hımm anladım !!!!!! ahhhh ahhhhh kimlerin ellerine kalıyoruzzz vallahii!!!!!!!
Allah beterinden korusun
öyle deme canım bunlar tatlı güzellikler !!!!!! 15 dk git boşver sonuçta hamilesin tatlım geç olsun güç olmasın
aminnn canımm benımm ınsallahhh Allahım hayırlı ıyı ınsanlrla karşılaştırsın
canım bal tarçın çörek otu karışımı nasıl gıdıor yemeklerden oncemı yemeklerden sonramı yıyorsun canım sen
aminnn canımm benımm ınsallahhh Allahım hayırlı ıyı ınsanlrla karşılaştırsın
aynen öyle yapıyorum canım.. hızlı yürümeye alışık biri olduğumdan dizginledim kendimi :) darısı hepinizin başına inşallah.. tatlı güzellikleriyle beraber inşallah..
aminnnnnn inşallah bu sefer farklı doktora gideceğim baklım bu nediyecekkk!!!!!!
benimkisi aynı bebek vurması canım. kardeşimde hissetmiş ona söylediğimde söyledi. mesela yorgun olduğunda vurmuyor. ama sakinsen o gün 2-3 kere vuruyor. (büşrada bildiğimden dolayı ayırt edebildiğimi düşünüyorum)
canımm sen kac kıloyla hamıle kaldın. dun sey demıstın galıba cok zayıf hamıle kaldım falan tam hatırlayamıyorum ama
canım sabah aç karnına akşamda yatmadan önce yiyorum bi tatlı kaşıgı..içimi göremiyorum ama iyi gidiyodur herhalde
yaaaaaa ben de istiyorum ama yaaaa... deneyimlisin sen cnm ayırt etmen normal, ben anlayamıyorum...
cnm ben 45'le evlendim 47-48'le hamiş kaldım.
anladım canım benımm saoll :) :)
ama çok da zayıf hamile kalmamak lazım yaaa, daha çok kilo alıyo zayıflar...ben şimdiden 2-2,5 kg aldım.
sana bir şey soracağım dün dr sordum ama damarlar genişliyordur dedi. sende hiç bebişin olduğu yerde vurmasını hissediyor musun?
slm kıslaR
valla canım bende zayıfım kılo almaya çalışıyorum ama bakalım alabılcekmıyım :)
çok şanslısın mltm .... millet vercem diye upraşır senle hicranım kilo alcam diye uğraşıyorsunuz yaaaaaa kıskanıorum vallahiiiiii
ne olsu çiçeğim sana da selam...
çok da uğraşma almak için, hamile kalınca alacaksın nasıl olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?