Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Geldi yani kırmızılar neyse üzülmek yok çalışmalara devam, vardır bunda da Allahın bi hikmeti

Kıslarr akşamki maç evde gerginlik yaptı akşam mikmik olmadı yat uyu dedim herife ama sabah dayanamadık yine :):)uyandırdı beni daha yum yum başlamadı ama iki gündür mik mik vardı ara verelim biraz yoruldum dedim mik mik değilde banyo işi zor geliyor :):):)cumartesiye kadar dur sperm testi ver dedim tamam dedi bakalım dayanabilcez mi :)

Ahahah bizde de var sperm testi vermemiz gerekiyo ama 3gun koskoca ondan dolayi yumyum gecsin adetken gidr yaa arada engel yokken mikmik olmafan olmuyo testi engel olarak görmüyorum teyteyete

ANNE OLMAK BİR KADINA BAKIN NELER ÖĞRETİYORMUŞ .

Dişlerimi fırçalar saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim... Kesintisiz düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim. Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler püsler küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...

Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da... banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini... Anne olmadan önce... Üzerime bu kadar işeneceğini kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim. Anne olmadan önce... Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.

Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Anne olmadan önce... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini... Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu... Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini... Düşünemezdim. Anne olmadan önce...

Bütün bir gece boyunca hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma... Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime... Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine... Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine... İnanamazdım...

ayyy icimdem.biseyler koptu gitti aglicam.simdiiii

Ya ne ağlaması cnm, ben bunu okuyunca feci gaza geldim bu duyguları yaşamam şart diye sizi de gaza vermek için paylaşıyorum :) Dur bakalım daha birbirimize bunları anlatacaz benim bebiş şu yaramazlığı yaptı, şunu kırdı falan :) Zamanı var işte biraz daha demek ki

olucak olucak bu ay burdakılerın hepsının olucak çalışmalara devam

slm kizlar.....

walla siz cok aktifsiniz okuduguma göre :) :) :)

sperm testi verdik biz kizlar, veeee sonuc kötü yani sperm sayisi ve kalitesi cok kötü cikti (hizlida degilmis) o yüzden asilamayi doktor önerdi

mrb cnm yazdigini okudim ama ilk kez böyle bisey duydugum için cvp vermemistim:26:

Hay Allahım yaa ne biliim aslında okadar önemli bişey değilmiş herhangi biyerin ufacık kesilse bile aso değeri yükselirmiş ama ultrasonda iltihap görmüştü ondan penisilin iğne verdi yarın yine gidicem işte bakalım ne dicek:26::26:
İltihap varken hamile kalmak daha zor dedi bana sende iltihap varmıydı canım böyle bişey dedi mi doktor

kızlar benide alın aranıza:80: bat 16-17 ekim

Son düzenleme:
Haaa şöyle yaaa, herkes böyle pozitif olsa keşke cnm ama pozitif de olacaz hamiş de olacaz, ohhh sonra hayat bize daha da güzel :)

stres ve moral bozukluğu zaten kalamama sebeplerındende bırı onun için herkes iş başına stres yok moral bozmak yok o bebişler haziranda gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…