Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

vakti saati var bebeğimmm olsun önümzdeki ay daha sıkı çalışırızzzzz napalım
olmazsa mecbur öyle yapacaz canım hayırlısı bakalım belki belli olmamıştır daha
Hayırlısı olsun canım. Belli olmaz bence ümidini yitirme.
inşallah canım ya inşallah
canım bat a daha var neden acele edip kendini boşa üzüyorsun ki bence başka şeylere odaklan hakkından hayırlısı olsun bide belirtiler ne şuan gözlemlediğin...
ara ara sağ yumurtalığıma sancı giriyo ama çok nadir başka hiç bişey yok
bende denicem canım onu yapmaya başladım bile eşime dün akşam yaptım sabah içirmeyi unutttum ama akşama gene içirecem inşallah Rabbim hayırlısıyla biran ewel kavuştursun bebeklerimizle inşallah

İyi aksamlar canlarim

Kizlar ben ortaokul mezunuyum.onume cok iyi bir is imkani cikti.siz olsaniz ne yapardiniz?
ozel bir hastanede acil bolumundeki vezneye personel ariyolarmis.kariyerden basvurmustum cook onceden.3 gun once aradilar gorusmeye gittim cok iyi gecti olumlu olursa ikinci gorusmeye cagiricaz dediler.ve bgnde aradilar ikinci gorusmeye cagirdilar yarin icin...
Bir yandan cok sevindim.benim icin cok iyi bir firsat,bir yandanda icim cok buruk cunki bebek isini coookk uzun bir sure ertelemek zorunda kalacagim.
(((
Cunki kadin cocuk dusunmuyorsun degilmi dedi ben hayir dedim.
Siz olsaniz is teklifini geri cevirirmiydiniz? Yoksa anne olmayi mi tercih ederdiniz?
İkisinden birini secmek zorundayim cunku eger hamis olup bebegimi dogurursam bebegimi kv birakip ise gidemem.bebegimin bnmle buyumesini isterim ...
Dusunceleriniz bnm icin onemli ...

niye canım bizlerde çalışıyoruz hayat şartları böyle gerektiriyor malesef yani kv ne mi güvenmiyorsun bilmiyorum ama benimde olursa kv dem bakıcak çoğunlukla mecburum yani buna bence sen iş teklifini kabul et kafan dağılır ama çocuk işini de fazla erteleme herşeyin bi çaresi bulunur kv den baksın canım ne olacak sonuçta eşinin ailesi bişeycikler olmazzz hem para kazanıp bebişine güzel şeyler alırsın :)

Canim ya haklisin ama bnm kaynatamin tekel bayisi var ve evlerinin hemen altinda kv de evde durmuyo tekelin yaninda bos bi dukkanlari daha var oraya iniyo ve surekli yemek yapip asagi yukari tasiyo.guvenemiyorum acikcasi.ben kendim buyutmek istiyorum yavrumu

canım bence is teklifini düşün bebek fikrinden biraz uzak olursun stres atarsin sonra bebiş gelir çıksarsin isten tabi sözleşme falan olmazsa olursada kv n bakar veya bakici

İlk gorusmeye gittigimde eve geldim icimden dua ettim hicran,dedimki allahim eger hayirliysa bu is benim icin adet oliyim dedim ve 4 gun onceden adet oldum demekki hayirlisi bu imis

İlk gorusmeye gittigimde eve geldim icimden dua ettim hicran,dedimki allahim eger hayirliysa bu is benim icin adet oliyim dedim ve 4 gun onceden adet oldum demekki hayirlisi bu imis

bizler hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşadığımıza inanıyorum kızlar...... inşallah bu sınavıda geçeceğiz Alahın izniylee

Canım senin yerinde olsam kabul ederdim...hatta öyle bir iş arıyorum keşke bulabilsem...kariyer.com a bende bakıyorum ama hiç denk gelmedi...belki de şehirle mi ilgili bilmiyorum ben Ankara'dayım...öyle bi iş anında kabul ederdim...

Allah tuttugumuz oruclarimizi kabul etsin insallah kizlar bende yedim yemegimi 1saat once kocisin dogum gunu bgun pek giremem anlicaginiz

bende çalışmayı çok istiyorum canım ama eşim istemiyor..sürekli diyorum evde olunca bebek düşüncesi beynimi yiyip bitiriyo kafam dağılsin diyorum...senin için güzel bi fırsat bence kaçırma ilerde pişman olacağın bi karar verme derim

Allah tuttugumuz oruclarimizi kabul etsin insallah kizlar bende yedim yemegimi 1saat once kocisin dogum gunu bgun pek giremem anlicaginiz

amiiinnnnnn!!!!!!! Allah kabul etsin kızlar tutanlara dua edenlere!!!!!!!hımmmmmmmmm!!!!!!!! kutlucaksınız yani nice senelere dilerim canım !Allah kocana sağlık sıhhat versin inşallah başınan eksik etmesinn..

mrb canim gezmedeydim bugün...msjini aldım arastirdim da ama ben hic ii şeyler okumadım seni üzmek için de yazmamıştım:26:

yaaaaaa!!!!!!!!!! yazar mısın ne yazığını az çok biliyorum yaz lütfennnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…