Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Uff bugun bi gecsee yarinda bi gecseee kirmizilar olmadan pazar sabahi test yapsammmmmm cift cizgi ciksaaa ne coook sey istedimmmm beee

meltemcimmm gitme dur ne olur bırakma ellerimi

bilmezdim bir daha b ir daha seveceğimi yine öğrettin bana sevmeyiiiiiiii
yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyiiiii neolur bırakma ellerimiiiii bu şarkı kocişimle ilk dans ettiğimiz şarkı ilk çıktığında 2006da yaz ayında çıkmıştı ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzeliiiiii

Uff bugun bi gecsee yarinda bi gecseee kirmizilar olmadan pazar sabahi test yapsammmmmm cift cizgi ciksaaa ne coook sey istedimmmm beee

ahh ahhhhh aslında rabbim için o kadar kolay ki ama bizler için beklemesi zorrrr!!!!!!inşallah canımmmmmmm

kızlar ben çıkıyorum Allah'a emanet olun ben daha giremeyebilirim uzunca bir zaman öpüldünüz ne kadar hakkım varsa helal olsu hakkınızı helal edin soran arkadaşlar olursa bolca slmlarımı iletin öpüldünüz iyi akşamlar.....

güle güle vnm ALLAHA emanet ol kendine iyi bakkk

sen iyi bi prof a git uzmana falan değil ne olduğunu o söyler sana

prf dr yokki olduğum yerde yeni gelen bir doktor var konyalı ona gşdeceğim çok iyi diyor gidenler........
yazın izmire gideceğiz tatlım eşimde diyor burada yapmamız gerekeni gee yapalım ama izmire gittiğimizde chekup yaptırırız diyorre ege ünv. sindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…