canım bu arada tekirdağda çok popüler ve iyi bir doktor vardı, devletteydi ama genesisse geçmiş, Abdullah önen, acaba ona mı gitmiştin sen?
bana bakılmadı :26:
hahahaha o anda nasıl aklına gelmiş böyle bağırmak ilginç
stres ve moral bozukluğu zaten kalamama sebeplerındende bırı onun için herkes iş başına stres yok moral bozmak yok o bebişler haziranda gelcek
HImm geçmiş olsun canım, benim de ilk düşüğüm bu. 34 gün oldu kürtaj olalı. Şimdi ben trombofilipaneli yaptırıyorum, kromozom testi de kan alınarak mı yapılıyor. Ya bir de neden bütün testleri birkere de yapamıyorlar, tekrar tekrar çağırıyorlar bu fakültede anlamıyorum
Kanı genetik bölümünde mi veriyorsun yoksa başka laboratuvara mı gönderiyorlar kan vermek için?
hiimmm tekrar geçmiş olsun canım ayaklarini ve belini sıcak tut
kızlar benide alın aranıza:80: bat 16-17 ekim
hoşgeldın canım topik sahıbınin özelıne yaz istersen burda görmeyebılır bı kac gun gelmeyecekmış
hiimm bende hic iltihap olmadi canim bi ara kucuk bi enfeksiyon gecirdim fitille falan hallettik... Ama iltihap icin sana sogan kurunu oneririm iltihabi sokuyo kistleri eritiyor cok etkili bi arastir kafana yatarsa yap
basammm mrb kuzum keci boynuzunu yada pekmezini soylemistim sana bulamadin mi
hiimmm tekrar geçmiş olsun canım ayaklarini ve belini sıcak tut
iyi diyelim canım iki gun gecikmeli regl oldum bugun uzgunum biraz..
yok canim niye dolayim ki... Oyle catir catir laf kavgasi yapacak degilim
hiimm bende hic iltihap olmadi canim bi ara kucuk bi enfeksiyon gecirdim fitille falan hallettik... Ama iltihap icin sana sogan kurunu oneririm iltihabi sokuyo kistleri eritiyor cok etkili bi arastir kafana yatarsa yap
Ayyy ayyy bende bugün gorcem o şahısları kacis yok bugun eşim izinli.gorelim keyfimiz yerine gelsinTeşekkür ederim cnm. Akşam noldu dersin? Kayınvalidemle görümcemi gördüm. Aklıma direkt sen geldin, dedim kızı da iyice doldurduk mu acaba kayınvalidesine karşı.
canim incire dikkat et dunde yazdım ama sana mi yazdım hatirlamiyorum incir kuru prolaktini yukseltiyor bu hormon gebelige engel... Incirle sogan birlikte yapilmiyo canim folik asitin bi zarari olmaz
sogan kurunu denedim canim olmadi.... O ne ki bana anlatabilirsin herseyi denedim cunku:26:
Ayyy ayyy bende bugün gorcem o şahısları kacis yok bugun eşim izinli.gorelim keyfimiz yerine gelsin
canim incire dikkat et dunde yazdım ama sana mi yazdım hatirlamiyorum incir kuru prolaktini yukseltiyor bu hormon gebelige engel... Incirle sogan birlikte yapilmiyo canim folik asitin bi zarari olmaz
aaa nasil dustun bi yerine bisey olmadi yaaa
ertesi gunu haplarini bilmiyorum canim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?