Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Başka hir topikte gördüm, testin pozitif çıkmış çok sevindimmm Allahım kanda da pozitif gormeni, sekiz ay sonra da sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallahhhh

Cok duygulandim hayatim oyle boyle degil kociste ne oluyo diyecek iyiyim simdi Rabbim guc wersin hepimize

korkma bebeğim bak bende bi sürü şey yaşadım tonlarca ilaç kullandım ağladım kendimi eve kapattim ama rabbim ol dedikten sonra gerisi boş bol bol dua et bende ediyorum hep beklemek ne demek çok iyi bilirim ins sende bu ay anne olursun

çok teşekkür edrim bebegimm darisi basiniza olsun ins

Anne miyim simdi ben inanamiyorum sanki bu yazilan butun tebrikler baskasina yazilmis saskinliktan mi ne bi bosluktayim sanki testi pozitif cikan ben degilim

inan inan inan şükürler olsun bi kişi daha sevindirik olduuuu

çok iste ama göz yaşı dökme

Tamam canlarim tamam bol bol dua edicem aglamak yok ama gercekten cok sewindim senin adina hep seninle konusuyoduk yasadiklarini biliyorum o yuzden cok mutluyum

Tebrik ederim hicran :))) Allah bizlere de nasip etsin inşallah. Sağlıkla kucağına almanı dilerim

Ayyy Hicran ne kadar sevindim canım ya sanki kendi gebelik haberimi almışım gibi, nasıl mutlu oldum

bugün güzel bir gün olacak sayende tatlım

artık bu yolda pes etmek yok, önümdeki örnek sen oldun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…