- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Canimm cok dua et de cumartesi kalp atisini goreyimm bi kayip daha yasatmasin Rabbim
yerim seni ben :) cnm çok saol ya Allah herkesin yuvasını huzur, mutluluk, sağlık, güzellikle doldursun inşallah... alem bu benim kociş ya diyo ki hayatım keyif sende kucağında pc karşında tv ohhhh :)
Ama bunlat gebelik degil yumurtlama belirtisi iste
yakmadım daha bebeğimm hastalandığım gün yakarım yum yum günüme kadr içerim sonra içmem ben hep aynı şeyi yapıorum vucudum da alıştı buna
Kalp atışını göreceksin tabi, güzel düşün bakim...şimdi hemen ben sana ne olacağını anlatıyorum ve sen sürekli bunu hayal ediyosun...minik bi lazer ışını düşün açılıp kapanıyo açılıp kapanıyo, harika beyaz bi ışık...cumartesiye kadar düşüneceğin tek şey bu olsun ya duymazsam diye bi cümle yok anlaştık mı? Rabbim nasip edecek inşallah...
tabii keyif sende olcak bitanem yaaa yatcaksın bebişini dinliyceksinn
keyifini yesinler senin güzel anniş Maşallah Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah
biz kocişle bunu konuştuk geçen gün arada içiyorum dedim geçen gün kavgaşıydık ya yanında yaktım bitane nerden buldum dedi ağlamaya başladım atarmısın onu dedi inat ettim ilk sonra attım bidaha içmiceksin söz ver dedi sende söz ver içmiceğine o zman gizli gizli sende içiyosun dedim söz dedi içmiyoruz artık inşallahta içmeyiz
İnsallahh. Bn bu duyguyu biliyorumm zatenilkini duyduktan sonra kaybettim.. İnsallah bu kez kucagim alirimm
Bebiş bana bakmasadaaaaa
Bebiş benim olmasaaaaaaa
Heycan duymayı seviyor gönlümmm
Bir sonuç almasadaaaaa
Kızlar günaydınDün gece migrenim tuttuğu için dayanamayıp bir tane minoset içtim sabaha karşı. Bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Sizce minoset keser mi? Yarın da olabilirim gerçi ama ağrım falan da yok test yapmıştım 3 gün önce negatifti hamile değilimdir heralde ama adet döngüm de bozulmasa bari bir ilaç yüzünden ya ((
Rabbim sizin güzel kalbinizin hürmetine size de en kısa zamanda çekirdek aile olmayı nasip etsin inşallahhhhhh...Eşim sürekli sizi soruyo bana var mı hamile haberi, geçen diyo ki bizim bebeğimizin saglıgı, kızların da bebek sahibi olması için dua ettim cumada...Dedim şapşal kocacım senin de kuzeninin olmuyo bebişi ona da dua ettin mi diyo ki yoookkk onu unuttum :)))))))))))
Kızlar günaydınDün gece migrenim tuttuğu için dayanamayıp bir tane minoset içtim sabaha karşı. Bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Sizce minoset keser mi? Yarın da olabilirim gerçi ama ağrım falan da yok test yapmıştım 3 gün önce negatifti hamile değilimdir heralde ama adet döngüm de bozulmasa bari bir ilaç yüzünden ya ((
aaaa olumsuz bişi düşünmek yok, bak kızacam haaa sanaaa...her şey güzel olacak, bebişin sana sıkıca tutunacak sonra peş peşe doguracaz, sonra yok seninkinde gaz var mı yok uyuyo mu yok aglıyo mu diye konuşup duracaz anlaştık mı?
ohhhh ne güzel şarkı içim açıldı valla :)
cnm minosetten bişi olmaz, çok kuvvetli bi agrı kesici değil...hamilelikte bile kullanılıyor düşün yani...bişi olmaz merak etme...
aaaa olumsuz bişi düşünmek yok, bak kızacam haaa sanaaa...her şey güzel olacak, bebişin sana sıkıca tutunacak sonra peş peşe doguracaz, sonra yok seninkinde gaz var mı yok uyuyo mu yok aglıyo mu diye konuşup duracaz anlaştık mı?
ohhhh ne güzel şarkı içim açıldı valla :)
cnm minosetten bişi olmaz, çok kuvvetli bi agrı kesici değil...hamilelikte bile kullanılıyor düşün yani...bişi olmaz merak etme...
Hahahaaa delisin sen :-Dinşallah canımmm ben duramıyorumm yaa mesela ayın 6 sından beri içmiyorum içmemde hastanladıgım gün tutarr kriz içerim sonra benim eşimin de haberi yok gizli olunca daha zevkliii bence
Allah razi olsun canim benim ya insallah dualarimiz kabul olurRabbim sizin güzel kalbinizin hürmetine size de en kısa zamanda çekirdek aile olmayı nasip etsin inşallahhhhhh...Eşim sürekli sizi soruyo bana var mı hamile haberi, geçen diyo ki bizim bebeğimizin saglıgı, kızların da bebek sahibi olması için dua ettim cumada...Dedim şapşal kocacım senin de kuzeninin olmuyo bebişi ona da dua ettin mi diyo ki yoookkk onu unuttum :)))))))))))
benim bat 2-3 ekimdi...3 ekim akşamı yaptım testi silik çıktı, test belki yanlıştır diye bitane daha yaptım yaptım yine silikti öyle öğrenmiş oldum minişimi...3 ekim perşembeydi, cuma günü başka markayla test yaptım yine (çünkü ilk yaptığım testler hep pozitif çıkıyomuş yanlışmış öle yazıyodu internette) onda da pozitifi görünce emin oldum o kadar mutlu oldum ki...pazar günü de kan testine gittim 614 çıktı. 9 ekimde de doktora gittim keseyi gördük... çok başka bi duygu gerçekten de...ben keseyi görünce bile ağlamıştım normalde kolay kolay ağlayamam. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
Canimm cok dua et de cumartesi kalp atisini goreyimm bi kayip daha yasatmasin Rabbim
kizlaar selam.ben yeni uyeyim.hep gebelikle bağlı sorularım oldukda google-dan bura gelip çıkıyordum.Tm bi kadın wikipedisi yani shurasi.Boyleee.Azerbeycandanim kendim.Ogretmenim/Mesleyime bu yildan basladim.1 yildir evliyim,ama malesef gebe kalamiyorum.Bu ay adetimden 3 gun gecmis ama test negatif gosteriyor.Kocama daha hassas test almasini tapsirdim.bakalim nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?