senınde gelmesın senındee hadı sendende güzel bı haber alalımmmm
halaylar icin tesekkur ederim canlar...
Suphem yok dilegim çünkü bu ay baska belirtiler yasadim ee adetim gecikti testlerim cok silikte olsa pozitif daha once onlarca test yaptim hep bembeyazdi bu kez öyle değil... Kasik agrimda cok
aminn bebegimmm dualarim hep size... Rabbim sizede gostersin darisi basiniza
Bide oyle dusunuyorum ama 2gun once tet yaptim negatifti vucudumu cok dinliyorum hic bi belirti bulamiyorum hafiften hafiften bazen yumurtaliklarima cok nadiren sanci giriyo
iyiymmmm bebeğim napayımmmmmmmmmm iş güç işte ben iyiyim salla gitsin kocayı kv yiiiiiiiiiiiseninkiler nasıl
inşallah canımmmmmmmm hepimiz mutlu alalım güzel haberler alalım verelimmmmmmmmmmmmmmmm
saat 7den beri sizi bekliyorum sevincimi paylasmak icin
geç yumurtlamaysa testte çıkmayabiliyor biliyorsun zten. bir de herkesin hemen çıkmaya da biliyor...
benimkiler iyi çok şükür. senin de bugün batmış. hadi hayırlısı olur inşallahhhh... testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
lilimmmmm insss sende cift cizgiyi gorursun yarun
geç yumurtlamaysa testte çıkmayabiliyor biliyorsun zten. bir de herkesin hemen çıkmaya da biliyor...
benimkiler iyi çok şükür. senin de bugün batmış. hadi hayırlısı olur inşallahhhh... testi ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
saat 7den beri sizi bekliyorum sevincimi paylasmak icincikmam lazim ama cikamiyorumm
bende inanamiyorum balimm
Zaten kanda cikarsa soka girerim solugu direk burda alirim kocisten once size haber weririm :-*:-*
testim pozitif ama kanda gormeden inanamicam canim
ayy hadi inş bacımm inşş sıra sende hadi bakalım sürükleyin ayanızıııı
benimkinide ilk siz ogrendiniz canlar... Minik bebisimm yaa bisey dicem karnim usutmusum gibi agriyo sol taraf daha cok agriyo senin nasil olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?