Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o zaman ben çok büyütüyorum ne biliimm aslında okadar da önemli bişey deilmiş başka doktora sormuştuk ama benim doktoruma göre iltihap varken hamile kalmak çok zor olurmuş off yaaa :18:

saol canım benım bnm kürtaj olmadı kendılıgınden dusmustu. valla bılmıorum canım bı bılsem yıne ben kromozom testı ıcın randevuyu 29 nısanda gıttım taaa 16 temmuza randevu vermıslerdı. canım genetık bolumune gıdıyorsun ılk once orda sana kan tupu verıyorlar onunla bırlıkte kan bolumu odalarına gıdıyorsun. orda kanını alıp yıne kanı genetık merkezıne getırıyorsun.

hiimm bende hic iltihap olmadi canim bi ara kucuk bi enfeksiyon gecirdim fitille falan hallettik... Ama iltihap icin sana sogan kurunu oneririm iltihabi sokuyo kistleri eritiyor cok etkili bi arastir kafana yatarsa yap

öyle yapıcam artık. incir kürüne başladım 2 gün önce, tahlil sonuçları gelsin ona göre soğana başlıyım dedim sanırım artık başlamam lazım
incirle aynı anda yapılmaz diyolar ama inciri de bırakasım yok folik asite de başladım dün, bunların birbirleriyle ilgisi varmıdır acaba dokunurmu ki :26:

Kız ben nası olsa yum yum oluşmadan verelim sonucu biran önce alalım diyorum bidahaki ay tedavi başlıycak doktor artık elimizde olması gerekiyor doktor istedi acele ediyoruz o yüzden :):)neyse haftaya kociş izinli yum yum döneminde :):)mikmikleriz artık.... dün doktordan randevu bile aldım 11 ekime adetin 2.günü gel dedi bu ay öylesine takılıyorum bizimki beni babasını ve doktor teyzesini uğraştırcak sıpa neyse uğraşırız napalım beklerim bu ay sadece dua etcem mikmikten sonra beklemek yastık koymak ayakları dikmek yok belirti yok yum yum takibi akıntı takibi yok

sogan kurunu denedim canim olmadi.... O ne ki bana anlatabilirsin herseyi denedim cunku:26:

yaa bi saat msj yazdım yollayakken düştüm kusura bakma
bende hamile kalamadığım dönemde bişeler denedim işte idrar yolları iltihabı için at kuyruğu bitkili çayı 1 aydan fazla düzenli devam ettim ve rahimde herhangi bi tıkanıklık yani tüplerde falan varsa bi sorun yani onu anlamak için bi test varmış büyük bir diş sarımsağı eziyorsun tülbent parçasına sarıp vajina girişine yerleştiriyosun bi süre bekliyorsun eğer sarımsağın tadını ve kokusunu burnunda ve ağzında hisseder ve duyarsan bir sorun yok demekmiş eğer duyumsamazsan bir tür tıkanıklık falan var demekmiş ben bunu denerken burnumu tıkadımki yanlış alarm olmasın diye ama gerçekten tadını ağzımda hissettim kokusunuda tabii... ama bu yönteme çok saçma falan diyende olur ama ben yaptım herkesinde kendi kararı isteyen deneyebilir kimine saçmada gelebilir.. neyse velhasıl ben hem o çayın hemde o testin bir tür temizleme işlemi yaptığına inanıyorum yinede siz bilirsiniz ve sonraki ay hamile kaldım onuda söylemeyi unutmayayyım

Son düzenleme:
canim incire dikkat et dunde yazdım ama sana mi yazdım hatirlamiyorum incir kuru prolaktini yukseltiyor bu hormon gebelige engel... Incirle sogan birlikte yapilmiyo canim folik asitin bi zarari olmaz

Ertesi gün hapları zaten prolaktini yüksek ilaçlar değil mi? Mantıken gebeliğe engel olabilir bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…