Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuşummmm heyecan mı var?

allah razı olsunnnn bebeğim ikinizdende inşallah çok iyi saygılı terbiyeli bi bebiş olur hiç sözünüzden çıkmaz

ben biraz dominantımdır, eşim de daha çekinik bakalım bebek nasıl bi karakter olacak :)

evt sabahtan beri o şarkıyı dinliyorum sevgi olsunda taştan olsun irem derici

o kız da Özlem Yıldızın eski eşiyle berabermiş :) bak kocişin magazin açalım demesi işe yaradı :)

İnsallah canim insallaahhh hep bunun icin dua ediyorum zaten cook tesekkur ederim destegin icinnn

ne demek cnm, destek olmıcaksak konuşmanın ne anlamı var, ben zaten Polyannayımdır ne zaman için sıkılırsa gel bana, motive edeyim seni :)

hoş geldin aramıza...tam yerindesin, burdaki kızlardan çok şey öğrenirsin...inşallahhh bebeğin gelir en kısa zamanda...

allah razı olsunnnn bebeğim ikinizdende inşallah çok iyi saygılı terbiyeli bi bebiş olur hiç sözünüzden çıkmaz

ayy ne kadar düşünceli bir hareket..

çok teşekkür ederiz.. benim eşim soruyor hep ama keçiboynuzunu sizden öğrendiğimi duyunca 'bir dirhem bal için bir çeki odun çiğnemem ben' dedi koptum :)

bak sen şu irem dericiyeee sesi güzel ama çirkin bi kızz klibide çok abartılıı inşallah mülayim bi oğlun olurrr

ayy ne kadar düşünceli bir hareket..

çok teşekkür ederiz.. benim eşim soruyor hep ama keçiboynuzunu sizden öğrendiğimi duyunca 'bir dirhem bal için bir çeki odun çiğnemem ben' dedi koptum :)

evet bazen ne tepki verceklerını anlamak zor ama düşüncelilerrr

ay ne güzel inşallah bende herşeyi böyle güzel güzel görürüm... ara ara benim sağ kasığım ağrıyor sende de oluyormuydu böyle şeyler?

görürsün cnm görürsün...kasık ağrısı çok normal cnm sakın endişelenme arada daha da fazla olabilir...benim de sol kasıgım çok agrıyodu zaman geçtikçe azalıyo benim 7.haftada azaldı ağrılarım şimdi az az var...

canım güzel şeyler düşün inşallah bebeğin seninle sağlıkla kucağına alıcaksın....

napıyosun cnm?

iyim şafak sayıyorum canım sen nasılsın minişin nasıl_??

iyim şafak sayıyorum canım sen nasılsın minişin nasıl_??

benim miniş iyi çok şükür bulantı yapıyo, midemde yanma yapıyo yaramaz o kadarcık :)

heyecan hem var hem yoook canım bugün niyetli değilim kuzenime gidicem

git git değişiklik olur evde oldukça daha çok düşüneceksin...ben bile heyecanlıyım valla, karnımda kelebekler uçuşuyo...

ay inşallah kendisinide göreyim pıtpıtlarınıda duyayım inşallahhhh :)

kız kaynar oğlan atar derler.. benim kızımda midem çok yanma yapıyordur. bakalım bu belirtiler sende çıkacak mı canım..

Bana fikir verecek kimse yok mu?? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…