Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İlk gorusmeye gittigimde eve geldim icimden dua ettim hicran,dedimki allahim eger hayirliysa bu is benim icin adet oliyim dedim ve 4 gun onceden adet oldum demekki hayirlisi bu imis

bnce calışma eger smdı bebek ıstyosan ve olmuyosa en kısa zmnda tedavsıne baktırın ıse grersen cocuktan cooook uzaklaşrsın belkı bı sorun var bnce gec kalma ıyı dusun bebek fkrı ertelenmez

hem orda yazan herkes ilacsiz kesinlikle adet olamadiklarini yazmışlar

tatlım bu özellik bende zten var ben ergenlikten beri ilaçsız adet olamıyorum ki!!!!!!! bunun için üzülmüyorum farkında olduğum bişi çünküüü!!!!!!

ya canim tedavi sureclerini yazmışlar kiminde kaç tane tüp olmus dur ben o topige gidim beni takip et

tamam canım ederimmmmmmmmmm

Canim benim cok ama cok tesekkur ederim Rabbim hi birimizin basindan eksik etmesin insallah
amn cnm amn allhm kabl etsın yarın da tutcn mı

Yok hayatim tutmicam yarin

bnce calışma eger smdı bebek ıstyosan ve olmuyosa en kısa zmnda tedavsıne baktırın ıse grersen cocuktan cooook uzaklaşrsın belkı bı sorun var bnce gec kalma ıyı dusun bebek fkrı ertelenmez

Uc aydir deniyoruz cnm.aslinda onumuzdeki hafta doktora gidip tahlil falan yaptirmayi dusunuyordum.bisiy varsa beklemeden tedavi oliyim diye ama simdi aklim karisti.ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi

Uc aydir deniyoruz cnm.aslinda onumuzdeki hafta doktora gidip tahlil falan yaptirmayi dusunuyordum.bisiy varsa beklemeden tedavi oliyim diye ama simdi aklim karisti.ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi

bnce hc vakıt kaybetme cocuguda erteleme cocugn olur 3 yasına grer snra verrsn krese calışırsın

Ben istanbuldayim canim hastane ozel duygu hastanesi.kucukkoyde.evime cok yakin.2 gun gece.2gun izin.2 gunde gunduz bu sekilde calisicam.gece kocisten ayri nasil dayanirim bilmiyorum ( napsamkiii😳

Ben istanbuldayim canim hastane ozel duygu hastanesi.kucukkoyde.evime cok yakin.2 gun gece.2gun izin.2 gunde gunduz bu sekilde calisicam.gece kocisten ayri nasil dayanirim bilmiyorum ( napsamkiii😳

hayr bebek ertelnmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…