Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyorrrr
as balım çok kötü gidiyoo rahim filmnde tüpler acık dr baktı sonra dediki duvarda bi engel vargibi görüyom dedi amalıyat dedi iyice eminolmk için ultrasyona gnderdi sonra temiz bişi yok dedi sag tarafta 20mm yumurtam varmış ama knda sorun cıktıı fsh 35 lh 142 prl 689 tsh 1,25 e2 135 ne bu anlayn varmıı yardım edermisinzz çokk kötüyüm tekrar kan istedi adetn 3 günü gel dedi
ne olsu çiçeğim sana da selam...

as balım

tatlım hormonlrının aşağı yukarı hepsi yüksek maalesef sana tek kelimeyle soğan kürünü öneriyorum !!!!!!! hormonlarını normale çevirecek tek şey ooooo bence hemen başlamalısın .............

canım benim anlamadığım için yorum yapamıyorum doktoruna sorabildin mi peki_?

bacım ben 2 aydır içiyom ki zaten 15 bi ictim adetten öncede 10 gün içtim bilmiyom kii acaba omu yaptıı
canım benim anlamadığım için yorum yapamıyorum doktoruna sorabildin mi peki_?
dr dediki yaşına göre kan iii deil dedi adetn 3 de gel dedi
nen varrrr:18: :18::18:

elammm yaaa hiç ii gitmedi bu gün yukarda yazdım bitanemm senin müjden nee :44:

hadi söle meraklandım...

kaç kilosun tatlım !!!!!!!!!!

hoş geldim elammmmmmmmmmm hayırdır ne müjdesi de bakemmmmmmmm

hosgeldınnn canımmmm oooo nedır mujdennnnnn :)))

hayırdr inş balımm senden bari güzel haber alayım sevineyim azda olsa

soluyorum soluyorum evet smdı soluyorum bgun saat 11.30 da cat ıgnem olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cmrtesı saat 9.30da asılamam var kıslarrrrrrrr allhm yuzume guldur nolurrrrr cok heycnlıyım cok streslıyım cokmutlyum hepsı bı arada

canım mutlu ol heycanlı ol ama streslı olma stresı unutt gıtsınn hersey yolunda hersey güzel gıtcek ınsallahh

oyy hadi gözün aydın bacımm hersey gönlünce olur inşş hadi tutunsun yigenim sana inşş duamlarım seninlee gözün aydın tekrar balımm

Süperrrr, ayhadi cnm inşallahhhhhhhh bundan sonraki müjden de bebek olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…