Günaydın kızlarr nasılsınız minikbebisim hayırdır canım kötü bisey yoktur inşallah..bu arada hicran hamile mi
Canim batim 17si 19arasi catlatma tedavisi goruyorum doktorum olmazsan 18inde gel kan testi yapacaz dedi ama hic belirtim yok malesef ki :-(selam batına çok az kalmış. heyecan doruktainşallah çift çizgiyi görürsün hayırlısıyla
ahh canim ya kiyamammmm yuzune bakma gelince ilgilenme yaa yazik sanada en onemli donemlerindesin sen bol bol dinlenmen gerek
Anladim cnmm . Allah kolaylik versin. Nedir bu kaynatamlar dan çektiğimiz yaeşim annesini çok özlemiş de yine bize geliyor bu akşam, yoruluyorum kızlar ya gelmesi bişi değil de zaten hamileyim iyice stres oluyorum, eşimi kırmamak için de bişi diyemiyorum daha 2 hafta önce bendeydi...temizlik anlayışımız çok farklı, devamlı takip halindeyim lavabodan çıktı bi yere basttı mı, elini yıkadı mı, balkona terliksiz çıkıyo, geçen meyve yedi elini koltuğa sürdü...o gidince bütün evi temizliyorum bi daha offffffff
günaydın kızlar, nerelerdesiniz özledim sizi gözükmüyodunuz ne zamandır...Selinaycım yine bi kv vakası
hayirdir canim :26:....
eşim annesini çok özlemiş de yine bize geliyor bu akşam, yoruluyorum kızlar ya gelmesi bişi değil de zaten hamileyim iyice stres oluyorum, eşimi kırmamak için de bişi diyemiyorum daha 2 hafta önce bendeydi...temizlik anlayışımız çok farklı, devamlı takip halindeyim lavabodan çıktı bi yere basttı mı, elini yıkadı mı, balkona terliksiz çıkıyo, geçen meyve yedi elini koltuğa sürdü...o gidince bütün evi temizliyorum bi daha offffffff
canim kan testini gormeden bisey diyemicem ama test pozitif cikti rabbim sizede nasip etsin darisi basiniza
Yaa kizlarrr bebetime yaptim cizgi cooook silik cikti hatta silik bile degil sadece yeri belli :26::26:
Yaa kizlarrr bebetime yaptim cizgi cooook silik cikti hatta silik bile degil sadece yeri belli :26::26:
Yok canim gelen giden arada yumurtaliklarima agri giriyo ama adet olcam sanirim cok nadir agri giriyo grmiyodu hic ama ben umitli degilim hamile olcagima dair..
selaaammm
günaydın herkese. nasılsınız bakalım görüşmeyeli?? özledim valla sizi
canim burda ozel hast yok ilcedeyim ben.. Biraz daha koyulasti sanki duruncaYaa kizlarrr bebetime yaptim cizgi cooook silik cikti hatta silik bile degil sadece yeri belli :26::26:
Canim bence ozel bi hastaneye git yaptir kan testini 10tl ye mi ne yapiyolar zaten benxe hic durma hemen git
sanirim hamisimmm
Canim batim 17si 19arasi catlatma tedavisi goruyorum doktorum olmazsan 18inde gel kan testi yapacaz dedi ama hic belirtim yok malesef ki :-(
Hamissin bebeim sakin kendini acabaya dusurmecanim burda ozel hast yok ilcedeyim ben.. Biraz daha koyulasti sanki durunca
Ahh bebeim dun degin ondan onceki gun test yaptim ngatif cikti ama batada daha wardi simdide gelen giden yok p.tesi doktorum kan testine cagardi hayirlisiyla insallah olurselammmm kızcelerrrrrr nasılsınız bakam batları gelenler ne durumdalar lılıty hıcranım 1112
benım de yok halen cnm benım de yok ağrım fln bakam gariii
selammmm kızcelerrrrrr nasılsınız bakam batları gelenler ne durumdalar lılıty hıcranım 1112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?