Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam batına çok az kalmış. heyecan dorukta inşallah çift çizgiyi görürsün hayırlısıyla
Canim batim 17si 19arasi catlatma tedavisi goruyorum doktorum olmazsan 18inde gel kan testi yapacaz dedi ama hic belirtim yok malesef ki :-(

Anladim cnmm . Allah kolaylik versin. Nedir bu kaynatamlar dan çektiğimiz ya((

günaydın kızlar, nerelerdesiniz özledim sizi gözükmüyodunuz ne zamandır...Selinaycım yine bi kv vakası

selam canım. evet biraz uzak kaldım canım sizden. ama çok özledim sizi ve geldimmmmm.. sen nasılsın kv haricinde miniğin nasıl

hayirdir canim :26:....

ayyyy canımmmmmmmm hamile misin sennnn?????? inanmıyorum yaaaaaaa çok ama çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innnnnnşallahhh

Yaa kizlarrr bebetime yaptim cizgi cooook silik cikti hatta silik bile degil sadece yeri belli :26::26:

o ne öyle yaaaaaa:)) küçük çocuk gibi.elini koltuğa sürmeler felan birde hamılesınya normalden daha fazla etkılenırsın.

Kızlar bnm acil cikmam lazim ancak aksam girebilirm öptüm hepinizi. Hicranim dualrin bzimle olsun öptüm hepinizi grs

selammmm kızcelerrrrrr nasılsınız bakam batları gelenler ne durumdalar lılıty hıcranım 1112

canim burda ozel hast yok ilcedeyim ben.. Biraz daha koyulasti sanki durunca
Hamissin bebeim sakin kendini acabaya dusurme
selammmm kızcelerrrrrr nasılsınız bakam batları gelenler ne durumdalar lılıty hıcranım 1112
Ahh bebeim dun degin ondan onceki gun test yaptim ngatif cikti ama batada daha wardi simdide gelen giden yok p.tesi doktorum kan testine cagardi hayirlisiyla insallah olur
benım de yok halen cnm benım de yok ağrım fln bakam gariii

Kiiiigiiiizzzz hamis misin acaba senin bat gecmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…