Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız kaynar oğlan atar derler.. benim kızımda midem çok yanma yapıyordur. bakalım bu belirtiler sende çıkacak mı canım..

cnm valla internetten okuyorum cinsiyet tahminlerinde neler var neler yok, hem kızdaki hem erkekteki özelliklerin çoğu var bende, tulumba tatlısı ve ayva yiyenin kızı, çok tatlı yiyenin oglu olur derler hepsini aşırı yiyorum, erkekte kusma daha az olur derler başlarda çok azdı şimdi aşırı çok, elleri kurumayan pamuk gibi olanın kızı olur derler benim ellerim pamuk gibi ama kollarım bacaklarım aşırı kuruyo. 1 kutu krem 2 gün dayanmıyor o derece yani...feci mide yanmam var o da mı kıza işaretmiş? bu çocuk nasıl bi çocuk yaaa :)))))

çin takvimine baktınmı?
benim orda ilk gebeliğim kız çıkıyordu
şimdi erkek çıkıyor hayırlısı olsun allahtan :)

Evet canım ben de o yüzden içmiştim fazla zararlı değil diye ama böyle olunca da korktum. Neyse yarın da olmazsam bir test yaparım bakalım. Teşekkürler cevabın için bana bir hamiş duası et olur mu en yakın zamanda ben de mutlu haberimi alayım

İkinizin tam ortasinda dengeli bir bebis olur insallah kusummm

inşallah cnm ama ben çok da sessiz olsun istemem zaten :)

çin takvimine baktınmı?
benim orda ilk gebeliğim kız çıkıyordu
şimdi erkek çıkıyor hayırlısı olsun allahtan :)

çin takvimine göre erkek :) Allahtan hayırlısı yaa, ilk bebiş bu zaten sağlıklı, hayırlı bi evlat olsun da cinsiyeti önemli değil...

minoset keser canım yaa hatta adet oldugunda bile içsen azalır hatta bazılarını başladıktan sonra bile kesiyormuş.

ama tam günün bugünse test yapsana 3 gün önceki testin gecersiz oldugunu biliyorsun :)

Evet canım netten araştırdım kimisi kesiyor demiş kimisi kesmiyor. Sizlere sorayım dedim. Bakalım artık yarın da olmazsam test yapacağım. Çok teşekkür ederim seviyorum sizi çokk

ay ben ne yapcam.bugün de sol tarafımda batma hissediyorum bilemeim ki hiç sancım yok akıntımda yapışkan ve saydam yeni mi yum oluyo acaba_???

ya benim ovulasyon da haftasonuydu. Dün yine saydam akıntı geldi. Böyle farklı zamanlarda yumurta oluşumu olur mu ki???

Kızlar ben dün kötü birşey yaptım

Youtubeden kurtaj slaytlari yapmislar onlari izledim aman yarabbim vahset ya cinayet bu resmen eli kolu ayakları parmaklari gözleri var ya içim parçalandı psikolojim bozuldu aklimdan çıkmıyo bugün kötüyüm o yüzden

ya benim ovulasyon da haftasonuydu. Dün yine saydam akıntı geldi. Böyle farklı zamanlarda yumurta oluşumu olur mu ki???

ben geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden diğer topiklerde hemen hamile kalanda var 40 sora adet olup 3-5 ay sonra kalanda var anlamadım gitti ya....kimse yokmu kimyasal geçiren ya....

kardeşimin oğlu var 5 ay kustu.. büşra da sadece canım tavuk göğsü çekti. sadece yanma olayı doğru çıktı bende.. hayırlısı bakalım..

Aferin sana Hicran izleyecek başka birşey bulamadın mı , tam bebek arefesinde iken. Tövbe estapfurullah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…