Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarr sizlere mühiş haberim varrrrrrrrrrrrr hemen pre seed araştırın yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm

doğal yolla hamile kalmanın yolu olarak haberlerde çıktı tam üstüne başka topikte de bunun sohbetini dydum ....... 100 tl ile 130 tl arrası 2009 da üretilen jeli var ama 2012 de üretileni de yakında çıkacak deniyorrrr ayyyyyyy mutlaka almam lazımmmm

ben bunu yapabiliyoduuuummm cok iyi kivirtirim
maşallahhh

hımm, napalım hep biz mi muayene ettircez biyerlerimizi, biraz da onlar katlanacaklar bişeylere, yapacak bişey yok canım, geçer siniri çektirsin ultrasonu da, iyi olur tabi ki.
evet aynen dediğim gibi çıktı olay. neyse katlanacağız artık, yeterki sağlıcakla gelsin bebişler
Allah hepimizin yardımcısı olsun tatlım

bende bu yuzden folbiolu biraktim ya :26: b12eksikligi yapio die
aaa bırakmaaa, bebek için gerekli ama canım. kan düzeylerine baktırıp b12 takviyesi de yaptırabilirsin. zaten ben ömür boyu kullanacağım folik asiti, hematoloji doktorum öyle söyledi :26:

ayy kuzum üzüldüm ya....

Elle muayene yapiyo seylerini canim o yüzden çok sinirlenmiştir hep biz mi bi yerlerimizi acicaz beaa azcikda onlar elletsin doppler cekilcektir canim esin

sinirlenen o değildi bendim onu kaç kere uyardım gitmeden bir ara ona göre git diye ama dinlemedi. çeksin o zaman kahrını. oh doktor da iyi yapmış ellemiş

kızlar ilk kez fırında büryan yaptım.. daha önce yapan varmı yada yiyen umarım kötü olmaz.. :18: farklılık olsun dedim..

bu topikte deneyenler vardi ise yaramadi o jel ve bencede pahali ki eslerde sikinti yoksa hiç gerek yoook yane

sana katiliyorum canim rabbimin ol demesi lazim ki once olsun hersey bahane

aama benim eşimin spermlerinn kalitei düşük ben hemen okuyunca o ihtimali düşündüm ondan yazdım .......... ahhhhhhh ahhh nelere parra veriğimi bir bilsenizz bu hiç benim gözümde inanki!!!!!!!!!!!

zayıflayınca bu ürünü kesinlikle alacağım !!!!

Elle muayene de tespit ediyorlar bebem sonra oultrason istiyor.
Gerek gormediyse ins.problem yok demektir.
Benim esimde elle muayenede tespit etmis ultrason istemis ve onda da cikti varikosel.
Bu ay sonu kontrole gidecek yine her uc ayda bi gidiyo gerileme varmi diye

Pre~seed kullanarak hamile kalanların göndermiş olduğu başarı hikayelerine ve teşekkür mesajlarına bakıldığında, uzun yıllardır sebepsiz yere hamile kalamayanlar, erkekte sperm sayı ve hareket düşüklüğü sebebiyle hamile kalamayanlar, dış gebelik yaşayanlar, aşılama ve tüp bebek tedavisi görüp negatif sonuç alanlar ve PCO (polikistik over) rahatsızlığı yaşayanların olduğu görülmektedir alıntıdırrrrr kıslarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…