Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim incire dikkat et dunde yazdım ama sana mi yazdım hatirlamiyorum incir kuru prolaktini yukseltiyor bu hormon gebelige engel... Incirle sogan birlikte yapilmiyo canim folik asitin bi zarari olmaz

okumamıştım canım hadi yaa bende yumurtaları büyütüyo diye içeyim dedim ama şuanda benim için öncelik iltihabın geçmesi olduğu için soğana başlıyım ben en iyisi yarın ne dicek bakalım doktor :44:

aaa nasil dustun bi yerine bisey olmadi yaaa

Anladim canim ben rahim filmi cekildim canim 3hafta önce temiz çıktı....ins senin icin vesile bu yontem olur

yok ben bunu ilk hamileliğimden önce yapmiştım şimdi hapı bırakalı 6 ay oldu daha bişe yok ama bizde bi kaç sorun birden vardı ondan sebep gecikebilir diye düşünüyorum... kısacası benim kafam çooooookkk karışık

Benim ateş arttigina göre bu ayda yumurtlama doneminin sonuna gelmis bulunmaktayim şimdi bekleme zamani)

mrb meltemcimm hg

mrb kızlar eglncelı bi mik mikin de snuna gelmş bulunmaktym naslsnz bebegm üzlmk yok ltfen . bde bsey sorcam bn dun mik mk ten snra yarm saat yattm afedersnz tvaltm gldı tvaletmı daha yapmadan su gbı bagra bagra gttı spoşlar içeri gdyomudur szce

ne sebep var canim :26::26::26:

eşimde varikosel vardı gerçi doktor çocuğun olur senin demişti olduda... o dönemde bende hipotiroid vardı,ayrıyeten benim rahimde hafif arkaya dönüklük var üstüne birde 3.5 senelik yasmin etkisini ekleyeince ohooooo diyesi geliyo insanın... bu kadar eksiyle bu çocuk nasıl oldu bile dediydi bana doktorum

hoş geldin mikmikçi :)) inşallah gitmesi gerekenler gidip yakalamıştır yumoşlarınııı nasib :)

ertesi gunu haplarini bilmiyorum canim:26:

ben meraklı taze olduğum için araştırıyorum sık sık, ertesi gün haplarında prolaktin varmış yüksek oranda zaten prolaktinle gebeliği önlüyormuş. Eğer incirde de prolaktin oranı yüksekse mantıklı yani, fazla tüketildiğinde gebeliği engellemesi...

tünaydın kızlaaaar. inşallah gün gece buluşmuşlardır bizim sposlarla yumoslar :)) yine bir sürü şey kaçırmışım. nasılsınız bugüünn

Evet elam gidiyomus iceri fazlasi disari cikiyormus da sposlar zekiyse yolu bulurlar ins yaa hadi bakalim bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…