Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ALLAH tamamına erdirsin bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın çooooooooookkk mutlu oldum inan ki

inan inannnnnnnnn, dualarım tuttu gördüğün testin 2.kırmızısı :)))) sana 14 saat uzaklıktan ben gördüm düşün artık :))))))))

Son düzenleme:
canimsin canim... Tesekkur ederim pzt gidicem kana... Bebisim elimde bebetime olan testten var onuda yapsam mi ki guvenilir degil ama.. Gerci cizgi net gordun dimi

görünmez mi çok net görünüyo...test varsa yap gitsin biliyosun ben 4 tane test yapmıştım emin olana kadar :) akşama doğru yaparsın ötekini de :) bebe time güvenilir değil diyolar ama ben ondan yapmıştım 2 tane doğru çıktı

Hicranim biran once aksam olsada kocisinde bu mutlulugu yasasa ya oda cok bekliyodur bunu cok istiyodur ayyy cok guzel :-D

bu yaptigim laboquik canim guvenilir bebetimede yapim simdi niyetliyim ya su icmiyorum net cikar belki

yap bebeğim yaa için rahatlasın. Allah kabul etsin cnm orucunu. ben de heyecandan hep test yapmak istiyodum. yarın yapınca çizgi daha net olacak sonraki gün tam koyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…