bu yaptigim laboquik canim guvenilir bebetimede yapim simdi niyetliyim ya su icmiyorum net cikar belki
teşekkür edrim canim benimmm darisi basinaaa
ben testimi yapip gelimmbu yaptigim laboquik canim guvenilir bebetimede yapim simdi niyetliyim ya su icmiyorum net cikar belki
Yap hicranm yap:) bak ben yap diyosam yapcak sn biliosun dimi:))))))))
Hicranim biran once aksam olsada kocisinde bu mutlulugu yasasa ya oda cok bekliyodur bunu cok istiyodur ayyy cok guzel :-D
soke oldum canim yatakta agladim caktirmadan... Uyandi siki siki sarildim kaldik öyle
ben testimi yapip gelimm
Hicrancımın heyecanından size de günaydın diyemedim. Benim de cnm sıkkın biraz, dua edin de benim için sabırlı olabileyim...
Canim varikoselin dereceleri varmis bide tek taraf cift taraf olayi var.
Esiminki tek taraf ve ilk derece.zaten spermlere zarari yoksa veya bebek dusunulmuyosa mudahele edilmiyomus agri vs. Yoksa.
Yani ayri ayri doktorlara da gitti arastirdi .mudaheleye gerek yok dendi.
Sperm sonuclari da gayet duzgun hareketlilik sayi morfoloji hepsi cok iyi.
Ama doktor zaman icindedegisebilir demis uc ayda bir kontrole gidiyor o yuzden.
sen hastalandın mı cnm varmı gelen giden
aaa öyle mi canim takvimini telden girdigim için göremiyorum
Hayırdır cnmm noldu
Yok canim gelen giden arada yumurtaliklarima agri giriyo ama adet olcam sanirim cok nadir agri giriyo grmiyodu hic ama ben umitli degilim hamile olcagima dair..
hayirdir canim :26:....
selaaammm
günaydın herkese. nasılsınız bakalım görüşmeyeli?? özledim valla sizi
Günaydın kızlarr nasılsınız minikbebisim hayırdır canım kötü bisey yoktur inşallah..bu arada hicran hamile mi
Günaydın kızlarr nasılsınız minikbebisim hayırdır canım kötü bisey yoktur inşallah..bu arada hicran hamile mi
sanirim hamisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?