kızlarr sizlere mühiş haberim varrrrrrrrrrrrr hemen pre seed araştırın yorumlarınızı bekliyorummmmmmmm
ayy kuzum üzüldüm ya....
bu topikte deneyenler vardi ise yaramadi o jel ve bencede pahali ki eslerde sikinti yoksa hiç gerek yoook yane
bu topikte deneyenler vardi ise yaramadi o jel ve bencede pahali ki eslerde sikinti yoksa hiç gerek yoook yane
maşallahhhben bunu yapabiliyoduuuummmcok iyi kivirtirim
hımm, napalım hep biz mi muayene ettircez biyerlerimizi, biraz da onlar katlanacaklar bişeylere, yapacak bişey yok canım, geçer sinirio senin canını yakan hamiş mi??? eğer öyleyse Allahım büyük diyorum. dediğin gibi herşeyin hayırlısı. bizim tesellimiz de bu canım. iyi dileklerin için de teşekkürler canım
morfoloji düşük çıkmış dedi. ultrason istedi ama 10 gündür benim nazlı kocam gidemedi. bugün gitti elini kolunu sallaya sallaya ama yer mi ne yokmuş. perşembeye randevu aldıama doktor bir muayene yapmış nasıl yaptıysa artık sinirden soramadım. olumsuz bişey dememiş. istersen çektirmeyebilirsin ultrasonu demiş. ama yine de çekilecek. bakalım hayırlısı. senin de dediğin gibi çıktı olay diyorsun. ben de folikasite başladım. hayırlısıyla hamile kal da iğneni de oluverirsin artık. Rabbim kolaylık ve sağlık versin canımın içini
aaa bırakmaaa, bebek için gerekli ama canım. kan düzeylerine baktırıp b12 takviyesi de yaptırabilirsin. zaten ben ömür boyu kullanacağım folik asiti, hematoloji doktorum öyle söyledi :26:bende bu yuzden folbiolu biraktim ya :26: b12eksikligi yapio die
sükur canım geçtiği biraz daha iyiyim.. Sen nasılsın
canim gecen hafta çok hasta oldum b12eksikligi bagisikliga zarar veriyomus bende o yuzden.bıraktım benim bagisikligim zaten zayif
ayy kuzum üzüldüm ya....
Elle muayene yapiyo seylerini canim o yüzden çok sinirlenmiştir hep biz mi bi yerlerimizi acicaz beaa azcikda onlar elletsindoppler cekilcektir canim esin
sana katiliyorum canim rabbimin ol demesi lazim ki once olsun hersey bahane
sana katiliyorum canim rabbimin ol demesi lazim ki once olsun hersey bahane
o senin canını yakan hamiş mi??? eğer öyleyse Allahım büyük diyorum. dediğin gibi herşeyin hayırlısı. bizim tesellimiz de bu canım. iyi dileklerin için de teşekkürler canım
Efet bebem o beni uzen arkadas.o bana uzulmemis olsada ben ona cok uzuldum.Allah bebegini ona bagislasin.
morfoloji düşük çıkmış dedi. ultrason istedi ama 10 gündür benim nazlı kocam gidemedi. bugün gitti elini kolunu sallaya sallaya ama yer mi ne yokmuş. perşembeye randevu aldıama doktor bir muayene yapmış nasıl yaptıysa artık sinirden soramadım. olumsuz bişey dememiş. istersen çektirmeyebilirsin ultrasonu demiş. ama yine de çekilecek. bakalım hayırlısı. senin de dediğin gibi çıktı olay diyorsun. ben de folikasite başladım. hayırlısıyla hamile kal da iğneni de oluverirsin artık. Rabbim kolaylık ve sağlık versin canımın içini
sinirlenen o değildi bendimonu kaç kere uyardım gitmeden bir ara ona göre git diye ama dinlemedi. çeksin o zaman kahrını. oh doktor da iyi yapmış ellemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?