Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inş cnm ya inşş belkı tutar umıdım var braz
Elammmm hadi hayirlisi Allah utandirmasin canim insallh guzel haberler verirsin bizlere

Insallh canim ya rabbim hepimize nasip etsin :))

abla nolur dua et bzm kıslarada sole cmrtesıye kadar dua etsek olmz mı adımı blyosun zten

abla nolur dua et bzm kıslarada sole cmrtesıye kadar dua etsek olmz mı adımı blyosun zten

ediyom balım ediyomm etmem mi balım bn bu gün ultrsayona girdim biraz akıntım var yarın gecerse bacıma yine okurumm akşma abdes alırım balımm merk etmee ben bnm oglana okutuyum senin adına tek yasin süresi sen yaz ben carıyım okusunun senin yazdıgını kırmz seni ozaman teyzesi okk arapca okur

abla karsı bloktakı ultrasonamı gttın .. neyı yazayım abla anlmdm

saol kuzumm :)) bi hevesle icmeye basladim iste ama bebis icin degil malesef , akintim var belkide iltihp falana soker insllh cunku burda dktora gitmkk istemiyrummmmmmm
aaaaaaa cnm sogan suyu ıltıhaba bıre bır inş hepsı sokülur brakmadan iç
sağol tatlım Allah bebişini sana bağışlasın inşallah tutunur Allah gönlüne göre versin herkesin inşallah..
amin cnm saol
elamm devlette kaç aşılama kaç tüp bebek hakkı var biliyor musun??ben sanırım tüm hakları kullancak gibiyim...bide ilaç parası falan yok mu

cnm 5 asılama yaptırdıktan snra tup bebek yapyolarmş.... tabı eger onlar ılc yazarsa o ılcları kndn alıyosun cnm

abla karsı bloktakı ultrasonamı gttın .. neyı yazayım abla anlmdm

hyrr merdivenden cıkıyon ya tam karsıda ordakine gitm polknklerin ordakine elaaaaaaaaaaa sinir etmee bni iyi okusana yazdıgımı diyomki simdi sen söle benm oglana deki bnm içn kuran okurmusn seni kırmz inş diyom bndersem nazlanır ben cagırcam okusun senin yazılarını o zamn okurr anladnmı şimdi senin içn yasini serifi okutcam gıçıkk yaa

hahahahahahahhahhhahaha ahanda smdı anladm bnm akıl gttı gtıı

Cumartesi Zübeyde hanıma gitsem muayene olabilir miyim??ya benim adet yine gecikti o güne kadar olmazsam muayene olmayı düşünüyorum...kist filan varmı baktırıyım diyorum...gebelik olamaz hem yum yum günlerini kaçırdım hemde spoş sorunumuz var gebelik imkansız gibi geliyor...çift taraflı kasık ağrısı var kistten korkuyorum...cumartesi günü gelsem sabah muayene olamam mı yaaa

ezana 15 dakka kaldı
ALLAH kabul etsin bacımm

bacım ben hiç c.tesi gitmedim orası dvlet oldugu için galiba c.tesi kapalı diye düşünüyom ben ama istersen bi git :26:

hayy senin aklına emiii

cnm norml bı gunde gtsen olursun muayene bn cmartesı asılama yaptrcm cmrtesı cagrdılar demmk kı acık cnm

Son düzenleme:
ALLAH kabul etsin bacımm

bacım ben hiç c.tesi gitmedim orası dvlet oldugu için galiba c.tesi kapalı diye düşünüyom ben ama istersen bi git :26:

saollll ablaların gulu bn ıftar yapıyım geleyım ayyyyyyyy kndmı ramaznda gbı hsettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…