canim diğer kızlar da yogun bu aralar pek gelmiyorlar....
Biliyorum tatlışımmmmmm Elamı okudum aşılama yapacakmış aklıma geldikçe dua ediyorum ona da Allahım yüzünü güldürsün inşallah... Loyasun ve Kartal yeni haber vermişlerdi inşallah bekleyen herkesten güzel haberler gelir geçen ay çok verimli bir aydı bu ay da öyle olsun herkesin yüzü gülsün inşallahcanim diğer kızlar da yogun bu aralar pek gelmiyorlar....
Biz hep yanindayiz canim ii gunde kotu gunde heep
canim diğer kızlar da yogun bu aralar pek gelmiyorlar....
Biz hep yanindayiz canim ii gunde kotu gunde heep
elam icin bende dua ediyorum aklimda hep...rabbim aratmasin..
Aaaaaaaa üzüldüm yaelam icin bende dua ediyorum aklimda hep...rabbim aratmasin..
Kartalin kimyasalmis canim gecen kanamam var demisti
canimmmm coj teşekkür ederim darısı basiniza inss
dua ederken hep tam dua etmek gerk canım
var mi gercekten bebis.. benim bebisim... annesinin karninda mi hala inanamiyorum hamile miyim anne mi olucam simdi
Canım sizin desteğiniz olmasa yataktan kalkamazdım ben önce eşimden sonra sizden Allah 1000 kere 100000000... Kere razı olsun... Bu ara işler çok yoğun yorgun geliyorum bakamıyorum hiç ama kalbim hep sizinle...
Loyasun online gözüküyorsun iyi misin kuşum :) nasıl gidiyor hamilelik..
ayyyyyy çok özledim hepinizi be diğer kızlar nasıllar var mı başka gelişmeler...
Ben 18aydir bekliyorum canim ins kandada cikar.... Ben 4ay serophene + tarlusal kullandim uc ay igne tedavisi gordum gonal f + menegon + ovitrelle + serophene sonra yine ignelerle bir asilsma oldum haziranda iki ay ara verdim hsg cektirdim agustosta bir ay ara verdim klomen + duphaston kullandim bu ikinci ayimdi klomenle... Bence hsg nin cok faydasi oldu
testimi gordun mu dilegimmm bende bi garibim hala inanamiyorum yaaaaa ruyada gibiyim inss rabbim sanada yasatsin bu duygularivar mi gercekten bebis.. benim bebisim... annesinin karninda mi hala inanamiyorum hamile miyim anne mi olucam simdi
Hicrann hamile misin cok duygulandim ya agliyorum ne kadar guzell cok swindim bak bebein annesi geldi daha uzmeden suan hungur hungur aglaya bilirim insallah bende hamileyimdir hic umudum yok ama insallah :'( :'(
canim stres gerçekten çok etkiliyor önceki sayfalara da yazdım bu ay saldım ben hatta ocak subat gibi ikinci aşılama sonra tupu düşünüyordum iliskiden sonra ayak falan dikmedim yattim öyle olursa olur dedim zamanı varmış demek ki.... Rabbim senide daha fazla bekletmesin beklemek ne demek çok iyi bilirim... Hsg den sonra psipsikomda ikinci ayinda hamike kalmisti ins seninde bizim gibi olur
hee demeyi unuttum canim bende pko vardi
testimi gordun mu dilegimmm bende bi garibim hala inanamiyorum yaaaaa ruyada gibiyim inss rabbim sanada yasatsin bu duygulari
canım en kısa sürede Allahım sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin....Hicrann hamile misin cok duygulandim ya agliyorum ne kadar guzell cok swindim bak bebein annesi geldi daha uzmeden suan hungur hungur aglaya bilirim insallah bende hamileyimdir hic umudum yok ama insallah :'( :'(
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallahgelişme var ben yeni uye oldum 4aydır deniyorum biçareler diyarı gibi buraya kapadım kendimi bat 21 kasım :))
bende geçen ay hsg çekildim yumurtlama problemin vardı zannedersem ben de yumurtlama takibine gittim 1 ay yumoş kendiliğinden oldu çatladı bu ay tekrar gidicem bende bna stres yapma olur senin diolar eşimde temiz çıktı ama ne bilim yaşım geçiyo ondan stres yapıyorum canım ben 29 yaşımdayım senin yaşın küçük olduğu için çok şanslısın neyse durumlar şimdilik böyle ama bu ayda ümitliyim olsun istiyorum tabi taktir Allahın canım ya
kan testini yaptirmadan hep bi suphe olacak bende canim....testimi gordun mu dilegimmm bende bi garibim hala inanamiyorum yaaaaa ruyada gibiyim inss rabbim sanada yasatsin bu duygulari
Ewet bitanem gordum gordum :'( :'( cok duygulandim o kadar cok sewindim ki senin adina anlatamam brn heycanlandim gorunce birden anne oluyosun melegim anne oluyodun annesi kadar melek olan bi melegin olacak bi cok guzel :'( :'(
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
evet bencede isteyin hsg yi benim dr israrla gerek yok dedi ben istedim cektircem dedim
Ben 18aydir bekliyorum canim ins kandada cikar.... Ben 4ay serophene + tarlusal kullandim uc ay igne tedavisi gordum gonal f + menegon + ovitrelle + serophene sonra yine ignelerle bir asilsma oldum haziranda iki ay ara verdim hsg cektirdim agustosta bir ay ara verdim klomen + duphaston kullandim bu ikinci ayimdi klomenle... Bence hsg nin cok faydasi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?