regl oldum sabah kirmizilala uyandim gari
tünaydın kızlaaaar. inşallah gün gece buluşmuşlardır bizim sposlarla yumoslar :)) yine bir sürü şey kaçırmışım. nasılsınız bugüünn
tünaydın kızlaaaar. inşallah gün gece buluşmuşlardır bizim sposlarla yumoslar :)) yine bir sürü şey kaçırmışım. nasılsınız bugüünn
maalesef kırmızıları gördü hicranhamile kalmak için bizi bekliyooo ekimde beraber kalcaz topikçekk
olmus yine olur canim rabbim.buyuk evladini kardessiz birakmaz
inşallah dicem ama bendee.. dun mik mik olmadı bızım ara verdık muhtemelen bu akşam olacak mikmiksposlarr yumosları ozlemiştir umarımm diorummmmm
olmus yine olur canim rabbim.buyuk evladini kardessiz birakmaz
incir kuru yapanlarin prolaktini yukselmis hep okudugum kadariyla bende yapmaktan vazgectim:26:
Dun mikmiki olanlar hep gec geldi bugun :)) ah be gençlik ins bulusmustur bnmde ins kacmistir yumyuma onlarda icerde mikmik yapip kaynasirlar ins
yap canim faydasini gorursun ins
yola tam gaz devam kisceleeerr
et et canim arsizlik rabbim.isteyene verir hazinesinde coookkk bizede sana verir
yola tam gaz devam kisceleeerr
yap canim faydasini gorursun ins
senin agzindan rabbimin kulagina canim ...insssssss
evet geldi kirmizilar bugun evlilik yildonumum birde hediyem elimde patladi yedim kirmizi karti ssbah test yapcaktim guya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?