Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle deme canım bunlar tatlı güzellikler !!!!!! 15 dk git boşver sonuçta hamilesin tatlım geç olsun güç olmasın

aynen öyle yapıyorum canım.. hızlı yürümeye alışık biri olduğumdan dizginledim kendimi :) darısı hepinizin başına inşallah.. tatlı güzellikleriyle beraber inşallah..

aminnn canımm benımm ınsallahhh Allahım hayırlı ıyı ınsanlrla karşılaştırsın

aynen öyle yapıyorum canım.. hızlı yürümeye alışık biri olduğumdan dizginledim kendimi :) darısı hepinizin başına inşallah.. tatlı güzellikleriyle beraber inşallah..

amiiinnnnnnn!!!!!!! alışık olduğun şeylere dikkat et tatlım bazen hamile olduğunu bile unutup olmadık hareketler yapan arkadaşlarım var inan ki!!!! her dakika dikkat ett kendine

yaaaaaa ben de istiyorum ama yaaaa... deneyimlisin sen cnm ayırt etmen normal, ben anlayamıyorum...

canımm sen kac kıloyla hamıle kaldın. dun sey demıstın galıba cok zayıf hamıle kaldım falan tam hatırlayamıyorum ama

cnm ben 45'le evlendim 47-48'le hamiş kaldım.

çok şanslısın mltm .... millet vercem diye upraşır senle hicranım kilo alcam diye uğraşıyorsunuz yaaaaaa kıskanıorum vallahiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…