hayir canim bu yontemden sonra hamile kalmadim bunu aylar önce yapmistim... Ben aylardır ilaç tedavisi görüyorum
Dua et benik icin olur mi bitanem cok ihtiyacim war bunakan testini yaptirmadan hep bi suphe olacak bende canim....
Iyiki varsiniz iyikiaglama hadi ins sende goreceksin bu gunleri
çok teşekkür edrim bebegimm darisi basiniza olsun ins
amin canim teşekkür edrim darisi basiniza insCanim cok sevindim yaa.allah tamamina erdirsin inslh bebegim.darisi bizim basimiza artikk :))
canım en kısa sürede Allahım sana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin....
Ağlama nolur gerçekten zamanı var...
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım kızlar belki vesile oldu ama hsgden sonra ikinci ayında bende hamile kalmıştım uzun süre bekleyenler doktorundan istesin bunu....
korkma bebeğim bak bende bi sürü şey yaşadım tonlarca ilaç kullandım ağladım kendimi eve kapattim ama rabbim ol dedikten sonra gerisi boş bol bol dua et bende ediyorum hep beklemek ne demek çok iyi bilirim ins sende bu ay anne olursun
çok teşekkür edrim bebegimm darisi basiniza olsun ins
Anne miyim simdi beninanamiyorum sanki bu yazilan butun tebrikler baskasina yazilmis saskinliktan mi ne bi bosluktayim sanki testi pozitif cikan ben degilim
Cok duygulandim hayatim oyle boyle degil kociste ne oluyo diyecek iyiyim simdi Rabbim guc wersin hepimize
aaaaminnn bitanemmm darisi basina insss canim rabbim sizede yasatsin
Inşallah canım.. Sen de ben gibi uzun zamandır bekleyenlerdendin bak sonunda oldu. Inşallah ardından bizler de gelirizaaaaminnn bitanemmm darisi basina insss canim rabbim sizede yasatsin
çok iste ama göz yaşı dökme
korkma bebeğim bak bende bi sürü şey yaşadım tonlarca ilaç kullandım ağladım kendimi eve kapattim ama rabbim ol dedikten sonra gerisi boş bol bol dua et bende ediyorum hep beklemek ne demek çok iyi bilirim ins sende bu ay anne olursun
sevinemiyorum ya bilmiyorum karmakarisik duygular yasiyorum
evet bitanem 18ay oldu dile kolay bize zor... Insss allahim versin sizede.. Stresten uzak durmaya çalış canım zor olsada...
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
güzel günler bizi bekler inss dilegimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?