Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiçrann hamişşş yasasınnnnnnnnnnnnnMAŞALLAHHHH RABBİM nazardan saklısın inn ayy cokkkkkkkkk sevindimmm yaa hadin halayaaaa :116::116::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:tilillililillllllllllllllllllllll hopaaa ayy sevncten aglıyommm

ne demek sanırım?????

anladım canım ama illa belirti olacak diye bişy yokki... kalbini ferah tut hayırlısı

Bide oyle dusunuyorum ama 2gun once tet yaptim negatifti vucudumu cok dinliyorum hic bi belirti bulamiyorum hafiften hafiften bazen yumurtaliklarima cok nadiren sanci giriyo

canım ınsss hamışsındır sende gelmezde kırmızılar testte çıkar ıns pazartesı

canim kan testini gormeden bisey diyemicem ama test pozitif cikti rabbim sizede nasip etsin darisi basiniza

kıyamammmmm... onu da görürsün inşallah canım. gebelik testinde çıktıysa kanda hayli hayli çıkar. Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin balımmmmm
selammmmmmm cnmmmmm
bizde seni özledikkkkkkkkk

oy yerim seni sende ne var ne yok? kocan, kvdengiller nasıl

Pc ye geceyim bende geliyorum halaya bebegimmm hobaaaaa :-D

bugun bat benimm cnm bakalım bekliyozzz

ahh canim ya kiyamammmm yuzune bakma gelince ilgilenme yaa yazik sanada en onemli donemlerindesin sen bol bol dinlenmen gerek

yani o kadar sinirim bozuluyor ki anlatamam. çok iyi bi kadın ama temizlik yüzünden bunaltıyo beni. üzülüyorum da ona öyle surat falan da yapamıyorum ama annemle teyzem salonumu daha dün temizledi koltuklar halılar her yer silindi. hanımefendi illa salondaki koltuklarıma yatacak sanki poposu yok oturmuyor da hiç illa yatacak, oturma odasında da oturmuyor...

Anladim cnmm . Allah kolaylik versin. Nedir bu kaynatamlar dan çektiğimiz ya((

amin cnm, valla hamileyken daha çok batıyo...stres yapıyorum direkt midem agrıyo...

iyiyim işte cnm bebiş büyüyo, 2 hafta sonra bi daha doktor kontrolüm...

Yaa kizlarrr bebetime yaptim cizgi cooook silik cikti hatta silik bile degil sadece yeri belli :26::26:

Hicrannnnnn stres yok, her test aynı değil ki...daha güvenilir olan çıktıysa tamamdır sorun yok yani...

o ne öyle yaaaaaa:)) küçük çocuk gibi.elini koltuğa sürmeler felan birde hamılesınya normalden daha fazla etkılenırsın.

ayy sorma cnm feci sinirim bozuluyor. ben ne kadar titizsem onlar o kadar rahat hatta pis demek istemiyom ama öyleler

iyiymmmm bebeğim napayımmmmmmmmmm iş güç işte ben iyiyim salla gitsin kocayı kv yiiiiiiiiiii seninkiler nasıl

halaylar icin tesekkur ederim canlar...

Suphem yok dilegim çünkü bu ay baska belirtiler yasadim ee adetim gecikti testlerim cok silikte olsa pozitif daha once onlarca test yaptim hep bembeyazdi bu kez öyle değil... Kasik agrimda cok

Pc ye geceyim bende geliyorum halaya bebegimmm hobaaaaa :-D

gel balım gel hiçranın halayına herkez gelsinn hopaaaaaaaaaaaaaaaaa hg halayaa:92::92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…