- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
cnm norml bı gunde gtsen olursun muayene bn cmartesı asılama yaptrcm cmrtesı cagrdılar demmk kı acık cnm
saollll ablaların gulu bn ıftar yapıyım geleyım ayyyyyyyy kndmı ramaznda gbı hsettım
olmazsa mecbur öyle yapacaz canım hayırlısı bakalım belki belli olmamıştır dahavakti saati var bebeğimmm olsun önümzdeki ay daha sıkı çalışırızzzzz napalım
inşallah canım ya inşallahHayırlısı olsun canım. Belli olmaz bence ümidini yitirme.
ara ara sağ yumurtalığıma sancı giriyo ama çok nadir başka hiç bişey yokcanım bat a daha var neden acele edip kendini boşa üzüyorsun ki bence başka şeylere odaklan hakkından hayırlısı olsun bide belirtiler ne şuan gözlemlediğin...
bende denicem canım onu yapmaya başladım bile eşime dün akşam yaptım sabah içirmeyi unutttum ama akşama gene içirecem inşallah Rabbim hayırlısıyla biran ewel kavuştursun bebeklerimizle inşallahcanım benim.. geç çıkan arkadaşlar var.. ama yoksa da takılıp kalma ona.. bak ben bu ay neler yiyorum eşiminde geçen bahsettim ya çok büyük degişimi var özel hayatımızda.. yani bu ay olmazsa çok üzülcemi hissediyorum.. geçen ay rahattım ama bu ay daha bi fenayım.. yine de kaptırmamaya çalışıcam kendimi..eşim 24 üne 6 günlük kursa gidiyo ve internette yazdıgına göre yumoş günüm 25 i((( daha mik mik günü bile glmedi ama sanki hamile kaldım kalcam gibi hissediyorum.. ve biliyomusun 6. ayım bu.. lütfen sende sabret heveslencen elbet hevesin kırıladabilir.. ama durmak yok..hepimiz aynı dertte degil miyiz.. hamişlerimiz bile aylarca beklemedi mi.. ne kayıplar yaşayıp üzerine hamile kaldılar.. emin ol bizimde olucak :) anlaştık mı can sıkmak yok :) kendine ve kocuşuna çok çok iyi bakıcan ve bebişini beklicen.. bide ben ne düşünüyorum.. biz evlenince 7 ay korunduk.. o zaman ben gelmesine engel oldum beklettim onu.. şimdide belki bebişim beni yedi ay bekleticek o taraftan bak bide :)
İyi aksamlar canlarim
Kizlar ben ortaokul mezunuyum.onume cok iyi bir is imkani cikti.siz olsaniz ne yapardiniz?
ozel bir hastanede acil bolumundeki vezneye personel ariyolarmis.kariyerden basvurmustum cook onceden.3 gun once aradilar gorusmeye gittim cok iyi gecti olumlu olursa ikinci gorusmeye cagiricaz dediler.ve bgnde aradilar ikinci gorusmeye cagirdilar yarin icin...
Bir yandan cok sevindim.benim icin cok iyi bir firsat,bir yandanda icim cok buruk cunki bebek isini coookk uzun bir sure ertelemek zorunda kalacagim.
(((
Cunki kadin cocuk dusunmuyorsun degilmi dedi ben hayir dedim.
Siz olsaniz is teklifini geri cevirirmiydiniz? Yoksa anne olmayi mi tercih ederdiniz?
İkisinden birini secmek zorundayim cunku eger hamis olup bebegimi dogurursam bebegimi kv birakip ise gidemem.bebegimin bnmle buyumesini isterim ...
Dusunceleriniz bnm icin onemli ...
niye canım bizlerde çalışıyoruz hayat şartları böyle gerektiriyor malesef yani kv ne mi güvenmiyorsun bilmiyorum ama benimde olursa kv dem bakıcak çoğunlukla mecburum yani buna bence sen iş teklifini kabul et kafan dağılır ama çocuk işini de fazla erteleme herşeyin bi çaresi bulunur kv den baksın canım ne olacak sonuçta eşinin ailesi bişeycikler olmazzz hem para kazanıp bebişine güzel şeyler alırsın :)
canım bence is teklifini düşün bebek fikrinden biraz uzak olursun stres atarsin sonra bebiş gelir çıksarsin isten tabi sözleşme falan olmazsa olursada kv n bakar veya bakici
Slmmmmmmmmmmm
canım bence is teklifini düşün bebek fikrinden biraz uzak olursun stres atarsin sonra bebiş gelir çıksarsin isten tabi sözleşme falan olmazsa olursada kv n bakar veya bakici
Niye kimse yoook bu akşam:26:
İlk gorusmeye gittigimde eve geldim icimden dua ettim hicran,dedimki allahim eger hayirliysa bu is benim icin adet oliyim dedim ve 4 gun onceden adet oldumdemekki hayirlisi bu imis
mrb canim gezmedeydim bugün...msjini aldım arastirdim da ama ben hic ii şeyler okumadım seni üzmek için de yazmamıştım:26:
bende çalışmayı çok istiyorum canım ama eşim istemiyor..sürekli diyorum evde olunca bebek düşüncesi beynimi yiyip bitiriyo kafam dağılsin diyorum...senin için güzel bi fırsat bence kaçırma ilerde pişman olacağın bi karar verme derim
Allah tuttugumuz oruclarimizi kabul etsin insallah kizlar bende yedim yemegimi 1saat once kocisin dogum gunu bgun pek giremem anlicaginiz
mrb canim gezmedeydim bugün...msjini aldım arastirdim da ama ben hic ii şeyler okumadım seni üzmek için de yazmamıştım:26:
ya canim tedavi sureclerini yazmışlar kiminde kaç tane tüp olmus dur ben o topige gidim beni takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?