nasılsın? ne var ne yok
ben de yapamazdım
naptınız, doktor ne dedi sperm testleri için? ben bayadır giremiyorum buraya
ben de iyiyim, doktora gittim, hamile kalana kadar coraspin+folikasit+b12 kullanıyorum, hamile kalınca da hergün kan sulandırıcı iğne olucam. Artık korunmana gerek yok, kendini hazır hissediyorsan hamile kalabilirsin dedi, ama ben hala tam olarak korkularımı atamadım :18:
hoşbulduk Hicranım. ben iyiyim çok şükür. sen nasıl oldun canım? gribi atlatabildin mi?
hoşbuldum canımmm... iyiyim çok şükür. sende ne var ne yok???
canım sperm testinde 3 unsura bakıyorlar özellikle
sperm sayısı
sperm hareketliği
morfoloji
bunlar verilen aralıktaysa sorun yok
elbette ister insan ama benim demek istediğim hayat bundan ibaret değil. yani mutlu olmak buna bağlı değil. o zaman çocuğu olmayanlar yalnız yaşasınlar hep ve mutsuz olsunlar... ben bunu demek istedim balım. ben de ne yapayım eşim bugün ultrason çektirmeye gitmiş ama randevu almadığı için geri gelmiş. perşembeye gidecek inş. o biraz sinirimi bozdu o kadar. onun dışında iyiyim çok şükür
bilmem kinedn acaba kolumda yapıoyrdum ama belimde yapamazdım bizim sınıftakı erkekler yapıodu ben yapamazdımm
bilmem kigerçi üzerine çok eğilmedim, belki uğraşsam yapardım, ama daha o zamanlardan belliymiş sıkıntılı olduğum bişeyi yapamayınca hemen sıkılıp bırakıyorum
cnm bnde de b12 eksklıgı var :2: o folık asıtlerde b12 var zaten bska ılç almna gerek yok
büyük ihtimalle ondandırben çok üşengeçtim ondan mı acabaaa
slm iyilik sen nasılsın?Slm kızlar nasılsınız
aynen öyle ilaydacım, uzun süreli folik asit kullanımı, gerçek b12 eksikliğini maskeleyebilir. ben mayıs ayından beri kullanıyorum folbiolü, o yüzden bu ay benexole de başladım. çünkü benim b12 değerim alt sınıra yakındı. düştüyse bile belli değildir diye takviye yapıyorum.elaaam ben folbiol kullanıyorum içinde yazıyor ki eğer b12 eksikliği varsa yeterli bir dozda b12 ile beraber alınmalıdır diyo. bu durumda folik asitin içinde b12 yok :S
Insallah birsey cikmaz canim dualarim sizlerle.
Benim departmandaki hamis arkadasinda kanamasi olmus bu hafta izinli.dusuk olabilirmis.
Allahim hayirlisini versin.boylede dusununce hersey bi hayir vardir diyorum.
Diger arkadasin kizkardeside dogum yapmisti bebek cok agliyomus bobreginde tas cikmis.
Neler yasaniyor hayatta bu halimize sukur diyorum
ben de yapamazdım
naptınız, doktor ne dedi sperm testleri için? ben bayadır giremiyorum buraya
ben de iyiyim, doktora gittim, hamile kalana kadar coraspin+folikasit+b12 kullanıyorum, hamile kalınca da hergün kan sulandırıcı iğne olucam. Artık korunmana gerek yok, kendini hazır hissediyorsan hamile kalabilirsin dedi, ama ben hala tam olarak korkularımı atamadım :18:
sükur canım geçtiği biraz daha iyiyim.. Sen nasılsın
bende bu yuzden folbiolu biraktim ya :26: b12eksikligi yapio die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?