bacım ben 2 aydır içiyom ki zaten 15 bi ictim adetten öncede 10 gün içtim bilmiyom kiiacaba omu yaptıı
dr dediki yaşına göre kan iii deil dedi adetn 3 de gel dedi
elammm yaaa hiç ii gitmedi bu gün yukarda yazdım bitanemmsenin müjden nee :44:
canım mutlu ol heycanlı ol ama streslı olma stresı unutt gıtsınn hersey yolunda hersey güzel gıtcek ınsallahh
oyy hadi gözün aydın bacımm hersey gönlünce olur inşş hadi tutunsun yigenim sana inşşduamlarım seninlee gözün aydın tekrar balımm
Süperrrr, ayhadi cnm inşallahhhhhhhh bundan sonraki müjden de bebek olur...
saol bitanem saol evt şükür bi oglum var ama bitane daha olsa durumları biliyon sanada cokkkkkkkkkkkkkkk sevindim şükür inş tutcak göbüşün inşş bebiş gelir datlımmevet abla okudum hc kndnı üzme herseyn bı cozumu vardr bak temz ckms ultrasndada bsver ablm kafana takma olck olcak senn bebsın olcak bak ne gzel asln gbı oglun var abla
saol bitanem saol evt şükür bi oglum var ama bitane daha olsa durumları biliyon sanada cokkkkkkkkkkkkkkk sevindim şükür inş tutcak göbüşün inşş bebiş gelir datlımm
saol bitanem saol evt şükür bi oglum var ama bitane daha olsa durumları biliyon sanada cokkkkkkkkkkkkkkk sevindim şükür inş tutcak göbüşün inşş bebiş gelir datlımm
soluyorum soluyorum evet smdı soluyorum bgun saat 11.30 da cat ıgnem olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cmrtesı saat 9.30da asılamam var kıslarrrrrrrr allhm yuzume guldur nolurrrrr cok heycnlıyım cok streslıyım cokmutlyum hepsı bı arada
soluyorum soluyorum evet smdı soluyorum bgun saat 11.30 da cat ıgnem olcak veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cmrtesı saat 9.30da asılamam var kıslarrrrrrrr allhm yuzume guldur nolurrrrr cok heycnlıyım cok streslıyım cokmutlyum hepsı bı arada
ne kadar zamandır istiyodun canım hayırlı olsun inşallah tutunur bebiş ? bi de aşılama için ne gibi testler istio doktorlar
inşşşşşşşşşşşşşşşş inşş RABBİM duysunn inşşşteyze yapcammmmmmmm szı teyzeeeeee:119::119::119::119:
vlla gözlerim seni aradı ama az kişi vardı sen gitmişsin dir dedim içmden benm işim 2 de bitti senin dedigin dr a gittim cokk ii bi dr muş sana içmden hep dua etimabla bgun de goremedk yaaaaaaaaaa
ayy hadi bakalım senden olumlu haber gelirse bende denerim belki
inşşşşşşşşşşşşşşşş inşş RABBİM duysunn inşşş
vlla gözlerim seni aradı ama az kişi vardı sen gitmişsin dir dedim içmden benm işim 2 de bitti senin dedigin dr a gittim cokk ii bi dr muş sana içmden hep dua etim
canım senin evlilik tarihin mi yanlış evleneli 8 ay diyo da
1 yıl 6 aydr evlıyım ve hep bebek ıstedık cnm adetn 3. ve 21.gunu kan snucların ultrason snuclrın sperm snuclarınz hsg( rahım flmı snucun)...bukdr snra yumurta takıbı yapyolar ıstenlen boyuta geldyse catltma ıgneyı vuruyolar vurulduktan 36 saat snra asılama oluyo bn bgun 11.30da ıgnemı olcm cmrtesıde asılmm var 9.30da
Slm kizlar ne haber ? Ben bugun sogan kurune basladimm...
hahha hiç gülcem yoktuu RABBİMDE seni güldürsün inşşşşş balım o tarih dgru bitanem bnm 2. evlilk
benimde bu 7.ayımız olacak da 1 yıl dolunca ki inşallah olmazda aşılama düşünüyorum canım sana doktor mu önerdi sen mi istedin? ben rahim filmi çektirdim eşimde temiz hormonlarada 3.gün bakıldı bişey yoktu ama tekrar baktırılabilir bu kadar yani ok.canım aklımda olsun da sağol..inşallah tutar canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benm senden çokk umudum var bu asılamada bitanemmminş cnm ya inşş belkı tutar umıdım var braz
as hg bacım hadi hyr olsun inş hersey istedigin gibi olurSlm kizlar ne haber ? Ben bugun sogan kurune basladimm...
ranayamı gttın abla
1 yıl 6 aydr evlıyım ve hep bebek ıstedık cnm adetn 3. ve 21.gunu kan snucların ultrason snuclrın sperm snuclarınz hsg( rahım flmı snucun)...bukdr snra yumurta takıbı yapyolar ıstenlen boyuta geldyse catltma ıgneyı vuruyolar vurulduktan 36 saat snra asılama oluyo bn bgun 11.30da ıgnemı olcm cmrtesıde asılmm var 9.30da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?