Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar merhaba

bi durumu danismak istiyorum size. Benim reglim cok duzenlidir mutlaka ayin 14-15-16 sindan birinde olurdu ama gecen ay ilginc bi sekilde gecikti ve 19 unda regl oldum. Bu ayki regl tarihimi neye gore tahmin etmeliyim simdi? Ona gore test yapicam da :))

kızlarr biliyorsun ben çalışıyorum ya hazır aşureyi alsam pakatlerde oluoyr ya marketlerde onlardan çok ca alsam yapsam nasıl olur sizceee sevabı olurmu

19 undan hesapla cnm adetın erkek gelir geç gelirse hamilelilk için yer ayarlıyor derler

kızlarr biliyorsun ben çalışıyorum ya hazır aşureyi alsam pakatlerde oluoyr ya marketlerde onlardan çok ca alsam yapsam nasıl olur sizceee sevabı olurmu

Canım benim önemli olan niyettir, sevabı olur olmasına daaa

Tadı olur mu onu bilemem işte

Bende çalışıyorum ama Pazar günü yapacağım kısmetse, kendi pişirmen bir başka güzel olur derim ben

Canım benim önemli olan niyettir, sevabı olur olmasına daaa

Tadı olur mu onu bilemem işte

Bende çalışıyorum ama Pazar günü yapacağım kısmetse, kendi pişirmen bir başka güzel olur derim ben

ben hiç yapmadım cnm annemde uzakta akrabalrımda benım oldugum yerde değiller yanlız oldugum ıcın de yapamam gibi gelıyor off yanlız olmak çok zor

ayyy bana umut ışığı oldun canım ya.....peki belirtilerin nelerdi bana yazar mısın şu an ne sancım var ne bişi ara ara sol tarafım batar gibi oluyo hafif onun dışında ne sancı var ne bişi.....

canım geçmişimi okudun mu ya da hatırlıyor musun bilmiyorum. Adetim bittikten sonra 3 gün ilişki oldu ve daha sonrasında içe boşalma anlamında bi birliktelik olmadı. ilişkiden sonra 4. gün kasıklarım fena ağrıdı. demekki o gün yerleşmeye başlamış. canım fena şekilde et yemek istiyordu. burnum ve kirpiklerim çok kaşındı. kasık ağrılarım ve mide bulantım oldu. hiç ümidim yoktu aslında ama takdiri ilahi. normalde benim reglim hiçbir zaman şaşmaz. kimyasal gebeliğimde bile öyle oldu. ve ekim ayında hamile olduğumu öğrendim canım..

ayyy bana umut ışığı oldun canım ya.....peki belirtilerin nelerdi bana yazar mısın şu an ne sancım var ne bişi ara ara sol tarafım batar gibi oluyo hafif onun dışında ne sancı var ne bişi.....

bi de canım sadece başta oldu yazdıklarım son güne kadar sadece belim çok ağrıdı. gece uykumdan uyandıran bir bel ağrısı...ve kabız oldum..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yaptım testi negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yok offfff gene olmadı eminimmmm

bencede sağlıklı hayırlı osun en önemlisi o :)

aynen öyle cnm

kardeşimin oğlu var 5 ay kustu.. büşra da sadece canım tavuk göğsü çekti. sadece yanma olayı doğru çıktı bende.. hayırlısı bakalım..

hadi ya 5 ay mı? ayyy inşallah bende olmaz o kadar...annem bana hamileyken canı ne çekiyosa aynılarını şimdi de ben istiyorum...sen şimdi ne istiyosun mesela? yanman var mı?

ben hiç yapmadım cnm annemde uzakta akrabalrımda benım oldugum yerde değiller yanlız oldugum ıcın de yapamam gibi gelıyor off yanlız olmak çok zor

Canım bende yalnızım bulunduğum şehirde hiç kimsem yok ki

Kimseye danışmadım ,annemle bekarken yapardık birlikte, yardım ederim. Geçen yıl yapıpı okula getirdim idarecilerim ve personeller yesin diye ( apartmanda kimseyi tanımıyorum ,eşimde dağıtmaya utandı )

Millet bayıldı "bu benim tek başıma ilk yapışım" dedim. " eğer bu ilk se ilerisini düşünemiyorum, harika olmuş " dedi müdürüm.

canım şuan ne aşırı batmam nede ancım var dediğim gibi gece dün akşam midem bulandı ve boğazım kuruyup susadım önceki gebelikteki gibi.. hap aldım geçmedi sora yapışkan ve sayfam bi akıntı gördüm saba 4 gündür aşırı kabızım afedersiniz kan geliyo düşünün...belirti aramak istemiyorum adetim zamanında gelsin ona da şükredicem..ama hamile de olursam fena olmaz...

anladım bitanem ama ruh halim pek düzgün değil yapamam gibi geliyor da sen bana tarifini yazsan olur mu burdan :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…