- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ne demek sanırım?????
anladım canım ama illa belirti olacak diye bişy yokki... kalbini ferah tut hayırlısı
hicran hamileee benim hala kırmızılar gelmediiiiiiiiii 1112 de gelmedi kırmızılarrrrrr
Hamissin bebeim sakin kendini acabaya dusurme
Ahh bebeim dun degin ondan onceki gun test yaptim ngatif cikti ama batada daha wardi simdide gelen giden yok p.tesi doktorum kan testine cagardi hayirlisiyla insallah olur
Kiiiigiiiizzzz hamis misin acaba senin bat gecmedi mi
canim kan testini gormeden bisey diyemicem ama test pozitif cikti rabbim sizede nasip etsin darisi basiniza
selammmmmmm cnmmmmm
bizde seni özledikkkkkkkkk
hiçrann hamişşş yasasınnnnnnnnnnnnnMAŞALLAHHHH RABBİM nazardan saklısın inn ayy cokkkkkkkkk sevindimmm yaa hadin halayaaaa :116::116::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119: tilillililillllllllllllllllllllll hopaaa ayy sevncten aglıyommm
canimtestim pozitiff
Hamissin bebeim sakin kendini acabaya dusurme
Ahh bebeim dun degin ondan onceki gun test yaptim ngatif cikti ama batada daha wardi simdide gelen giden yok p.tesi doktorum kan testine cagardi hayirlisiyla insallah olur
Kiiiigiiiizzzz hamis misin acaba senin bat gecmedi mi
testim pozitif ama kanda gormeden inanamicam canim
cicegimmmm
hicran hamileee benim hala kırmızılar gelmediiiiiiiiii 1112 de gelmedi kırmızılarrrrrr
canım ınsss hamışsındır sende gelmezde kırmızılar testte çıkar ıns pazartesı
amann gelmesinnnhadi inşş sende hamişsindir senin içinde bi halay cekerrizz inş balımm
ahh canim ya kiyamammmm yuzune bakma gelince ilgilenme yaa yazik sanada en onemli donemlerindesin sen bol bol dinlenmen gerek
Anladim cnmm . Allah kolaylik versin. Nedir bu kaynatamlar dan çektiğimiz ya((
selam canım. evet biraz uzak kaldım canım sizden. ama çok özledim sizi ve geldimmmmm.. sen nasılsın kv haricindeminiğin nasıl
ayyyy canımmmmmmmm hamile misin sennnn?????? inanmıyorum yaaaaaaa çok ama çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin innnnnnşallahhh
Yaa kizlarrr bebetime yaptim cizgi cooook silik cikti hatta silik bile degil sadece yeri belli :26::26:
o ne öyle yaaaaaa:)) küçük çocuk gibi.elini koltuğa sürmeler felan birde hamılesınya normalden daha fazla etkılenırsın.
kıyamammmmm... onu da görürsün inşallah canım. gebelik testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin balımmmmm
oy yerim senisende ne var ne yok? kocan, kvdengiller nasıl
Zaten kanda cikarsa soka girerim solugu direk burda alirim kocisten once size haber weririm :-*:-*
halaylar icin tesekkur ederim canlar...
Pc ye geceyim bende geliyorum halaya bebegimmm hobaaaaa :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?