Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım çalışmak nasıp olmadı maalesef

kızlar yaptım testi negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yok offfff gene olmadı eminimmmm

canım benim.. geç çıkan arkadaşlar var.. ama yoksa da takılıp kalma ona.. bak ben bu ay neler yiyorum eşiminde geçen bahsettim ya çok büyük degişimi var özel hayatımızda.. yani bu ay olmazsa çok üzülcemi hissediyorum.. geçen ay rahattım ama bu ay daha bi fenayım.. yine de kaptırmamaya çalışıcam kendimi..eşim 24 üne 6 günlük kursa gidiyo ve internette yazdıgına göre yumoş günüm 25 i ((( daha mik mik günü bile glmedi ama sanki hamile kaldım kalcam gibi hissediyorum.. ve biliyomusun 6. ayım bu.. lütfen sende sabret heveslencen elbet hevesin kırıladabilir.. ama durmak yok..hepimiz aynı dertte degil miyiz.. hamişlerimiz bile aylarca beklemedi mi.. ne kayıplar yaşayıp üzerine hamile kaldılar.. emin ol bizimde olucak :) anlaştık mı can sıkmak yok :) kendine ve kocuşuna çok çok iyi bakıcan ve bebişini beklicen.. bide ben ne düşünüyorum.. biz evlenince 7 ay korunduk.. o zaman ben gelmesine engel oldum beklettim onu.. şimdide belki bebişim beni yedi ay bekleticek o taraftan bak bide :)

Son düzenleme:
selammmmmmmm nasılsınız kızlarrrrr....
ya ben ne yaptım bliyor musunuz evveli gün internetten doktorun birine mesaj attım hormon tahlilllerimi sizce pko muuym dedim oda dün cevap atmış sizde pko görünmüyor hipoendonizm olabilir demş yani pkodan daha kolay tedavi ediliyormuş çok tuaf bir hastalık anlayacağınız 500 kadından birinde görülen bir hastalıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .......tam teşhis konması için doktora gitmem şart oldu önümüzdeki haftaa

anladım bitanem ama ruh halim pek düzgün değil yapamam gibi geliyor da sen bana tarifini yazsan olur mu burdan :44::44:

Hepimiz gerginiz bitanem beklerken hep şüphe halindeyiz ,sürekli belirti arıyoruz kendimizde.
Mesela 3 gündür midem çok bulanıyor benim herşey pis kokuyor sanki, akıntım çok fazla, karnım kocaman oldu şişti resmen, fazlası ile gaz var, midem ekşiyor ama hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü 5 Kasım'da ara kanama geçirdim onu saymazsak bugün 27. günüm.....

gelelim tarife:

1 kase döğme( aşurelik buğday) 300 gr.
1 küçük su bardağı nohut 200 gr.
1 küçük su bardağı fasulye 200 gr.
1 çay bardağı pirinç 125 gr.
Şeker 500 gr.
Kuru Üzüm- Kuru Kayısı- Kuru İncir-Kuş Üzümü toplam 400 gr.
Ceviz içi + tarçın+nar ( süslemek için)

Döğmeyi iyice yıka 3 lt.su ekle ocağa koy, kaynayınca kıs ocağı, 1 saat pişsin ,iyice açılması lazım ; diğer yanda fasulye ve nohutu ayrı ayrı haşla,suyunu süz ; kuruyemişleri 5 kuruş büyüklüğünde doğra,iyice yıka suyunu süz.
Döğme çok iyi pişince ocağı kuvvetlendir, sırası ile pirinci, haşlanmış fasulyeyi, haşlanmış nohutu ekle biraz kaynasınlar,
ondan sonra incir en sona kalmak üzere kuru meyveleri ekle.
5 dakika kaynayınca inciri ve şekeri ekle, bir tutam tuz at ( haram olmasın der annem) bu arada ara ara karıştır. Suyu bol olsun baktın azaldı ise sıcak su ilave et (merak etme katılaşır o.)
Rengi şeffaf bir hal alınca aşuren oldu demektir, sıcakken sulu sulu kaselere koy üzerini ceviz tarçın ve nar la süsle

Afiyet olsun....

güzel bir bakış açısı, ne güzel motive etmişsin bizi

ne güzel yazmışın canım ma yüreğine sağlık bende bugün regl oldum hani ilk gün ya içim buruk ama ağlamicam diye söz verdim kendime ağlamicamda ama işte o anlatılmaz yaşanır duygu var ya annelik o günleri hasretle çekiyorum ne zormuş böyle eli kolu bağlı beklemek bizimde bu 6.denememizdi 7 ye kısmet artık ama bende aynen senin istediğin gibi bu ay olmasını çok ama çokkkkkk istiyorum ve olacak inşallah diyorum ama nasipten öteye yol yok işte beklilcez ve sabredicez..

sana bir şey soracağım dün dr sordum ama damarlar genişliyordur dedi. sende hiç bebişin olduğu yerde vurmasını hissediyor musun?

kızlar yaptım testi negatif çıktı hiç hayalet çizgi bile yok offfff gene olmadı eminimmmm

güzel motivasyon ama bende biraz korkutucu oldu. Biz 1.5 yıldır ilaçla olmasa da korunuyoruz. O zaman 1.5 yıl bekletcek mi bizi sıpa

selam cnm bencede bı doktora gıt bakalım doktor ne dıcek kolay tedavısı varsa bence sevın canım ıns hersey yoluna gırer nasıl bı hastalıkmış kı acaba o :s

sana bir şey soracağım dün dr sordum ama damarlar genişliyordur dedi. sende hiç bebişin olduğu yerde vurmasını hissediyor musun?

zaman zaman pıt pıt yapıyo sanki ama öyle yoğun hissetmiyorum cnm, sorduğunu ben internette okumuştum orda da damar genişlemesiyle alakalı yazıyodu.

cenabı hak senden razı olsun. canım sağol çok tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…