Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya sorma dün kürtaj videolari izledim psikolojim bozuldu akımdan atamıyorum ya...birde yarin bat öyle iste...

Hadi inş tutar canım aşılama cooooooook sevinirim senin için özel olduğunu bil

ayyy cnm yaaaa snde bnm için ozelsın bebekımm:13:
sorma bnde bgun ızledm bole tırnak kadar ellerı ayakları vardı brbrnden kopmuş

canim benim zor bi karar ama en doğrusunu sen bilirsin.... Diyorum ya bende çalışmak çok istiyorm ama eşim engel yani hem kafam dağılır hem iki uç kuruş kenara atar bi ev alırız tek maasla ev almak mümkün değil bu devirde boğazımiza ancak yetiyor kira vermek çok zor ahhh ahhh

aaaaa bu hiç iyi bi haber değil biz sensiz ne yapcaz kuzum ya maasini vermediği için mi ayrıldın üzüldüm ya hayırlısı bakalım belki bu ay bebiş gelir de 9 ay ev hanımı olursun

evet canım hem maaşımı vermedi hemde sigortamı yapmıyodu o yüzden kuzum inşallAh hamiş olursam ki inŞallah Rabbim hayırlısını versin çalışmayı düşünmüyorum . . . .canım benim bende sizi çok özleyecem ama napim eşime internet alalım diyorum bakalım
sen neyaptın regl olmadın dimi

inşallah kırmızılar gelmez hicranım !!!!!!!!!!

ya dediğin topiğe baktım çok umutlu yazılar var bir kaç tansi kötü durumda !
benim gözümde pkodan daha iyi sanki !!!!!!!!!!
sadece kötülüğü ilaçsız regl olamamak ömrün boyunca hapa mahkum kalçan onun dışında büük bir sıkıntı yok tedavisi kolay diyorlsarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…