benimde ikizlerim olacagını söylemişti doktor... dilerim o sevincimizi tekrar nasip eder.. ikizlerim yuvamızı şenlendirir..
https://www.facebook.com/photo.php?v=442870649172642&set=vb.106238782835832&type=2&theater
selam cnm bencede bı doktora gıt bakalım doktor ne dıcek kolay tedavısı varsa bence sevın canım ıns hersey yoluna gırer nasıl bı hastalıkmış kı acaba o :s
bende koyayım hamılelık takvımı belkı uğurlu gelır :):):)
hakkında hayırlısı ttatlım bu mübarek ayda Allah gönlüne göre versin inşallahhhhh
tatlım aslında bende pek geniş kapsamlı bilmiyorum okuduğum kadarıyla ilaçsız adet görememe ve cinsel organ yetmezliği olarak bilinen bir hastalıkmış .... pkoya göre daha kolay tedavi edildiğini ve doğl yolla daha fazla hamile kalınabilen bir hastalık türü şanslı grup diye nitelendiriliyor doktorlar tarafından ...çok nadir bir hastalık ama bir okadarda kolay deniliyor ben de ilaçsız regl olamıyorum ergenlikten beriii
ya tatlım inşallah koyda seni gören hamiş snAr bir söz söylerler üzülme sonra tatlım o yönden diyorum ...ama istersen koy tabiii
hımm anladım canım sen en ıyısı bı doktora gıt canım en yakın zamanda
aynen öyle cnm
hadi ya 5 ay mı? ayyy inşallah bende olmaz o kadar...annem bana hamileyken canı ne çekiyosa aynılarını şimdi de ben istiyorum...sen şimdi ne istiyosun mesela? yanman var mı?
benimde ikizlerim olacagını söylemişti doktor... dilerim o sevincimizi tekrar nasip eder.. ikizlerim yuvamızı şenlendirir..
https://www.facebook.com/photo.php?v=442870649172642&set=vb.106238782835832&type=2&theater
canım bu daha denedıgımız ıkıncı ay olcak o yüzden fazla uzulmem zaten takvımde daha bırıncı haftasında yazıor :):) ya anlamadığım bısey adet donemınce bırlesme olmuyor nasıl bırıncı haftasında oluyor bebısler :):)
önümüzdeki hafta gideceğim canım mutlaka dün kocişlede konuştum anlattım durumu tamam dedi bakalım hayırlısı çokda sevindim ama sonra üzülmem inşallahhhhhh bu hastalığı her kadın doğum doktoru anlamıyormuşş
tatlım inan bende anlamıyorum bana da tuaf geldi açıkçası hiç bu yönünü düşünmemiştim ..........inşallahhh bebiş senledir tatlımmm yoksa da eğer inşallah rabbim veriirr
Alla alla o zaman cok güzel bı doktora gıtcen canım doktor cok cok önemlı gerçekten. onu bırak kadının karnındakı bebek ölüymüş doktoru canlı bu bebek durumu ıyı falan demıs eve yollamış
ıns canım daha adet donemındeyım bugun yarın bıtıcek te cok cok ılgınc yanı 1. haftasında olması :) :)
şuan yok canım mide yanmam. sadece fazla araba gezintisi yapınca midem çok bulanıyor ve kasıklarım ağrıyor..
tatlım az evvelde yazdım dünya trkiye genelinde 500 kadından birinde bulunan bir hastalık türüymüş oda benimdir diye mi dua etsem ayyyyy kafayı yedim ben galiba pkolu olmayım diye ettiğim duaya bak yaaaa.......kime demişlerrr tatlım öyleee
zaman zaman pıt pıt yapıyo sanki ama öyle yoğun hissetmiyorum cnm, sorduğunu ben internette okumuştum orda da damar genişlemesiyle alakalı yazıyodu.
aman olmasın yaaa, beni çok zorluyo...
valla canım ben dusuk yaptığım zaman hastaneye bı kadın gelmıstı ona demıs doktor snra bnm yattığım hastaneye getırdıler o kadını. o kadının koçasıda o doktoru bulmaya gıdıordu dıger hastaneye :)
aman olmasın yaaa, beni çok zorluyo...
seni çok iyi anlıyorum. büşra da fenaydım. ne galeteler yedim ne sütler içtim. gitmeyince gitmiyor canım.. ben sadece yolda yürürken zorlanıyorum. 7 dk gittiğim yolu artık 15 dk da gidiyorum. eskiden tavşan kadar hızlıydım şimdi kaplumbağa oldum
canım şuan ne aşırı batmam nede ancım var dediğim gibi gece dün akşam midem bulandı ve boğazım kuruyup susadım önceki gebelikteki gibi.. hap aldım geçmedi sora yapışkan ve sayfam bi akıntı gördüm saba 4 gündür aşırı kabızım afedersiniz kan geliyo düşünün...belirti aramak istemiyorum adetim zamanında gelsin ona da şükredicem..ama hamile de olursam fena olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?