huuuuuuhuuuuuu huuuuu ben geldm kıslar bı mujdem varrrrrrrr :81:
valla canım cok zayıflıkta ıyı degıl ya bıkac kilocuk olsa süper olcak :)
as balımselam canım hoş geldin nasılsın nasıl gidiyorrrr
ne olsu çiçeğim sana da selam...
as balımçok kötü gidiyoo rahim filmnde tüpler acık dr baktı sonra dediki duvarda bi engel vargibi görüyom dedi amalıyat dedi iyice eminolmk için ultrasyona gnderdi sonra temiz bişi yok dedi sag tarafta 20mm yumurtam varmış ama knda sorun cıktıı fsh 35 lh 142 prl 689 tsh 1,25 e2 135 ne bu anlayn varmıı yardım edermisinzz çokk kötüyüm tekrar kan istedi adetn 3 günü gel dedi
as balım
slm kıslaR
as balımçok kötü gidiyoo rahim filmnde tüpler acık dr baktı sonra dediki duvarda bi engel vargibi görüyom dedi amalıyat dedi iyice eminolmk için ultrasyona gnderdi sonra temiz bişi yok dedi sag tarafta 20mm yumurtam varmış ama knda sorun cıktıı fsh 35 lh 142 prl 689 tsh 1,25 e2 135 ne bu anlayn varmıı yardım edermisinzz çokk kötüyüm tekrar kan istedi adetn 3 günü gel dedi
as balım
kaç kilosun tatlım !!!!!!!!!!
hoş geldim elammmmmmmmmmm hayırdır ne müjdesi de bakemmmmmmmm
nen varrrr:18: :18::18:
49 - 50 arası gıdıo geliyorum canım
bacım ben 2 aydır içiyom ki zaten 15 bi ictim adetten öncede 10 gün içtim bilmiyom kiitatlım hormonlrının aşağı yukarı hepsi yüksek maalesef sana tek kelimeyle soğan kürünü öneriyorum !!!!!!! hormonlarını normale çevirecek tek şey ooooo bence hemen başlamalısın .............
dr dediki yaşına göre kan iii deil dedi adetn 3 de gel dedicanım benim anlamadığım için yorum yapamıyorum doktoruna sorabildin mi peki_?
nen varrrr:18: :18::18:
hadi söle meraklandım...
kaç kilosun tatlım !!!!!!!!!!
hoş geldim elammmmmmmmmmm hayırdır ne müjdesi de bakemmmmmmmm
hosgeldınnn canımmmm oooo nedır mujdennnnnn :)))
hayırdr inş balımm senden bari güzel haber alayım sevineyim azda olsa
tatlım kkilon normal bencce alcam diye uğraşma hicranı m senden daha zayıfff...... bence öyle kalll
canım özel mesaj attım cevap bekliyorum....
soluyorum soluyorum evet smdı soluyorum bgun saat 11.30 da cat ıgnem olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cmrtesı saat 9.30da asılamam var kıslarrrrrrrr allhm yuzume guldur nolurrrrr cok heycnlıyım cok streslıyım cokmutlyum hepsı bı arada
soluyorum soluyorum evet smdı soluyorum bgun saat 11.30 da cat ıgnem olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cmrtesı saat 9.30da asılamam var kıslarrrrrrrr allhm yuzume guldur nolurrrrr cok heycnlıyım cok streslıyım cokmutlyum hepsı bı arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?