Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
teşekkür edrim canimmm inss darisi basiniza
canimmmm coj teşekkür ederim darısı basiniza inss
Ben 18aydir bekliyorum canim ins kandada cikar.... Ben 4ay serophene + tarlusal kullandim uc ay igne tedavisi gordum gonal f + menegon + ovitrelle + serophene sonra yine ignelerle bir asilsma oldum haziranda iki ay ara verdim hsg cektirdim agustosta bir ay ara verdim klomen + duphaston kullandim bu ikinci ayimdi klomenle... Bence hsg nin cok faydasi oldu
lilimmmm galiba hamileyimmm
halay basim ol halayim cekilmedi daha
aglama bebegim yaaa lutfeenn rabbim sanada yasatsin bak ezan okunuyo hepimize dua ettim rabbim kabul etsin ins
halay basim ol halayim cekilmedi daha
canimmmm teşekkür edrim rabbim sizede yasatsin darisi basiniza olsun
Testte cizgi cikinca ilk aklima sen geldin canim dua ettim hepinize
aglama bebegim yaaa lutfeenn rabbim sanada yasatsin bak ezan okunuyo hepimize dua ettim rabbim kabul etsin ins
birazda roman oynayım demiştimm
bende bugün öğrendim hamile olduğumu kanda değerim 225 çıktı normalde yarın adet olmam gerekiyorduçok mutluyuum Rabbim isteyen herkese versin inşallahh
seviyorum siziii
seviyorum siziii
anne miyim benayy bi garip oluyorum yaa... Allahim sizdende razi olsun ne muradiniz varsa versin
canimsin canim... Tesekkur ederim pzt gidicem kana... Bebisim elimde bebetime olan testten var onuda yapsam mi ki guvenilir degil ama.. Gerci cizgi net gordun dimi
anne miyim benayy bi garip oluyorum yaa... Allahim sizdende razi olsun ne muradiniz varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?