Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sende de mi regl belirtileri yok bende de sancı falan yok canım akıntım var sarı şekilde bazen yogun oluyo bazen az oluyo anlamadım gitti hepimiz için hayırlısı artık
sıfır sol taraf hafif batıyo ama adet olmayacak gibiyim yada kimyasaldan sonra çok mu geç olucam bilemedim ki...
hayırlısı bidenemmmm senin mutluluğunlaaa mutlu olcam inşallahh bütün kalbimle senin yanındayım allahım yüzünü güldürsün ve rüyana bayıldımm inşallah gerçek olurr
canım benim içtenliğin için çok teşekkür ederim Rabbim hakkımızdan hayırlısını versin...
kızlar ben çok heyecanlanıyorum doktora gitmemize 2 gün kaldııı :) inşallah bebeğim gözükür dua edin bol bol :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah güzel haberlerle gelirsi inşallah canım...

ama idrar bi kaç saatlik olması gerekiyomuş ben 45 dk once falan ec gittim hemen yapmayım mı testi alınca

ayyyyyyyyyyyy çok heycanlandım yaaaa uffff

Canim daha yeni olan hamileliklet sabah ilk idrarla ckiyo diyolar bilmiyorum ama bnm mesela aksam cikmsti silik czgim. Cok da farkrtmiyo sanirim

amin bitanem aminnn inşallah kocişime sürpriz olsun en güzel hediye olsun zaten silik bile çizgi çıkarsa direk hastaneye hemenh giderim kan tahlili için

tabiki gidersin bitanemmm rabbim sağlılıklı hamilelik nasip etsinn

bebegim beni yanlis anlama ama sana bisey diyicem bu cat ignesinin icinde bhcg var bunun vucut atabilmesi icin en az 12gun gecmesi lazim igneden sonra öncesinde yaparsan gebe olmadigin halde pozitif cikar ignenin bhcgsinden dolayı.... Bi arkimin böyle oldu unuttuk tabi iğneolduğunu sevindik sevindik kan testi yaptirdi negatif aynı hataya düşmeyelim diye dedim sonra daha çok üzülürsün ama yinede yapican diosan karar senin canım

allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğim gözümün önünde canlandınız bi anda

tabiki gidersin bitanemmm rabbim sağlılıklı hamilelik nasip etsinn
amin vanım benim amin sanada inşallah belki testte çıkmadı senin kide inşallah oledir regl bekle
Canim daha yeni olan hamileliklet sabah ilk idrarla ckiyo diyolar bilmiyorum ama bnm mesela aksam cikmsti silik czgim. Cok da farkrtmiyo sanirim
yapacam bende ya duramıcam boyleee

inşallah hamişizdir canım yaa benimde sağ yumurtalığımda dün akşam yatarken hafif hafif agrı oldu ama geçti sonra

ay canım beni çok iyi anlıyorsundur o zaman... sen ilk ne zaman nasıl öğrendin ne zaman dr gittin değerin kaçtı vs anlatabilirmisin?

benim bat 2-3 ekimdi...3 ekim akşamı yaptım testi silik çıktı, test belki yanlıştır diye bitane daha yaptım yaptım yine silikti öyle öğrenmiş oldum minişimi...3 ekim perşembeydi, cuma günü başka markayla test yaptım yine (çünkü ilk yaptığım testler hep pozitif çıkıyomuş yanlışmış öle yazıyodu internette) onda da pozitifi görünce emin oldum o kadar mutlu oldum ki...pazar günü de kan testine gittim 614 çıktı. 9 ekimde de doktora gittim keseyi gördük... çok başka bi duygu gerçekten de...ben keseyi görünce bile ağlamıştım normalde kolay kolay ağlayamam. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

amin canım benim inşallahhhh hamilesiidr inşallahhhhhhhhhhhhh

benim arkadaşımda var canım o da oldu 7 günü test yaptı negatifi gördü o yüzden dedim bende yapsam mı diye yapmayım mı ki o zmaan şimdi bilemedim

valla canım ben bugun iyi değil kasık ağrım şiddetlendi ve karnım çok şiş hissediyorum gaz dlu sanki

Canim beni yanlis anlama ama sen coook erken belirti ariyosun senin bat 28kasim di mi yani bugunler yumurtlams gunletin ve kasik agrin da bu yuzden olabilir. Yani bebek tutarsa su icinde oldgmuz uc dort gun tutacak. Sakin ol ve batini bklemeye calis bu seklde cok yipranirsinn

be bu ay çok ümitliydim ya bebeğim ondan 3 tane arka arkaya yaptım

allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğim gözümün önünde canlandınız bi anda

yerim seni ben :) cnm çok saol ya Allah herkesin yuvasını huzur, mutluluk, sağlık, güzellikle doldursun inşallah... alem bu benim kociş ya diyo ki hayatım keyif sende kucağında pc karşında tv ohhhh :)

Canimm cok dua et de cumartesi kalp atisini goreyimm bi kayip daha yasatmasin Rabbim

bide bana sor :) bekleyemiyorum bide bu belirtiler başlayınca daha kötü oluyorum

yerim seni ben :) cnm çok saol ya Allah herkesin yuvasını huzur, mutluluk, sağlık, güzellikle doldursun inşallah... alem bu benim kociş ya diyo ki hayatım keyif sende kucağında pc karşında tv ohhhh :)

tabii keyif sende olcak bitanem yaaa yatcaksın bebişini dinliyceksinn

peşindende bi sigara yaktın ohhh keyifler iyi olsun baska bşi istemeyiz bebeğim

yakmadım daha bebeğimm hastalandığım gün yakarım yum yum günüme kadr içerim sonra içmem ben hep aynı şeyi yapıorum vucudum da alıştı buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…