- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
kakulmus olmak iyidir arada
Insss kalmaz canım ins... Igne tedavisi gördün mu
Ins olur canim en kisa zamanda...
BIZ...burdaki cogu ark ilk bebek icin uvradiyo bende dahil 15ay oldu benim hic gebelik olmadı bugun bat gunum gelen giden yok ins bu ay olmustur
yapildi canim pko vardi bende
Kıslarr akşamki maç evde gerginlik yaptı akşam mikmik olmadı yat uyu dedim herifeeama sabah dayanamadık yine :):)uyandırdı beni daha yum yum başlamadı ama iki gündür mik mik vardı ara verelim biraz yoruldum dedim mik mik değilde banyo işi zor geliyor :):):)cumartesiye kadar dur sperm testi ver dedim tamam dedi bakalım dayanabilcez mi :)
geldi canım geldi rabbim en doğru zamanı biliyor
geldi canım geldi rabbim en doğru zamanı biliyor
yapildi canim pko vardi bende
ayyy icimdem.biseyler koptu gitti aglicam.simdiiii
Ya ne ağlaması cnm, ben bunu okuyunca feci gaza geldim bu duyguları yaşamam şart diye sizi de gaza vermek için paylaşıyorum :) Dur bakalım daha birbirimize bunları anlatacaz benim bebiş şu yaramazlığı yaptı, şunu kırdı falan :) Zamanı var işte biraz daha demek ki
bu gun boyle bi duygusal negatif olunca böyle oldum canım...yazin cok guzel yoksa...
Kıslarr akşamki maç evde gerginlik yaptı akşam mikmik olmadı yat uyu dedim herifeama sabah dayanamadık yine :):)uyandırdı beni daha yum yum başlamadı ama iki gündür mik mik vardı ara verelim biraz yoruldum dedim mik mik değilde banyo işi zor geliyor :):):)cumartesiye kadar dur sperm testi ver dedim tamam dedi bakalım dayanabilcez mi :)
sogan kurunu denedim canim olmadi.... O ne ki bana anlatabilirsin herseyi denedim cunku:26:
olucak olucak bu ay burdakılerın hepsının olucak çalışmalara devam
mrb cnm yazdigini okudim ama ilk kez böyle bisey duydugum için cvp vermemistim:26:
bu gun boyle bi duygusal negatif olunca böyle oldum canım...yazin cok guzel yoksa...
Geçmiş olsun canım neyin var:26:
Haaa şöyle yaaa, herkes böyle pozitif olsa keşke cnm ama pozitif de olacaz hamiş de olacaz, ohhh sonra hayat bize daha da güzel :)
basammm mrb kuzum keci boynuzunu yada pekmezini soylemistim sana bulamadin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?