Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
Canlar yarim saat önce uyuyamadim ve test yapmaya karar verdim elim ayagim titriyor inanamiyorum hala yaa hayal mi goruyorum uyku sersemi yoksa ikinci cizgi mi yaaaa...rabbim insss en kisa zamanda sizede yasatsin bu duyguyu... Gozlerimden yaslar istemsiz akiyo esim hic biseyden habersiz yanimda uyuyo... Inanamiyorummmmm....
esimin haberi yok daha garibim yaa zor tuttum kendimi saat onda gitti ise nerdeyse diyivercektim... Zibin biberon emzik alip testimle birlikte bir kutuya koyup vericem aksam
hala inanamiyorum amaaanne miyim benayy bi garip oluyorum yaa... Allahim sizdende razi olsun ne muradiniz varsa versin
Amin saol cnm. Annesin tabi bebegin suanda seninle :)) duydu sesini geldi sana
canimsin canim... Tesekkur ederim pzt gidicem kana... Bebisim elimde bebetime olan testten var onuda yapsam mi ki guvenilir degil ama.. Gerci cizgi net gordun dimi
canım ALLAH tamamına erdirsin bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın çooooooooookkk mutlu oldum inan ki
bebisimm bebetime yapsam mi ki simdicanimsin canim... Tesekkur ederim pzt gidicem kana... Bebisim elimde bebetime olan testten var onuda yapsam mi ki guvenilir degil ama.. Gerci cizgi net gordun dimi
bu yaptigim laboquik canim guvenilir bebetimede yapim simdi niyetliyim ya su icmiyorum net cikar belki
teşekkür edrim canim inss sende keseni gorursunnnn
esimin haberi yok daha garibim yaa zor tuttum kendimi saat onda gitti ise nerdeyse diyivercektim... Zibin biberon emzik alip testimle birlikte bir kutuya koyup vericem aksam
bu yaptigim laboquik canim guvenilir bebetimede yapim simdi niyetliyim ya su icmiyorum net cikar belki
tebrikler cnm bende hamişim bu ay değerim 427 çıktı bakalım kese görülür inşş
teşekkür edrim canim inss sende keseni gorursunnnn
:78::78::78::78: ayy canimm teşekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?