hem orda yazan herkes ilacsiz kesinlikle adet olamadiklarini yazmışlar
İlk gorusmeye gittigimde eve geldim icimden dua ettim hicran,dedimki allahim eger hayirliysa bu is benim icin adet oliyim dedim ve 4 gun onceden adet oldumdemekki hayirlisi bu imis
Allah tuttugumuz oruclarimizi kabul etsin insallah kizlar bende yedim yemegimi 1saat once kocisin dogum gunu bgun pek giremem anlicaginiz
hem orda yazan herkes ilacsiz kesinlikle adet olamadiklarini yazmışlar
ya canim tedavi sureclerini yazmışlar kiminde kaç tane tüp olmus dur ben o topige gidim beni takip et
Canim benim cok ama cok tesekkur ederim Rabbim hi birimizin basindan eksik etmesin insallahamiiinnnnnn!!!!!!! Allah kabul etsin kızlar tutanlara dua edenlere!!!!!!!hımmmmmmmmm!!!!!!!! kutlucaksınız yani nice senelere dilerim canım !Allah kocana sağlık sıhhat versin inşallah başınan eksik etmesinn..
yaaaaaa!!!!!!!!!! yazar mısın ne yazığını az çok biliyorum yaz lütfennnnnnnnn
amn cnm amn allhm kabl etsın yarın da tutcn mı
bnce calışma eger smdı bebek ıstyosan ve olmuyosa en kısa zmnda tedavsıne baktırın ıse grersen cocuktan cooook uzaklaşrsın belkı bı sorun var bnce gec kalma ıyı dusun bebek fkrı ertelenmez
Canim benim cok ama cok tesekkur ederim Rabbim hi birimizin basindan eksik etmesin insallah
Yok hayatim tutmicam yarin
Uc aydir deniyoruz cnm.aslinda onumuzdeki hafta doktora gidip tahlil falan yaptirmayi dusunuyordum.bisiy varsa beklemeden tedavi oliyim diye ama simdi aklim karisti.ne yapacagimi bilmiyorum acikcasi
Canım senin yerinde olsam kabul ederdim...hatta öyle bir iş arıyorum keşke bulabilsem...kariyer.com a bende bakıyorum ama hiç denk gelmedi...belki de şehirle mi ilgili bilmiyorum ben Ankara'dayım...öyle bi iş anında kabul ederdim...
ne zmnakadar tutulyodu kıııııgıııız blyomsun
Gectigimiz 2gun bida bugun tutulmasi gerekiyomustu hayatim ya sali carsamba yada carsamba persemde tutmak gerekiyomus tek tutmakta olmuyo demislerdi
bn yarında tutmayı dusunyodum
sıkıntı basti elaaam
bnce hc vakıt kaybetme cocuguda ertelemecocugn olur 3 yasına grer snra verrsn krese calışırsın
Ben istanbuldayim canim hastane ozel duygu hastanesi.kucukkoyde.evime cok yakin.2 gun gece.2gun izin.2 gunde gunduz bu sekilde calisicam.gece kocisten ayri nasil dayanirim bilmiyorum( napsamkiii😳
esinin fikri ne canım bu konuda
bebeegmmmm naber ya hg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?