Hahahaaa delisin sen :-D
Allah razi olsun canim benim ya insallah dualarimiz kabul olur
canım güzel şeyler düşün inşallah bebeğin seninle sağlıkla kucağına alıcaksın....
allah razı olsunnnn bebeğim ikinizdende inşallah çok iyi saygılı terbiyeli bi bebiş olur hiç sözünüzden çıkmaz
evt sabahtan beri o şarkıyı dinliyorum sevgi olsunda taştan olsun irem derici
İnsallah canim insallaahhh hep bunun icin dua ediyorum zaten cook tesekkur ederim destegin icinnn
kizlaar selam.ben yeni uyeyim.hep gebelikle bağlı sorularım oldukda google-dan bura gelip çıkıyordum.Tm bi kadın wikipedisi yani shurasi.Boyleee.Azerbeycandanim kendim.Ogretmenim/Mesleyime bu yildan basladim.1 yildir evliyim,ama malesef gebe kalamiyorum.Bu ay adetimden 3 gun gecmis ama test negatif gosteriyor.Kocama daha hassas test almasini tapsirdim.bakalim nolur.
allah razı olsunnnn bebeğim ikinizdende inşallah çok iyi saygılı terbiyeli bi bebiş olur hiç sözünüzden çıkmaz
kuşummmm heyecan mı var?
ben biraz dominantımdır, eşim de daha çekinik bakalım bebek nasıl bi karakter olacak :)
o kız da Özlem Yıldızın eski eşiyle berabermiş :) bak kocişin magazin açalım demesi işe yaradı :)
ne demek cnm, destek olmıcaksak konuşmanın ne anlamı var, ben zaten Polyannayımdır ne zaman için sıkılırsa gel bana, motive edeyim seni :)
hoş geldin aramıza...tam yerindesin, burdaki kızlardan çok şey öğrenirsin...inşallahhh bebeğin gelir en kısa zamanda...
İnsallahh zeycan. Cok sagol. Sende guzel haberi bu ay da alir sonuna kadar gidersin canimm
ayy ne kadar düşünceli bir hareket..
çok teşekkür ederiz.. benim eşim soruyor hep ama keçiboynuzunu sizden öğrendiğimi duyunca 'bir dirhem bal için bir çeki odun çiğnemem ben' dedi koptum :)
ay ne güzel inşallah bende herşeyi böyle güzel güzel görürüm... ara ara benim sağ kasığım ağrıyor sende de oluyormuydu böyle şeyler?
canım güzel şeyler düşün inşallah bebeğin seninle sağlıkla kucağına alıcaksın....
görürsün cnm görürsün...kasık ağrısı çok normal cnm sakın endişelenme arada daha da fazla olabilir...benim de sol kasıgım çok agrıyodu zaman geçtikçe azalıyo benim 7.haftada azaldı ağrılarım şimdi az az var...
napıyosun cnm?
Neye guluyorsun lilitiiiy??inşallah vardır bebeğin senledir meliss
heyecan hem var hem yoook canım bugün niyetli değilim kuzenime gidicem
iyim şafak sayıyorum canım sen nasılsın minişin nasıl_??
görürsün cnm görürsün...kasık ağrısı çok normal cnm sakın endişelenme arada daha da fazla olabilir...benim de sol kasıgım çok agrıyodu zaman geçtikçe azalıyo benim 7.haftada azaldı ağrılarım şimdi az az var...
iyi gibi kotu gibi cikmazlardayim zeycanim
Neye guluyorsun lilitiiiy??
benim miniş iyi çok şükür bulantı yapıyo, midemde yanma yapıyo yaramaz o kadarcık :)
git git değişiklik olur evde oldukça daha çok düşüneceksin...ben bile heyecanlıyım valla, karnımda kelebekler uçuşuyo...
bak sen şu irem dericiyeee sesi güzel ama çirkin bi kızz klibide çok abartılıı inşallah mülayim bi oğlun olurrr
ay inşallah kendisinide göreyim pıtpıtlarınıda duyayım inşallahhhh :)
kelebek değildir o bebistir bebis
Kızlar Günaydın
benim aklıma bisey takıldı. Benim reglim hep ayin 14-15-16 sindan birinde gelirdi hiç sekmezdi ama gecen ay ilginç bi şekilde gecikerek 19'unda regl oldum. Bu durumda bu ay batı hangi gun saymaliyim? Ona göre test yapıcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?