Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hicrancımın heyecanından size de günaydın diyemedim. Benim de cnm sıkkın biraz, dua edin de benim için sabırlı olabileyim...

anladım canım. ama sanki böyle daha stresli ve masraflıymış gibi geldi bana... 2ayda bir eşin gidiyor yani. zor olmalı onun için. senin için de tabi. her defasında hatırlatma, ikna etme belki de... hayırlısı olsun canım

Günaydın kızlarr nasılsınız minikbebisim hayırdır canım kötü bisey yoktur inşallah..bu arada hicran hamile mi

Hayırdır cnmm noldu

eşim annesini çok özlemiş de yine bize geliyor bu akşam, yoruluyorum kızlar ya gelmesi bişi değil de zaten hamileyim iyice stres oluyorum, eşimi kırmamak için de bişi diyemiyorum daha 2 hafta önce bendeydi...temizlik anlayışımız çok farklı, devamlı takip halindeyim lavabodan çıktı bi yere basttı mı, elini yıkadı mı, balkona terliksiz çıkıyo, geçen meyve yedi elini koltuğa sürdü...o gidince bütün evi temizliyorum bi daha offffffff

selaaammm

günaydın herkese. nasılsınız bakalım görüşmeyeli?? özledim valla sizi

Günaydın kızlarr nasılsınız minikbebisim hayırdır canım kötü bisey yoktur inşallah..bu arada hicran hamile mi

günaydın kızlar, nerelerdesiniz özledim sizi gözükmüyodunuz ne zamandır...Selinaycım yine bi kv vakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…