nyekı fstgm noldu gecmsı okudun mu sen yoktun bgun cat ıgne vrulcm cmrtesıde asılmasıkıntı basti elaaam
Boyle bir firsat bidaha karsima cikmayabilir bebegim cunku uni mezunu degilim.yrn 11 de gorusme.sabaha kdr kafami patlatip dusuniyimm😞
ya sorma dün kürtaj videolari izledim psikolojim bozuldu akımdan atamıyorum ya...birde yarin bat öyle iste...
esinin fikri ne canım bu konuda
bebeegmmmm naber ya hg
ya sorma dün kürtaj videolari izledim psikolojim bozuldu akımdan atamıyorum ya...birde yarin bat öyle iste...
Hadi inş tutar canım aşılama cooooooook sevinirim senin için özel olduğunu bil
canim benim zor bi karar ama en doğrusunu sen bilirsin.... Diyorum ya bende çalışmak çok istiyorm ama eşim engel yani hem kafam dağılır hem iki uç kuruş kenara atar bi ev alırız tek maasla ev almak mümkün değil bu devirde boğazımiza ancak yetiyor kira vermek çok zor ahhh ahhh
aaaaa bu hiç iyi bi haber değil biz sensiz ne yapcaz kuzum ya maasini vermediği için mi ayrıldın üzüldüm ya hayırlısı bakalım belki bu ay bebiş gelir de 9 ay ev hanımı olursun
aaaaa bu hiç iyi bi haber değil biz sensiz ne yapcaz kuzum ya maasini vermediği için mi ayrıldın üzüldüm ya hayırlısı bakalım belki bu ay bebiş gelir de 9 ay ev hanımı olursun
net alin yada telden gir benim gibi canim ya.... Ozlerizzzx..
aynennn bende kötü oldum içim parçalandı ya...
net alin yada telden gir benim gibi canim ya.... Ozlerizzzx..
Bat yarin regl olmadim daa
birşey olmaz canım ben arabada yatarak gelmiştim eve gelincede 3gun yattim
kimsecikler yok sanırım bende çıkayım ıyı aksamlarrr
allah razi olsun canım allah gönlüne göre versin
meltemcimmm gitme dur ne olur bırakma ellerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?